Konkurs før skilsmisse

Konkurs før skilsmisse


Mens der i lysere dage, du måtte have lovet aldrig at overveje skilsmisse, nu skal du også overveje noget andet, du aldrig troede du ville gøre - spørgsmålet om konkurs, før skilsmissen. Der var engang en tid, hvor begge disse valg var utænkeligt undtagen under akut behov. Nu skilsmisse er almindelig og konkurs er lidt mere end et redskab for økonomisk overlevelse i en tid med større økonomisk kompleksitet og modgang. For personer, spørgsmål om finansiering er ofte store kilder til stress og vanskeligheder. Hvor meget større er, at stress for par? Er den skade, det kan gøre for at et forhold katastrofal og skilsmisse er ofte svaret, men det er ikke en kur.

Hvorfor arkivering konkurs Før Skilsmisse kan være fornuftigt

Forestil dig selv på dit køkkenbord kigger over din gæld. Du og dine snart-til-være ex har aftalt helt mindelighed at opdele gælden jævnt og retfærdigt. Så langt så godt, ikke? Du har din gæld, hun har sin gæld, og alle dommeren skal gøre, er gummi stempel aftalen. Hvad der kunne gå galt? Det vigtigste ting, der kan forurene op din bedste fastsatte planer er, at din skilsmisse aftale er bindende for dig og din ægtefælle, ikke på dine kreditorer.

Det er rigtigt; de kan gøre, hvad de kan lide og selv om det er rigtigt, at de fleste kreditorer normalt vil arbejde med dig, er der nogle ting du skal huske:

  • Gæld afholdt under ægteskabet er ansvarlig for begge parter.
  • Hvis din ex ikke betaler deres gæld, vil du blive hængende med dem.
  • Hvis din ex filer konkurs og du ikke gør det, vil du være ansvarlig for gælden.

Et svar på disse potentielle problemer er at indgive konkursbegæring, før du filen til skilsmisse. Denne strategi har visse fordele. Det vil spare dig penge og gøre din skilsmisse mere ligetil. Men det kræver, at du og din ægtefælle at samarbejde. Hvis dette ikke er muligt, eller hvis du tror, ​​din ægtefælle gemmer aktiver, så er du måske nødt til at overveje andre muligheder for at beskytte dig selv. Consulting en kyndig advokat og gør nogle forskning for dig selv er den bedste vej at gå. Der er retsmidler, der vil holde dig fra at blive ramt med din ex dårlige gæld.

Fordele ved arkivering konkurs

Konkurs før skilsmisse

Den største fordel ved at indgive konkursbegæring før skilsmisse er at vide, før de går ind i skilsmisse processen, hvordan din gæld vil blive behandlet. Det vil gøre tingene lettere, når du opdele ægteskabelig ejendom, og takket være den automatiske ophold forbundet til alle konkurser, vil det fjerne rykkergebyrer opkald og breve fra regningen samlere. Når det er sagt, er der en række ting, det vil ikke gøre:

  • Ly dig fra underholdsbidrag
  • Stop dig fra at skulle betale børnebidrag
  • Eliminer studielån
  • Stop dig fra at betale kriminelle tilbagelevering
  • Affect kravene fra din ejendom forlig

Typer af konkurs

Der er to almindelige typer af konkurs for enkeltpersoner, kapitel 7 og kapitel 13 konkurser. Den største forskel mellem dem er i mængden af ​​gæld, der er afladet, og hvad slags ejendom skyldneren er i stand til at holde.

Kapitel 7

Dette kaldes også en "straight konkurs", da det fjerner al gæld (med undtagelse af de punkter, der er nævnt ovenfor). Visse ejendom og tilbageholdsret forblive på plads med debitor, men alle andre formuegoder likvideres at betale gælden. Denne form for konkurs er til rådighed for enkeltpersoner, så længe retten ikke fastslå, at filer forsøger at misbruge systemet, og det bliver på debitors kredit rapport i 10 år. Men når skyldneren endelig kommer ud af konkurs, er han tildelt en ren tavle.

Kapitel 13

Denne form for konkurs, som ikke er så tilgængelig som kapitel 7 på grund af reglerne om indkomst stabilitet og mængden af ​​gæld, er en form for omstrukturering, hvor debitor er tilladt en kombination af lavere betalinger og en længere tid til at betale, samtidig med at nogle ejendomme at bidrage til at lette indkomst og dermed tilbagebetalingstid. Denne form for konkurs forbliver på debitors kredit rapport i syv år.

Andre former for konkurs

Hvis du har mere end $ 1 million i gæld, kan du filen til omstrukturering som en forretning i henhold til kapitel 11. Det bliver på din kredit rapport i 10 år. Landmænd kan indgive under kapitel 12, som ligeledes, forbliver på debitors kredit i 10 år.

Konkurs Er No Picnic

Der er noget, der taler for indgivelse af konkursbegæring før skilsmisse, og der er en række måder at gøre det, afhængigt af din situation. Husk dog, at konkurs er ikke et universalmiddel, det er et værktøj, der kan hjælpe med at glatte vejen til skilsmisse og bagefter. Det kan gøre de efterfølgende måneder lettere at bære, hvis bare lige lidt.