Komposterbare Tasker

Komposterbare Tasker


Hvis du kompost derhjemme, kan komposterbare poser til at gøre jobbet lidt lettere. Forstå hvad der gør dem forskellige fra biologisk nedbrydelige og standard plastposer kan hjælpe dig med at lære de bedste rammer for at holde dem i.

Realiseringen Kompostering Nemmere

Uanset om du har været kompostering hjemme i et stykke tid, eller du lige er startet ud med komposterbare skraldeposer virkelig kan gøre en stor forskel. Mange retningslinjer kompostering vil opfordre dig til at holde din skrald i små containere med låg, som tomme fødevarer baljer, inden tømning disse beholdere udenfor. Dette nødvendiggør så vask af beholderne, opbevaring af dem og andre problemer, der kan være skræmmende for en første gang komposten.

Komposterbare skraldeposer, såsom Glad komposterbare poser, passer lige ind i dit køkken papirkurven. Glad har produceret plastikposer til husstandens behov i årevis, og de har taget hensyn såsom taske primære og størrelse i betragtning med deres komposterbare poser.

Du kan udfylde poser med dit komposterbart affald, binde dem op og bringe dem lige ud til kompostbunken. Bare sætte hele taske ned, og du er færdig. Det kan virkelig fart langs processen og bidrage til, at kompostering rent faktisk vil få gjort.

Hvad skaber en taske Komposterbar

I modsætning til standard plastposer, og endda nogle bionedbrydelige plastposer, er komposterbare poser af vegetabilsk materiale, såsom majs eller kartoffelstivelse. Ved udsættelse for nok fugt, vil sækkene kompost, til højre ad med uanset blev placeret inde i dem.

Standard biologisk nedbrydelige poser kan bare bryde ned i mindre og mindre stykker af plast. Mens dette er bedre for miljøet end en almindelig plastpose, og biologisk nedbrydelige poser vil aldrig ender i havet i et stort stykke, kan de stadig forurener miljøet med plast kemikalier. Glad tasker er både biologisk nedbrydelige og komposterbare, hvilket er en afgørende forskel. Bare fordi en pose vil nedbrydes hurtigere end standard plastik, gør det ikke kompostere klar.

Fordele og ulemper ved Komposterbare Tasker

Hvis du overvejer at bruge komposterbare poser, først sikre dig, at du bruger poserne mærket "komposterbart". Grøn genanvendt poser er ikke komposterbare.

Pros

  • Let tilgængelig
  • Certificeret til at være komposterbare
  • Tyk taske usandsynligt at opdele når gennemført korte afstande
  • Passer i standard størrelse skraldespande
  • Nedbryder godt med fugt
  • Lavet af vedvarende plante

Ulemper

  • Kan begynde at afgive fugt i din skraldespand, hvis ikke fjernes i tide
  • Kan gå i opløsning i din skraldespand, hvis alt for mange fugtige eller våde elementer placeres inde i det på én gang
  • Koster meget mere end andre typer af poser
  • Sandsynligvis ikke vil gøre det fra dør til bremse til skraldebil uden at spilde, hvis du bruger dem som biologisk nedbrydelige poser med regelmæssig skrald

Mens bionedbrydelige og komposterbare plastikposer har en lang vej at gå, før at blive perfekt, komposterbare poser er et skridt i den rigtige retning. Når det bruges med et komposteringsanlæg, der allerede er på plads, kan de være et værdifuldt redskab til at hjælpe din kompost bunke sammen. Som ekstraudstyr til almindelige skraldeposer, når du tager papirkurven til lossepladsen, kan de ikke stå op til jobbet.

Tag et kig på din affaldssæk behov og se, om komposterbare poser vil hjælpe din situation. Hvis ja, er det endnu et skridt, du kan tage hen imod en grønnere og renere livsstil.