Kom godt i gang Backpacking

Kom godt i gang Backpacking

Backpacking kan være en vidunderlig tidsfordriv, når du ved hvad du laver. Før du tager til stier, er det vigtigt at få det rigtige udstyr, lære at bruge det, og erhverve de færdigheder, du har brug for at nyde denne udendørs aktivitet sikkert.

Begynder Guide til Backpacking

Dette trin-for-trin guide vil give dig en god idé om, hvad du skal gøre for at forberede.

1. Invester i rette udstyr

Under det rigtige udstyr er afgørende for backpackere på alle niveauer. Hvis du ikke er fastlagt med de redskaber, du har brug fra starten, er du nødt til at sætte dig selv i unødig risiko for skader og sæt dig op til at have en negativ oplevelse. Som minimum skal du have en god kvalitet, let rygsæk og et par godt lavet, korrekt monteret vandrestøvler. Hvis du planlægger at engagere sig i overnight backpacking, vil du også brug for en sovepose og et telt. Afhængigt af længden af ​​turen du planlægger og dit måltid præferencer, kan du også bruge en lejr komfur.

Andre varer, som du måske ønsker at købe er:

 • Et kompas - En militær kompas eller et orienteringsløb kompas er dine bedste valg. Mens backpacking, skal du være i stand til at sætte waypoints og retningsbestemt markører for dig selv ved at vælge topografiske vartegn. Ved henvisninger din topografiske kort og dine omgivelser, vil du være i stand til hurtigt at indstille lejer og planlægge din rute.
 • En brand starter - Der er mange forskellige typer af brand startere derude, men det er smart at få en brand starter, der vil arbejde i al slags vejr. Light My Fire sælger en unik form for "svensk brand stick," som er en magnesium brand startmotor, der vil arbejde lige så godt på alle højder, og det vil ramme en gnist, selv når det er drivvåd. Du bliver nødt til at afsætte lidt tid til at lære at bruge disse optændingsposer før overskriften ud til bushen, selv om. De tager en masse praksis at anvende pålideligt, især når du skal bruge dem i ugunstige forhold.
 • En lommelygte - Et hoved lampe er den bedste løsning for backpacking, da det giver dig mulighed for at holde dine hænder fri til at gøre andre ting. Folk glemmer ofte, hvor meget de er afhængige af omgivende lys til at gøre ting som lave mad eller vaske op. Når du er ude på sporet, har du ikke den luksus at have omgivende lys og må stole på retningsbestemt lys. At have en lys på din pande, at punkter lyser præcis, hvor du leder efter er en kæmpe fordel for backpackere.

Kom godt i gang Backpacking

MSR Miniworks EX Pollenfilter

 • Rain Gear - I nogle dele af verden, kan vejret vende på en tallerken og en solrig dag kan blive til en regn storm. Det er smart at pakke en vindjakke, der er forseglet mod vand. Sørg for at finde en jakke, der har "pit ventilationskanaler" nær dine armhuler. Disse lynlås udluftninger vil lade dig lufte kropsvarme og kold, mens vandreture med jakke på. Uden disse ventilationskanaler, vil du svede så meget under jakken, at du vil ende med at få lige så våd som du ville have uden jakken.
 • En sovepose cover - Dette vil beskytte din sovepose fra at blive gennemblødt, hvis du er fanget i regnen. Hvis du bruger en ned-fyldt sovepose, det bliver endnu mere vigtigt, da en våd ned fyldt pose er væsentlige ubrugelig.
 • En vand purifier - Du har et par muligheder for vandrensning. Du kan bruge jod tabletter til at rense vand, men de vil plette dit vandflaske / blære, og du er nødt til at lade vandet sidde i et stykke tid, før det er drikkevand. Der er også hånd-pumpe filterenheder som du kan bruge, men du skal huske at skifte ud filtrene regelmæssigt. Endelig er der UV-baserede rensning tryllestave, der bruger UV-lys for at denaturere proteinet skal omkring skadelige mikroorganismer og gøre vandet drikkevandskvalitet. Den specifikke metode til oprensning, du bruger, afhænger i høj grad af dine behov.

2. Kom i form

Før du vove sig ind i backcountry for en backpacking udflugt, er det vigtigt at sørge for, at du er i god nok fysisk stand til at deltage i aktiviteten. Få har for vane at gå regelmæssigt i ugerne op til din udendørs eventyr. På den måde dine ben muskler vil være klar til udfordringen. Prøv at gå på terræn svarende til det område, hvor du skal rejse, eller træne på et løbebånd, der lader dig programmere hældning indstillinger.

Husk, at dine ben er ikke de eneste dele af din anatomi, der kan have brug for nogle toning, før du tager til stier. Øv gå med din fyldt rygsæk på, så du kan få din arm og skulder muskler i form før din udflugt. Du ønsker ikke at ende med ømme og smertefulde under din rejse.

