Konkurs: Konkurs Alternativer Tips

Drej Nogle aktiver i kontanter som Konkurs Alternative

Brug af alternativer til konkurs, styre din gæld effektivt og reducere din anmassende forpligtelser i tide kræver omtanke, ordentlig planlægning og et personligt engagement for at løse dit kredit problemer. Det kræver også en ting mere: Penge!

Alle planlægning, styring og engagement på planeten vil ikke resultere i at reducere din restgæld uden de nødvendige midler til at gøre dit program arbejde. Låne flere penge, selv med bedre renter og betalingsbetingelser, stadig efterlader dig med en vis grad af gæld, der skal forvaltes til din fordel. Så du måske ønsker at overveje at vende nogle af dine disponible aktiver, især ikke-indkomst producerer dem, til kontanter. Dette vil give dig mulighed for at betale din udestående forpligtelser, enten på fuld værdi eller til en nedsat mængde. Hvis du har emner som en frimærkesamling, lidt brugte eller vises antikviteter eller malerier, en gang andel du sjældent bruger, eller andre aktiver, som ikke er en del af din nuværende indkomst billede, gøre dem til meget nødvendige penge kan give dig alle de ressourcer du nødt til at løse dit kredit problemer uden at erklære konkurs.

Den visdom bruger en ikke-profit gæld rådgivning Firm

Forstå, hvad non-profit gældsrådgivning virksomheder er og ikke er er nøglen til den visdom at bruge dem som et alternativ til konkurs. Disse virksomheder er ikke

 • Drives af eller for staten eller føderale regering til at hjælpe mennesker;

 • Finansieret af staten eller private tilskud til at tilbyde denne service;
 • Nødvendigvis eksperter på alle form for gæld. Hvis du er
  står over for en præ-afskærmning spørgsmål om dit hjem, skal du ikke søge en usikret kredit i forbindelse firma;

 • Virkelig levere deres tjenester gratis. Selv om de ikke kan opkræve dig, være klar de er sandsynligvis generere fremragende indkomst.

Mange gæld / kredit rådgivning virksomheder er

 • Non-profit, fordi de indgav egnede dokumenter med Internal Revenue Service for at kvalificere som en "503C" enhed. De kan stadig
  være at tjene overlegen indkomst og give store månedlige, kvartalsvise eller årlige bonusser til deres medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, så lovligt slutter deres skattemæssige år uden fortjeneste.
 • Optjening store honorarer fra kreditorer. Der er ingen beviser for, at legitime kredit rådgivning virksomheder opererer med en "kreditor forbehold", men det er noget, du skal mindst forstå.
 • Normalt ikke kommer til at indgå aftaler på
  afvikle gæld på mindre end fuld balance payoff for dig. De fleste vil forsøge at gøre ordninger for lavere betalinger og / eller længere sigt, men du vil stadig nødt til at betale 100% af din udestående saldo.

Husk, at dette valg er undertiden et fantastisk alternativ til konkurs. Du skal dog ikke blive fristet til at acceptere en betaling plan, der giver en kortsigtet løsning på et langsigtet problem, og aldrig gøre eventuelle aftaler, du ved, du ikke kan opfylde. Gør dit hjemmearbejde, og vælg kun en erfaren og velrenommeret firma til at arbejde på dine vegne.

Brug en advokat til at forhandle en nedbringelse af gælden Plan

Afhængig af din situation, ved hjælp af en konkurs advokat til at udarbejde en nedbringelse af gælden eller forlig kan være den perfekte løsning eller den forkerte løsning. Der er to spørgsmål, der dikterer hvilke valg kunne være bedst for dig:

 • Hvad er din gæld til indkomst situation? Er du også dybt i gæld for at tilbyde en enkel og fornuftig handlingsplan til din långivere?
  Er din situation så dyster, at du ikke kan foreslå en resolution inden for en rimelig tidshorisont? Eller er din aktuelle situation både midlertidig og løses inden for en overskuelig fremtid? Hvis så du kan være bedre at arbejde ud en aftale direkte med din långivere. Det er billigere, hurtigere, enkel og undertiden mere effektiv. På den anden side, hvis din nuværende situation er kompliceret, din udsigt til fremtidig indkomst overskyet, eller du står over for problemer, der i dag er uden for din kontrol, kan du være bedre tjent med at lade en konkurs advokat til
  forhandle en aftale.
 • Hvis du vælger at bruge advokat, dit valg af en advokat er kritisk. Kun overveje advokater, der har erfaring og ekspertise på dette område. De har haft disse diskussioner med mange långivere for mange kunder af forskellig indkomst og gæld situationer. De har en professionel "føler" for de bedste vilkår din långivere er villige til at tilbyde. Nogen tanker ved at bruge din bror-in-law, som er en fast ejendom advokat, eller din golf kammerat, der er en kriminel advokat, skal være
  afskediget øjeblikkeligt. Ved hjælp af en advokat bekendt med disse situationer ofte genererer en eller begge af følgende:

