Kommer op med Pet Navne

Hvordan kan du komme op med en stor nyt navn til dit kæledyr? Nogle gange det andet du se den nye tilføjelse et navn bare popper ind i dit hoved, men andre gange du kan snuble. Her er et par forslag til at åbne op dit sind og tillade kreativiteten til at få safterne flyder. Tænker uden for boksen og beder andre mennesker til at komme med forslag kan bidrage til at udforske nye horisonter og låse op for nye ideer i din hjerne.

Kommer op med et navn til dit nye kæledyr kan være sjovt for hele familien. Lav et spil ud af opgaven ved at bede hver person til at identificere et potentielt nyt navn, der begynder med det første bogstav i deres eget navn. En anden idé ville være at have en brainstorming session, hver person, der deler ideer til navne, som de dukker ind i deres hoved. Hver person kan sætte deres bedste navn i en kurv og tegne den vindende navn ud. Sæt dit kæledyr i midten af ​​rummet, så du kan observere kæledyrs personlighed, søde små mærkværdigheder og små adfærd. Dette vil bidrage til at komme med beskrivende ord, der gør store navne. For eksempel kan en hoppende lille terrier leve op til navnet Glad Jack, mens en stor hvid perser kat kunne kaldes Fluffy.

En anden måde at komme op med kælenavne er at bruge andre lande og sprog. En stor brun hund der ligner en bjørn kan være en stor Oso (bjørn på spansk). Hvis dit kæledyr er en racehund TRY navne, der repræsenterer deres oprindelse. En skægget drage fra Australien kunne kaldes Sydney eller en egyptisk Ibizas Hound kunne leve op til navnet Farao. Kontinenter og steder som Egypten, Afrika og Asien også gøre det sjovt og unikke navne til dit kæledyr, så komme ud et kort og lad dit sind rejse verden.

Vores kæledyr bliver hurtigt medlemmer af familien og ofte folk komme med flere menneskelige navne til deres nye tilføjelser. Skattede kæledyr er ofte opkaldt efter barndommen bedste venner, foretrukne filmstjerner og store tanter. En anden populær tendens er at komme med navnet på en favorit emne eller designer, såsom Gucci eller Louis Vuitton. Uanset hvad, gør at komme op med et navn til dit nye kæledyr sjovt! Du kan altid give dem et kaldenavn, der passer dem bedre på et senere tidspunkt, hvis nødvendigt.