Komprimering beklædningsgenstande & kvindens helbred

Korrigerende komprimering beklædningsgenstande kan alvorligt skade womenâ € ™ s sundhed. Gastroenterolog John Kuemmerle, hudlæge Maryann Mikhail, og kiropraktor Karen Erickson mener, at dette undertøj provokerer udseendet af syre refluks, halsbrand, og inkontinens. Udviklingen af ​​hudinfektioner kan ikke udelukkes så godt. Det er det, The Daily Mail fortæller om.

Komprimering beklædningsgenstande & kvindens helbred

Sådanne beklædningsgenstande komprimere tarmene og maven. På grund af dette, kan man imødegå problemer med fordøjelsen. Bortset fra halsbrand, kan fans af slankende lingeri risikerer, at deres tarm vil miste evnen til at skubbe maden normalt. Resultatet er smerte, flatulens og oppustethed. Husk, at denne type undertøj strengt forbudt for de patienter, der lider af irritabel tarmsyndrom. Fremkomsten af ​​syre refluks på lang sigt provokerer udseendet af sår og cancer.

På grund af stigningen i indre tryk kan der være tilfælde af inkontinens. Desuden de fleste kvinder forsøger at gå på toilettet så ofte fordi slankende lingeri er svært at udsætte. Ulemperne kan nævnes, at slankende høje shorts ikke tillader membranen at synke helt under vejrtrækning. Dette kan fremprovokere panikanfald og hyperventilation.

Når du skal sidde i denne type undertøj, er perifere nerver i benene presses. Dette kan føre til forekomsten af ​​smerter og følelsesløshed i benene. Når du har brug for at bære denne lingeri i lang tid, kan der forekomme blodpropper, hævelse af ankler og åreknuder. Med hensyn til udviklingen af ​​infektionen, er risikoen øget på grund af de særlige forhold i materialet. Stoffet bevarer fugt og varme og fugtige miljø er fremragende til bakterier og svampe til at yngle. Eksperterne mener, folliculitis et hyppigt problem. Især dette gælder for fede mennesker.