 1. Dine långivere kan blive irriteret over, at, uden at tale med dem åbent om din situation, du beholdt uerfaren advokat til at udarbejde en aftale til din fordel; eller
 2. Din advokat, uerfaren i disse sager, kan ikke gøre det bedste arrangement, du kunne have opnået fra din långivere.

Også altid huske, at medmindre din bror-in-law er også en erfaren konkurs advokat, vil du pådrage sig en betydelig omkostning, bør du vælge at bruge en advokat til at forhandle din potentielle
aftaler. Ganske vist er der situationer, hvor omkostningerne er minimal i forhold til, hvor alvorlig din situation og niveauet af gælden arrangement, der kunne ske. Men hvis du er simpelthen over forlænget for på kort sigt, ønsker nogle øjeblikkelig lindring og se din gæld til indkomst situationen bedre i den nærmeste fremtid, kan du pådrage sagsomkostninger, som du vil fortryde senere.

Gæld Reduktion og Gæld Konsolidering Firms

Bruger en nedbringelse af gælden eller gæld konsolidering virksomhed en god idé? Muligvis ja og muligvis nej. Der er to centrale spørgsmål, der skal overvejes.

Først hvordan komfortable er du i forbindelse med behandlingen din bank eller kreditkortselskab? Forhandling med långivere, mens forholdsvis ligetil i de fleste situationer, kan være en skræmmende oplevelse for mange mennesker, der mangler tillid til at håndtere dem. For det andet bør du foretrækker at beskæftige sig med en gældssanering selskab, skal du være sikker på at de er hæderlige, erfarne og, vigtigst, effektiv. Hvis du føler dig nogenlunde komfortabel at tale med din långiver (r), bør du nok forsøge at forhandle dine egne arrangementer.

Du er den person med mest at vinde eller tabe i denne situation. Långivere er klar over, at du er tæt involveret og kan (udløsende ordet er "kan") reagere mere positivt, end hvis de har at gøre med en professionel virksomhed, hvis mål er virkelig at reducere långiver indkomst. Omvendt, hvis du ikke er tryg eller meget uerfarne i at tale med långivere, kan du være bedre tjent med at lade en professionel forsøg på at omstrukturere din gæld. Disse mennesker har ekspertise forhandler med en bred vifte af långivere i mange forskellige situationer. De kan have en bedre chance for at få godkendelse til reducerede betalingsbetingelser eller fordelagtige afregningsvilkår, end du kan have på din egen.

Mortgage långivere tilbyde alternativer til konkurs

Af Doreen M

For en boligejer, der er sakket bagud på deres realkreditlån, kan de tror det eneste alternativ til afskærmning er konkurs. Men bankerne har ingen reel appetit at afskærme på en ejendom i vid udstrækning skyldes til den tid og de udgifter, der er involveret i processen. Låntagerne kan søge midler gennem skifteretten som en måde at forebygge konkurs, men i virkeligheden, det er ikke deres eneste mulighed, og i mange tilfælde ikke kan være deres bedste mulighed.

Der kan være muligheder for låntagerne til at arbejde med deres långiver at undgå afskærmning uden arkivering konkurs. Nogle af disse muligheder omfatter:

Deed i Lieu - Nogle långivere vil accepterer den gerning i stedet for afskærmning gør det muligt for boligejer at undgå konkurs. Før du accepterer denne indstilling, er det vigtigt at forhandle med långiver, hvordan dette vil blive rapporteret på din kredit rapport.

Overbærenhed - Låntagerne kan være i stand til at forhandle med deres långiver for en overbærenhed aftale, som ville give dem mulighed for at reducere eller fjerne afdrag på realkreditlån for en bestemt periode. Generelt, hvis disse aftaler accepteres, ville de være i 90 dage eller derunder.

