Kondensator Rengøring

Kondensator Rengøring


Hvis du har en central air conditioning system, at du er ansvarlig for at vedligeholde du nødt til at tænke over kondensatoren rengøring. Kondensatoren trækker den opvarmede luft ud af dit hjem og ind i udendørs, hvilket er hvorfor det er placeret udenfor. Hvis kondensatoren er snavset, kan det ikke fungere effektivt. Når det skal arbejde hårdere, du se forskellen i din månedlige energiregning.

Kondensator renseprocessen

Det første, du skal gøre er at tage et kig på det område i en radius af din kondensator tre fod. Hvis der er planter eller snavs på nogen side af klimaanlægget enhed, flytte eller kassere dem. De vil blokere luftstrømmen. Også fjerne noget, der sidder på toppen af ​​enheden. Luft frigiver fra kondensatoren her også. Når du har gjort dette, skal du fortsætte med følgende trin:

  1. Tag klimaanlægget eller lukke den beføjelse til det.
  2. Træk alle store rester, såsom blade eller pinde, ud af kondensator i hånden.
  3. Skru grillen dækker kondensatoren, hvis det er nødvendigt, og sæt den til side.
  4. Få et groft børste, ligesom en spole børste, en naturlig hårbørste eller en gammel tandbørste, der skal bruges til at få støv, fnug og pollen ud af finnerne.
  5. Hold børsten sidelæns og forsigtigt børste i den retning, finnerne er vinklet. Dette vil løsne oprustning.
  6. Tænd haveslange på en lav indstilling og spray bagsiden af ​​spolen ved at rette slangen gennem aftræk i toppen af ​​enheden.
  7. Lad enheden lufttørre.
  8. Spray kondensatoren med en spole renere, som du kan købe på et hjem forbedring butik.
  9. Vent fem minutter for spolen renere at fordampe.
  10. Udskift grill, hvis det er relevant, og genoprette strømmen til enheden.

Når du børste ud finnerne bære lange ærmer, beskyttelseshandsker og støvmaske. Da du ikke ved, hvad der er fanget i spolerne, er det bedst at ikke røre det eller inhalere det.

Advarsel

Nogle nyere klimaanlæg enheder har deres grill boltet på stedet for skrues på. Hvis du har sådan en enhed, skal du ikke forsøge at fjerne grillen til at udføre kondensatoren rengøring, medmindre du har mekanisk uddannelse. Det kan være svært at sætte det på igen. Du kan stadig bruge spolen renere, hvilket skulle gøre et passende job i de fleste tilfælde.

At holde kondensator Clean

Du behøver ikke at tilføje kondensatoren rengøring til din liste over daglige rengøringsopgaver. Den har kun behov for en grundig rengøring en gang eller to gange om året, selv om du bor i et meget balsamisk klima. Hvis du ikke føler sig trygge rengøring kondensatoren, kan du hyre en entreprenør til at gøre det

En af de bedste ting, du kan gøre for at forhindre at skulle udføre kondensatoren rengøring mere end to gange om året er at dække kondensatoren enheden under måneder, hvor du ikke har brug for det. Dette vil holde sne, is smelte og salt og andre potentielt skadelige partikler ud. Det er en god ide at rense det lige før du dække det. Bare lad det lufttørre først.

Hvis din klimaanlægget ikke blev leveret med en specielt udstyret låg, læg plastfolie over toppen af ​​det og sikre folie med en strop. Bare glem ikke at fjerne dækslet i foråret, før du tænder for enheden igen.Rengøring kondensator er ikke garanteret at øge effektiviteten af ​​din enhed. Undertiden ineffektivitet skyldes et andet problem, såsom en freon lækage. Hvis du har problemer med din enhed, selv når du har renset den, skal du kontakte en autoriseret værksted og anmode om, at en person komme ud og tage et kig på det.