Kom godt i gang som makeup artist

Kom godt i gang som makeup artist


Leder du efter nogle råd til at komme i gang som makeup artist? Lad vores egen ekspert få dig i gang på din drøm.

Interessant i Kom godt i gang som makeup artist

Reader Spørgsmål

Hej Dana, jeg er virkelig interesseret i at få et job i make up eller kosmetikindustrien? Hvordan ville jeg gå om at gøre det? Jeg håber du kan hjælpe, da jeg er desperat og har brug for nogle retningslinjer.

~~ Mange tak, Sascha

Ekspert Svar

Kære Sascha,

Hvad jeg foreslår, at du gør, er begynde at bruge internettet til forskning skoler, hvor du bor. Det ville være det første skridt. De fleste skoler kun lære dig det grundlæggende, og det er i den "virkelige verden", hvor du lærer avancerede færdigheder. Du kan også nødt til at tage supplerende uddannelse (ligesom airbrushing) Når du får din grundlæggende kosmetologi licens. Dette skal være dit første mål. Få licens i den tilstand, du bor i, og hvor du vil i sidste ende komme til at arbejde. Prøv derefter at begynde at arbejde enten for en salon eller freelance eller begge dele. Det meste af det, jeg lærte som makeup artist var på min egen, efter skønhed skole. Held og lykke!

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana,

Min datter er i hendes senior år i high school, og er stadig ikke sikker på, hvad karriere retning hun ønsker at tage. Hun er meget god til at gøre makeup selv. Hvor i vores område kunne hun finde en god, godt afrundet skole for makeup artisteri (en, der ville blive taget alvorligt på et CV)? Eller er der en række college kurser, du kan anbefale. Vi lever i San Francisco (East Bay Area) Californien.

~~ Tak, Stephanie

Ekspert Svar

Kære Stephanie,

I dit område af landet, The San Francisco Institut for Æstetik og Kosmetolog, en Paul Mitchell Partner School, tilbyder programmer for studerende forbereder sig til den californiske stat bord eksamen i Kosmetolog, æstetiske eller manicure. For nye studerende pensum er designet til at forberede dem med de færdigheder, de behøver for at blive succesfulde fagfolk i dagens konkurrenceprægede salon og spa-markedet.

Ifølge deres hjemmeside, er Instituttet dedikeret til at levere programmer, der understøtter den livslange læringsproces og har brug for at holde dig opdateret på det hastigt skiftende miljø af æstetiske og Kosmetologi. Denne state-of-the-art anlæg er beliggende i den sydlige del af distriktet Market i San Francisco, CA. Hvad jeg elsker om Paul Mitchell organisationen er, at de har doneret et samlet beløb på $ 120.000 orkanen Katrina relief. Held og lykke til din datter!

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana Er der detail stormagasiner, der holder senior udgør seminarer?

~~ Tak, Mary

Ekspert Svar

Hej Mary,

Ikke at jeg er klar over desværre. Du kan kontakte din lokale stormagasin, få forbindelse til enten Chanel, Lancome eller Estee Lauder tæller, og spørge, om en af ​​makeup artister kunne tilbringe noget tid sammen med dig. Det kan ganske enkelt betyde, at du kunne forventes at købe et par nye produkter til gratis service, men det kunne helt sikkert være det værd. Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du sende dem videre til mig, og jeg vil være mere end glade for at besvare dem! ~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana, jeg har studeret makeup ansøgning og har været en makeup artist ca. 6 år nu. Mit mål i livet er at åbne min egen makeup butik og undervise klasser på ansøgning. Hvad mit spørgsmål til dig er - ved du, hvordan en som mig går om opsætning konti med visse makeup linjer i håb om udførelsen af deres produkter i min butik? Lad mig vide, hvor man skal begynde .....

Tak meget, MakeupM

Ekspert Svar

Kære MakeupM,

Du ønsker måske at gøre nogle online forskning for at starte. Lav en liste over de makeup linjer, du ønsker at udføre derefter søge deres hjemmesider. Kontakte deres salgsrepræsentant for dit område. Normalt hvert selskab vil have en særlig salg person / konto repræsentant opført efter region. Hvis ikke, skal du kontakte lederen af ​​salg eller nogen anden bare for at komme i gang. Du kan endda besøge din lokale stormagasin at stoppe på tællerne og forhøre sig om, hvem du kan kontakte. Har visitkort gjort klar til at uddele også. Held og lykke !!

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana,

'' Jeg er en make up artist / nybegynder / fra Moldova - et langt væk og lille land, og jeg har brug for jeres råd. Jeg holder meget Bog Robert Jones "Makeup Makeover", og som jeg ønsker at gennemføre sine teknikker i mit arbejde, jeg forsøger at finde nogle lignende øjenskygge farver på det lokale marked. Men vi har ikke et stort valg på, at kun Mary Kay, Isadora, Bourjois og professionel Peggy Sage (fra make up skole). Venligst foreslå mig en virksomhed, der har farverne allerhelst (hvis ikke den samme), som Robert Jones bruger.

Mange tak!

Olga

Ekspert Svar

Kære Olga, Da jeg er ikke så bekendt med Robert Jones 'makeup, jeg er ikke sikker på, hvad farver han bruger. Men jeg vil foreslå blot at tilføje til din makeup-kit det grundlæggende. Neutrale som brune, grå, blommer, og en række af uædle farver som abrikos, champagne, creme, hvid og sølv. Du kan ikke gå galt med disse grundlæggende at starte. En god hjemmeside at besøge er www.camerareadycosmetics.com. De har et par øjenskygge paletter, du kan være interesseret i bestilling.

~~ Dana

Reader Spørgsmål

Kære Dana

Jeg har været konstant på jagt efter den perfekte skønhed skole. At sikre de er akkrediteret og professionel. Lige nu er jeg i skole for mode markedsføring, men jeg ønsker at gå til skønhed skole for at blive en professionel make-up artist. Jeg ved ikke, hvor du skal starte med at vælge den bedste skole til at deltage, en, der kan lære mig luft-børstning og mere ... Jeg vil bare have noget ud over den normale oplevelse af en grundlæggende skønhed skole.

Har du nogen i tankerne? Hvad skal jeg gøre for at blive en professionel make-up artist? Jeg ønsker at arbejde med berømtheder, modeller, fotografer ... bare, spændende mennesker, der er villige til at tage den almindelige uden på kassen og udfordre min kreativitet.

~~ Tak, Roxanne

Ekspert Svar

Kære Roxanne, hvad jeg foreslår, at du gør, er begynde at bruge internettet til forskning skoler, hvor du bor. Det ville være det første skridt. De fleste skoler kun lære dig det grundlæggende, og det er i den "virkelige verden", hvor du lærer avancerede færdigheder. Du kan også nødt til at tage supplerende uddannelse-lignende airbrushing efter du får din grundlæggende kosmetologi licens. Dette skal være dit første mål. Få licens i den tilstand, du bor i, og hvor du i sidste ende vil komme til at arbejde, og derefter prøve at begynde at arbejde enten for en salon eller freelance eller begge dele. Det meste af det, jeg lærte som makeup artist var på min egen, efter skønhed skole.

~~ Dana

.