Konkurs 101

Konkurs 101


Virksomheder med økonomiske problemer vil have et valg mellem arkivering kapitel 7 eller kapitel 11 konkurs. Kapitel 11 er den mest populære, fordi det giver mulighed for en virksomhed at fortsætte med at fungere, hvilket ikke er muligt i henhold til kapitel 7.

Kapitel 7 Grundlæggende

En virksomhed, der filer til kapitel 7 har enten accepteret, at det ikke længere er levedygtig, eller dommer fra en kapitel 11 tilfælde overfører en sag til kapitel 7 status. I modsætning til en personlig kapitel 7, der udleder personlig gæld, en virksomhed arkivering kapitel 7 er rent likvidere aktiver, så de kan betale så mange kreditorer som muligt.

Indgivelsen af ​​begæringen

Enhver type virksomhed formation kan indgive kapitel 7, herunder selskaber, kommanditselskaber og enkeltmandsvirksomheder. At få processen i gang kræver indgivelse af et andragende i retten, hvor hovedforretningssted er beliggende. Typisk er der et arkivering gebyr på $ 245 et administrativt gebyr på $ 46 og en administrator gebyr på $ 15. Sammen med andragendet, vil virksomheden skulle indsende følgende dokumenter:

 • En liste over aktiver og passiver
 • En liste over de løbende indtægter og omkostninger
 • En redegørelse for finansielle anliggender, der viser alle åbne kontrakter eller løbende lejemål

Ligesom i alle konkurs andragender, når indgivet en automatisk beskyttelse ophold spark i. Mens en virksomhed er under denne beskyttelse, er kreditorerne forhindret i at enhver form for indsamling handling, herunder telefonopkald, retssager eller garnishments.

Kapitel 7 Proces

Efter andragende indgivet domstolen vil udpege en administrator. Administratoren er ansvarlig for håndtering af likvidation af en virksomheds aktiver og fordelingen af ​​midler fra salget. Forretningen debitor vil have et møde med kurator og kreditor hvor alle kreditors spørgsmål vedrørende den finansielle tilstand af virksomheden skal besvares. Når administratoren har identificeret og solgt aktiverne, vil han betale kreditorer i henhold til deres rang.

Sikrede kreditorer bliver betalt først. En sikret kreditor yder kredit på grundlag af at interessere sig for en slags sikkerhed. Dette omfatter banker, skattegæld eller obligationsejere. Simple kreditorer udbetales af eventuelle resterende midler og kan omfatte banker, leverandører og kreditkortselskaber. Endelig efter alle er betalt, vil aktionærer får det, der er tilovers, om noget.

Kapitel 11 Grundlæggende

Virksomheder arkivering kapitel 11 konkurs nødt til at gå igennem den komplicerede proces med at omorganisere deres gæld. Men i modsætning til en kapitel 7 konkurs, en virksomhed fortsætter med at drive og tjene penge.

Tager kapitel 11 konkurs rute har sin rimelige andel af fordele og ulemper.

Fordele

Så vidt fordele går, kapitel 11 er ofte et mere attraktivt valg for virksomheder for en række årsager, herunder:

 • Evnen til at fortsætte med at tjene penge
 • Automatisk ophold beskyttelse som forhindrer kreditorerne i at tage nogen form for indsamling handling
 • Evne til at forhandle om rentenedsættelse
 • Afvisning af urentable kontrakter
 • Evne til at foreslå omstruktureringsplan, der betaler gæld og giver mulighed for virksomheden igen kan blive en rentabel profitabel enhed

Ulemper

Der er ulemper ved at indgive kapitel 11 konkurs, der kan gøre det en uoverkommelig proces.

 • Din virksomhed skal betale alle sine advokatsalærer plus de af kreditorerne. Hvis du ikke kan gøre dette, kan det gøre din virksomhed berettiget til at indgive en kapitel 11 konkurs.
 • Når det kommer til beslutninger ud over de almindelige operationer i din virksomhed, dommeren, administrator (person, der udpeges til at føre tilsyn med udviklingen i sagen), eller kreditor komité (en gruppe af dine største kreditorer, der nøje overvåge den daglige drift af virksomheden ) skal stå.
 • Under kapitel 11, kan handlinger foretaget af en business management og / eller ledelse kommer i tvivl.