Tilbagebetaling muligheder - Långivere kan være villige til at tilføje dine forsinkede betalinger til din eksisterende betalinger, indtil du bliver fanget. Denne mulighed er typisk bedst, når en boligejer er faldet bagud på grund af at blive afskediget, og er vendt tilbage til arbejdet.

Kort salg - For en boligejer, kan en kort salg være et godt alternativ til konkurs. Denne indstilling anvendes, når værdien af ​​hjemmet overstiger det udestående realkreditlån beløb. Den pant långiver behøver at accepterer salgsprisen før transaktionen kan være komplet.

Disse er et par af de alternativer til konkurs, der kan hjælpe en boligejer, der står over for afskærmning. Hver option har fordele og ulemper. Husk der er også programmer, der tilbydes gennem långivere, herunder programmer, der kan tilbydes af regeringen på forskellige tidspunkter for at hjælpe boligejere, der står over for afskærmning.

Kreditkortselskaber 'Settlements

I modsætning til meget af deres reklamer, banker og kreditkortselskaber er ikke dine venner. Men, hvis de mener, at acceptere et arrangement kræver mindre end almindelige planlagte betalinger eller godkender et forlig, der giver dem kun 50% af den forfaldne saldo er i deres fordel, vil de ofte acceptere dit forslag. Hvis de mener, at du er en kandidat til en kapitel 7 konkurs, hvor de sandsynligvis ville få noget, kan de blive meget interesseret i at høre din plan for lavere betalinger eller en gældssanering som alternativ til konkurs. Det er derfor, det er så vigtigt at have en plan, der ser ud til at hjælpe långiver lige så meget som det hjælper dig.

Konkurs alternativer, hvis du ikke ejer et hjem

Du har to grundlæggende muligheder. Begge bør indledes af dig, ikke med dit kreditkort selskaber. Den første mulighed er en konsolidering af gælden planen. Hvis du har fire kreditkort med en samlet balance på $ 22,000, kan du arrangere finansiering gennem en anden kilde til et lån på bedre vilkår end din nuværende kort giver (lavere rente, længere tilbagebetalingstid sigt, etc.) I stedet for at skulle gøre stadigt stigende minimum betalinger til fire långivere, har du nu kun én månedlig forpligtelse, der vil helt sikkert være mindre end det beløb, du nu skal sende hver måned.

Advarsel: Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis dit kredit score ikke er faldet til et niveau, der forbyder ny låntagning. Hvis du ønsker at bruge denne mulighed, skal du ikke vente, indtil din situation er grænser op til katastrofen.

Den anden potentiel løsning er en gældssanering. Denne indstilling kræver, at du og dine kreditkortselskaber at "nøjes" på en procentdel af din samlede gæld, som du vil kunne betale sig. Til gengæld vil långivere overveje din gæld "betalt for mindre end det samlede beløb." Historisk set har kreditkortselskaber været villige til at nøjes med 30-50% af din samlede nuværende udestående saldo. Du skal dog være opmærksom på,, at nogle långivere vil holde fast på et niveau i 75-80% af den samlede balance, mens nogle endda kan overveje en løsning i 20-30% interval. Igen denne mulighed antager også at du har adgang til tilstrækkelige likvide midler til at opfylde dit tilbud i en kort periode, normalt mindre end 10 dage.

Et alternativ til konkurs, hvis du ejer en bolig

Prøv at oprette en "gæld workout" plan, hvis din bank eller realkredit selskab er behagelige. Du vil måske gøre det dit mål at "overtale" dem til at blive acceptabelt for en workout plan. Det er altid at foretrække frem for en erklæring om konkurs. Tænk din plan først! Før du kontakter din pant långiver, har en idé i tankerne, der er rimeligt - for dig og for dem - og være klar til at forklare både din situation og hvorfor de bør overveje Deres forslag. Har et forslag klar, der forklarer, hvor meget af den planlagte pant betaling du kan lave på månedsbasis, hvor længe du tror, ​​du har brug for at bo på dette niveau, og hvad du planlægger at gøre for at "pynte" din nuværende standard situation i fremtid. Hvis de accepterer, og du undgår at erklære konkurs, dig, din familie og din pant långiver har en win-win situation.

Alternativer til konkurs

Hvis dine økonomiske problemer er kun midlertidig, komme i kontakt med dine kreditorer og forsøge at genforhandle betalinger, indtil din økonomiske situation forbedres. Kreditor kan være villige til at acceptere et mindre beløb for at indfri restgælden.