Kommerciel mobiltelefon signal boostere

Kommerciel mobiltelefon signal boostere

Faldt opkald og ubesvarede beskeder kan være meget irriterende. Mens mobiltelefoner formodes at være en moderne bekvemmelighed, er mange mennesker plaget af dårlig signalstyrke, især når inde større bygninger. Det er derfor, mobiltelefon signal boostere kan vise sig at være en uvurderlig ressource.

Tre signal booster Options

Der er en række kommercielt tilgængelige signal booster produkter. Tre af de mest populære produkter er lavet af Wilson, WCS og Wi-Ex.

1. Wilson Electronics Sleek 815.226

Mens der på vejen, ét produkt værd at overveje er Wilson Electronics Sleek. Dette håndsæt signal booster tjener som en telefonholder i bilen, men det giver også den ekstra funktion at øge mobiltelefon signaler. Den er kompatibel med både 800MHz og 1900MHz frekvensbånd, og det virker med både CDMA og GSM teknologier. Det betyder, at det er foreneligt med mange canadiske og amerikanske luftfartsselskaber.

Gennemgangen af ​​PC World er generelt positiv, siger, at $ 100 enhed er godt brugte penge, og det er kompatibelt med en lang række mobiltelefoner. Det er vigtigt at bemærke, at Sleek fungerer bedst, hvis mobiltelefonen aldrig fjernes fra holderen, så højttalertelefonen funktion eller et Bluetooth-headset ville være nødvendigt. Wilson sælger også byggeløsninger og disse er af signalet repeater type.

2. WCS Personal Mini 850/1900

Når der er behov for at sætte skub i mobiltelefon modtagelse for flere enheder inde i en bygning, kan noget i retning af WCS Personal Mini 850/1900 være passende. Designet til boligsektoren, er en mobiltelefon signal repeater, og som sit produkt navnet antyder, er det en dual band kit, der virker på de 850 og 1900MHz frekvensbånd. Det virker i tandem med en ekstern antenne, og er i stand til at give forbedret dækning for områder op til 3.000 kvadratmeter.

Det er ganske lidt dyrere end Wilson Sleek, med en MSRP i $ 499 - men det tjener et meget andet formål.

3. Wi-Ex zBoost SOHO YX545

Tilbyder mindre af en industriel udseende og mere af et forbrugerelektronik udseende er Wi-Ex zBoost SOHO YX545. Denne mobiltelefon signal booster fungerer som en repeater, udvidelse af "celle zone" for flere brugere. Den er kompatibel med de 800 og 1900MHz frekvenser, der ville gælde for mange amerikanske og canadiske udbydere, men det vil ikke fungere med Nextel eller 4G 2100 MHz-enheder. Ligesom WCS Personal Mini, den YX545 har en lignende 2500-3000 kvadratmeter maksimal dækningsområde.

Anmeldelser synes at være rimeligt positivt, som det fremgår af The Source gennemgang hjemmeside. Brugerne er tilfredse med at få "fuld søjler", hvor de engang var kun i stand til at få en bar. De nævner også nem installation og fjernelse af døde punkter, selv i kælderen suiter.

Dette produkt sælger for omkring $ 400.

Kompatible Technologies

Undertiden er det lettere blot at skifte til en anden bærer for at opnå en bedre signalstyrke og kvalitet. Det er sagt, at spørgsmålet kan have at gøre mere med bygning indblanding, som det ville være tilfældet med kælder suiter og store beton kontorbygninger. Før du køber en signal booster eller signal repeater, sikre, at cellulær teknologi er kompatibel med din valgte netværk. Ikke alle repeatere understøtter 3G eller 4G, for eksempel, så mens tale og tekst kan forbedres, kan ikke trådløse data.