Kapitel 11 Proces

Forståelse af grundlæggende proces i kapitel 11 konkurs kan gøre arkivering langt mindre skræmmende. Når du indgive konkursbegæring, bliver din virksomhed, hvad der kaldes en debitor i besiddelse af. Der er en række dokumenter, kaldet skemaer, der skal arkiveres sammen med din virksomhed konkursbegæring. Filing gebyrer er ca $ 1046.

Oplysende erklæring

Før du kan indsende en saneringsplan, skal du indsende en oplysende erklæring. Oplysningserklæringer sendes til kreditorerne til at give dem en oversigt over din virksomheds aktiver og forpligtelser. Desuden vil den oplysningserklæring giver kreditorer den frist, som retten til at godkende eller misbilligende planen.

Omstruktureringsplan

Når du indgive konkursbegæring, vil du har 120 dage til at forelægge en omstruktureringsplan til retten. Denne tidsramme kan forlænges i op til 18 måneder, med rettens godkendelse. Når 120 dage er gået, vil kreditorer og endda kurator kunne indgive deres egen version af omstruktureringsplanen.

Omstruktureringsplaner klassificere gæld til visse kategorier og derefter omlægge den metode, hvor hele gælden er tilbagebetalt. For eksempel er lån, der er sikkerhed i fast ejendom normalt udvidet og andre sikrede lån får en tilbagebetaling på grundlag af den anslåede levetid sikkerhed sikre lånet. Normalt simple kreditorer får kun en procentdel af den gæld, de skylder.

Der er tre store skridt i planen processen:

 1. En skyldner i besiddelse udvikler en plan med bistand fra finansielle og juridiske professionel rådgivning, og derefter sender planen til kreditor udvalg og andre kreditorer.
 2. En bekræftelse møde finder sted i, planen er stemt om. For at planen skal bekræftes, vil en af ​​de grupper af kreditorerne skal acceptere vilkårene.
 3. Skifteretten skal finde, at planen er muligt, foreslås i god tro, og i overensstemmelse med konkurs kode.

Bekræftelse af planen

Medmindre en kreditor indgiver en gyldig indvending mod planen, vil retten bekræfte det. Når bekræftet, er al gæld afladet herunder gæld, hvor kreditorerne ikke indgive en klage til retten. Desuden vil alle dine erhvervsejendom returneres fri for hæftelser, der ikke er opført specifikt i omstruktureringsplanen. Hvis planen ikke bekræftes eller anden grund, vil din virksomhed være i samme position, som hvis du ikke havde indgivet. Dog vil du stadig have mulighed for at indgive en kapitel 7 konkurs.

Small Business Distinction

Små virksomheder er dem, hvis gæld er mindre end 2.190.000 dollars, og som ikke er i færd med at eje eller drive fast ejendom. Små virksomheder indgiver en kapitel 11 er forpligtet til at give følgende oplysninger:

 • Certificate of kredit rådgivning
 • Kopi af eventuelle gæld tilbagebetaling planen udvikles gennem kredit rådgivning
 • Bevis for betaling fra beskæftigelse
 • Opgørelse af månedlige nettoindkomst
 • Forventet stigning i indkomsten
 • Renter debitor kan have i en kvalificeret undervisning eller undervisning konto

Undgå Konkurs

En af de bedste måder at undgå at skulle stå over for enten kapitel 7 eller kapitel 11 konkurs er at bo på toppen af ​​din virksomheds finanser. Undgå at etablere kreditter, der er økonomisk uoverkommelige vedrørende renter. Opret en business budget og holde sig til det.

Må ikke vente, indtil du er ved at drukne i gæld for at starte behandling af spørgsmålet. Når du ser vandet fylde båden, kan du søge den ekspertise, en advokat, der kan være i stand til at genforhandle nogle af din gæld før arkivering bliver en nødvendighed.