Kom realkreditlån til Gårde

Kom realkreditlån til Gårde

Uanset om du er i markedet for at købe en gård ejendom eller du allerede ejer en gård og har brug for midler til at køre eller udvide din operation, er der pant lån programmer specielt designet til dit formål. Som det er tilfældet med enhver større finansieringsafgørelse, farm realkreditlån har flere forskellige faktorer, du kan overveje og har brug for at vide om før undertegnelsen på den stiplede linje i gældsbevis.

Køb eller refinansiering et Farm

Den primære forskel mellem en traditionel pant og en gård realkreditlån er egenskaben selv. Mens de traditionelle realkreditlån tillader køb eller refinansiere af en bolig, finansiering gård er specielt til egenskaber, der er udlagt landbrugsmæssigt. Med andre ord, ejendommen har at inddrage produktionen af ​​landbrugsprodukter, såsom voksende frugt og grøntsager eller hæve husdyr.

Renter

Renterne på landbrugsbygninger realkreditlån har deres egen sekundære marked, der adskiller sig fra standard boligområder renter på realkredit. Forretningsbanker pris landbrugslån efter federal funds-renten og indlånsrenten. I denne henseende, prisfastsættelse er det samme som boliglån. I stedet for prisfastsættelse gennem Fannie Mae, er imidlertid gård lån prissat gennem Farmer Mac.

Lån prissat gennem Farm Credit systemet er baseret på obligationer udstedt af Farm Credit Funding Corporation. Prisfastsættelsen af ​​disse obligationer har tendens til at være et par basispoint over statsgældsbeviser, der er af lige sigt obligationerne. Obligationerne anses for at være uden risiko, fordi de er garanteret eller bakket op af en statsstøttet enhed (GSE).

Skattemæssige overvejelser

Når det kommer til at fradrage renteudgifter, de skattemæssige overvejelser for en gård er den samme som for en opholdstilladelse. Generelt kan du fradrage alle de renter, du betaler som en del af dit realkreditlån betaling. Du bør søge råd hos en skat professionel til at vurdere din personlige skattefradrag og konsekvenser.

Hvis der er en forskel, hvis den belånte ejendom er klassificeret som et "arbejder gård." Hvis det er en bondegård, er gården klassificeret som en forretning. I skattemæssig henseende er pant interesse fradragsberettigede som driftsomkostninger. Boligen på landbrugsjord fratrækker sin pant renter på liste A i 1040, mens den arbejder en del af gården er fratrukket på Schedule F.

Sikkerhed for lånet

Ifølge Farmer Mac, gård ejendom eller landbrugsjord selve både fungerer som sikkerhed for realkreditlån eller lån. Hvis låntageren misligholder lånet, långiver har ret til at afskærme på ejendommen, der er oprettet som sikkerhed for lånet.

Ned betaling Krav

Ned betaling krav på realkreditlån til at købe en gård kan variere med långiveren. Ned betalinger kan være så lidt som 15% ned. Med Farmer Mac III-programmet, for eksempel, kan køberne kombinere en første pant og en anden pant i ejendommen for et samlet pant beløb, der er 85% af købsprisen for ejendommen. Andre gård realkreditlån kun finansiere op til 50% af købsprisen.

De samme lån-til-værdier gælder for en refinansiering af en gård realkreditlån. Ejere, der ønsker at refinansiere er berettiget til at refinansiere et realkreditlån op til 85% af markedsværdien af ​​gården eller 50% af bedriftens afhængigt af programmet låntager vælger.

USDA Farm Service Agency tilbyder udbetaling assistent programmer til begyndelsen landmænd. Programmet for indskudskapital penge, som han ville bruge til udbetalingen på et køb af en gård. Programmet byder landmænd op til 40% af udbetalingen beløb, de har brug for. Det er et lån, så landmanden er stadig ansvarlig for at betale tilbage udbetalingen lånet.

Deltagelseskrav

Indhentning realkreditfinansiering til at købe eller refinansiere en gård har sit eget sæt af kvalifikationskrav. Primært, långiver kræver, at låntager har tilstrækkelig erfaring med at arbejde på og køre en gård eller landbrugsejendom at retfærdiggøre et lån. For eksempel kan långiver spørge, om den potentielle låntager har erfaring med at arbejde på en gård eller kører de forretningsmæssige drift af en gård for de sidste tre ud af 10 år.

Långivere også kræver en god kredit historie. Låntagere skal vise, at de betaler deres regninger til tiden. Hvis regninger er for sent eller kriminel, låntager skal være i stand til at vise, at dette skyldes en økonomiske problemer eller forhold, der ligger uden hans eller hendes kontrol.

Farm Mortgage låneprogrammer

Adskillige agenturer er til for at hjælpe landmænd i at opnå realkreditfinansiering, de har brug for at købe og refinansiere deres landbrugsejendomme.

Farm Service Agency

The Farm Service Agency (FSA) er en del af USDA, USA Department of Agricultural. FSA tilbyder låneprogrammer til landmænd, der ikke er i stand til at opnå personlige eller kommercielle lån til:

  • Indkøb landbrugsjord
  • Konstruktion og reparation af bygninger på landbrugsejendomme
  • Farm forbedringer

FSA tilbyder lån, der er garanteret, og som direkte lån til låntager. Garanterede lån giver långiveren en garanti for tilbagebetaling af 95% af lånebeløbet, hvis låntager misligholder lånet. Disse former for garantier hjælpe låntagere, fordi det gør udlån mere attraktivt for långivere.

Federal Agricultural Mortgage Corporation

Federal Agricultural Mortgage Corporation er også kendt som Farmer Mac. Kongressen skabte Farmer Mac som et sekundært marked for landbruget realkreditlån. For at opnå sit mål, gårdejer Mac tilbyder tre lån programmer, som er Farmer Mac I, Farmer Mac II and Rural Utilities. Farmer Mac er ikke en direkte långiver. Det tilbyder sine programmer gennem forskellige långivere rundt omkring i landet.

Traditionelle banker og kreditforeninger

Nogle traditionelle banker og kreditforeninger tilbyder gård lån. Mens disse finansielle institutioner tilbyder Farmer Mac-programmer, de har også pant programmer, der er deres egne tilbud til finansiering landbrugsejendomme.

Generelt er banker og kreditforeninger, der har tendens til at tilbyde disse programmer er dem, der ligger i landbruget og landbrugssamfund. For eksempel Farm Credit er et pengeinstitut, der tilbyder landbrugslån i stater som Kansas, Tennessee og Ohio. Vilkårene for disse lån varierer fra institution, så det er bedst at kontakte den finansielle institution, der servicerer det område, hvor ejendommen er finansieret.

Finansiering af en gård er lidt anderledes ...

Køb og kører en landbrugsejendom, såsom en gård, er en unik form for ejendomsret. Selv om det har nogle ligheder med at købe en bolig hjem, er der forskelle, når det gælder finansiering af køb eller refinansiere af en gård ejendom. Forståelse og arbejde gennem disse forskelle er det første skridt i etableringen af ​​en gård pant.