Kombiner Pranayama med Asana

Kombiner Pranayama med Asana


Det ultimative yoga praksis er en, der med held kan kombinere pranayama med asana. Pranayama er den praksis ånde kontrol, og asana er den praksis fysiske stillinger. Derfor kombinere disse to elementer giver en ultimativ yoga praksis.

Hvad er Pranayama?

Mange yoga studios og yogalærere vil opfordre eleverne til at øve pranayama og asanas hver for sig, især i de tidlige stadier af at lære at praktisere yoga. Men for mange yogier, den ultimative træning er et, hvor pranayama og asana ikke følger hinanden, men i stedet kombinere pranayama med asana.

Pranayama er udnyttelsen af ​​livskraften gennem ordentlig vejrtrækning teknikker. Det menes, at det moderne liv har berøvet mange voksne evnen til at trække vejret ordentligt. Selvfølgelig er folk ikke dør, fordi de glemmer at trække vejret; vejrtrækning er en naturlig forekomst.

Men der er en forskel mellem bare at få nok ilt til at overleve og trække vejret dybt nok til virkelig at forbedre ens livskvalitet. Pranayama hjerne undersøgelser viser, hvordan øget vejrtrækning funktion kan have en positiv indflydelse på ens fysiske og mentale funktion.

Korrekt vejrtrækning teknikker, hvilket resulterer i øget iltning af alle kroppens organer og celler, forbedrer ikke kun fysisk sundhed, det forbedrer også mental sundhed. Dyb, regelmæssig vejrtrækning er meget afslappende, og folk, der praktiserer yoga dagligt rapport bliver lykkeligere, ud over at være fysisk sundere.

Da korrekt vejrtrækning er så vigtigt at fysisk og mental sundhed, den praksis pranayama er en hvorigennem en forbedret livskvalitet kan opnås. Pranayama praksis kan være adskilt fra ens yoga asana praksis, eller det kan være et enkelt element af yoga at én praksis. Selv hvis du ikke gør fysisk yogastillinger (asanas), kan du stadig øve pranayama for at forbedre din vejrtrækning.

Hvordan man kan kombinere Pranayama med Asana

For dem, der søger det ultimative i en krop-sind erfaring, at kombinationen af ​​yogaens åndedrætsøvelser og yoga asanas er den ideelle træning. For at kunne kombinere pranayama og asana, skal du først være bekendt med grundlæggende yoga asanas og pranayama øvelser.

Først tage sig tid til at lære nogle yogaens åndedrætsøvelser. Når du har arbejdet med disse øvelser for et par uger, bør du mærke en forskel i den måde, du indånder, selvom du ikke er aktivt praktiserer. Prøv at bringe din pranayama ånde ind i din daglige vejrtrækning teknik; Dette er i første, yderst vanskelig. Du må ikke miste troen. Læring denne type vejrtrækning kan synes let, men lagde den ind i praksis på øjeblikke, når du er ikke nødvendigvis bevidst om din vejrtrækning er yderst vanskeligt.

Tilføjelse Asanas

Når du er begyndt at have en vis succes med pranayama og du føler, at du trækker vejret mere bevidst fra øjeblik til øjeblik, begynde at lære nogle af de mest almindelige yoga asanas. Først, vil du ønsker at fokusere på de fysiske positurer og strømmen fra den ene pose til en anden; Men sørg for, at du trækker vejret godt under din praksis af de fysiske stillinger, selv om du ikke trækker vejret så dybt som du havde gjort, når kun øve pranayama.

Øve Både

Det er vanskeligt at kombinere pranayama med asana, fordi når du først smelte de to sammen, er du nødt til bevidst at tænke over både dit åndedræt og din fysiske kropsholdning. Ikke at bekymre dig, det bliver nemmere med øget praksis. Selv om det kan være frustrerende i starten, ikke giver op på din praksis med at kombinere disse to kraftfulde yoga elementer, før du har en chance for at opleve de fremragende fordele.

.