Konkurrerende / Doing Hvad virker bedst for dig

Jeg har lært fra at konkurrere om et show eller til et løb, som du har brug for at gøre, hvad der virker bedst for dig! Jeg kan nemt udøve to til tre timer om dagen, fordi jeg er en fitness-instruktør og en motiveret person. Mange konkurrenter presse sig selv for meget at nå deres mål, på grund af for meget cardio, og begrænse deres kalorier til en usund vægt for deres ramme.

Mit problem med min uddannelse til mine første udstillinger var ikke spiser nok sund mad til min aktive livsstil. Jeg didnÂ't nødt til at gå sultne i seng.

Jeg havde faktisk at spise flere gode kalorier (især protein) hver tre timer, så jeg vil ikke miste muskler og få mine muskler ser fladt på Vis tidspunkt. Da det kom tættere på showet, jeg var nødt til at begrænse mit hjerte. Det er en videnskab at komme i din bedste form for en bestemt begivenhed. Timing er alt. Og, spise den rigtige mad er afgørende for din samlede styrke, udholdenhed, fokus og velvære. Jeg elsker at inspirere andre mødre at der er håb for at få en flad mave og stram bag!

Darcy Schwarz
35 år gammel - mor til to klasse skole drenge

Foto taget den 19. september på Fitness America, Regional Show-Lawrenceville, Georgien
1st Place Figur!