3. Vælg land Klog

Når du er bare at komme i gang backpacking, er det en god ide at starte ud med en sti, der er normeret til begyndere. Du kan ofte finde ud af, hvilke stier er bedst for nybegyndere backpackers ved at ringe lokale camping gear butikker eller park hovedkvarter i de områder, hvor du planlægger at vandre. Du kan også tjekke vandreture guider skrevet om de geografiske områder, der interesserer dig mest, såsom 50 vandreture i North Georgia bjergene og 100 Classic Hikes Colorado.

4. Pack Korrekt

Pakning til en backpacking rejse kan være meget udfordrende i første omgang. Det er vigtigt at finde den perfekte balance mellem at tage alt, hvad du har brug for og undgå at placere ekstra vægt i din pakke. Når du er i backcountry, du ikke vil være i stand til at købe forsyninger, som du efterladt, så du bliver nødt til at bære vægten af ​​alle dine forsyninger og udstyr på ryggen på alle tidspunkter.

Det er vigtigt kun at pakke ting, som du ved, du kommer til at bruge hver dag, eller at du ved, du ville dø uden. Selvom det kan virke som en morbid overvejelse, er det noget, du har brug for at huske på for en sikkerheds skyld. Du ønsker ikke at pakke noget "just in case", fordi du vil blive overrasket over, hvor meget "just in case" bliver til "aldrig". Ounces tilføje op til pounds hurtigt, og du vil helt sikkert føle forskellen mens ud på sporet.

Kom godt i gang Backpacking

Eksempler på ting, du bruger hver dag, omfatter:

 • Din jakke
 • Din pakke
 • Dit telt
 • Din brændeovn

Ting, du kan dø uden Medtag:

 • Emergency medicin
 • Bandager
 • En GPS beacon

Sørg også for du har alle de tøj, overlevelsesudstyr og førstehjælp forsyninger, skal du muligvis gemmes væk i din pakke. Også sørge for at pakke vand, vandrensning tabletter, og en tilstrækkelig mængde energi rige fødevarer, der vil stå op til rigor af klimaet, hvor du skal rejse.

5. Har en plan

Backpacking er i sig selv farlig. Du stepping uden for rammerne af den normale verden, hvor vand og lægehjælp er nemme at finde, og du har brug for at se på det på den måde. Dette betyder ikke, du skal være bange for din rejse på alle. Det betyder blot, du skal have en sund respekt for de udfordringer, du kommer til at tage på.

Hvis det er muligt, bør du altid vandre med en gruppe af andre vandrere. Dette gælder især, når du først kommer i gang. Ikke alene er det mere sikkert, men det kan også gøre turen meget sjovere at have kammerater med. Når du vandre med en gruppe, kan du have nogle mennesker tager sig af særlige aspekter af turen. Dette gør planlægning trips meget lettere

Hvis du er vandreture alene, enten ved valg eller nødvendighed, altid efterlade en detaljeret ruteplan med en ven hjem. Turen Planen bør omfatte punkter såsom:

 • Når du forlader
 • Når du planlægger at vende tilbage
 • Hvor du planlægger at lejr på visse dage i din tur

Hvis du farer vild eller såret, mens du er ude på sporet, vil denne tur plan viser redningsfolk præcis, hvor at lede efter dig, som eksponentielt kan øge dine chancer for en sikker tilbagevenden hjem efter en worst-case scenario.

Flere ressourcer til New Backpackers

Hver af de følgende bøger er værdifulde ressourcer på backpacking, og en af ​​dem kan hjælpe dig med at opbygge en base af viden, der vil tjene dig godt i backcountry. Kundernes anmeldelser give hver af disse bøger en rating på 4,5 ud af 5 stjerner.

 • Allen og Mike er virkelig cool Backpackin 'Book af Allen O'Bannon - Denne bog er fyldt med tips om hvad de skal bære, hvordan man opretter lejr, skånsomme camping og næsten alt andet, du behøver at vide om backpacking.
 • Long-Distance Vandring af Roland Mueser - Forfatteren fortæller dig stort set alt, hvad du nogensinde ønsket at vide om backpacking langs Appalachian Trail.
 • Den Backpacker Field Manual af Rick Curtis - Denne opdaterede og reviderede udgave af den klassiske dækker alt fra førstehjælp, vejrudsigter, og ultra light backpacking til at bruge en GPS til at navigere. Velkommen til backpacking i det 21. århundrede.
 • The Complete Walker IV af Colin Fletcher - Dette er helt opdateret udgave af bogen, som Field & Stream magasin anser den ultimative hiker bog, eller "Bibel", som de forelagt. Unik oplysninger omfatter kritik af vigtigt udstyr efter mærke, samt en dybdegående kig på at være en ansvarlig outdoorsman.
 • Trailside Guide: Vandring og Backpacking af Karen Berger - Den seneste udgave af denne vejledning dækker alle de nyeste fremskridt i backpacking teknikker, samt et væld af relaterede oplysninger.
 • Rygsæk Gourmet af Linda Frederick Yaffe - Lær at forberede lækker lejr måltider, samt hvordan at dehydrere mad og pakke det ordentligt. Over 160 opskrifter er inkluderet.

Take It Slow og Be Smart

Mens du skal være i ordentlig fysisk form og har det rigtige gear til at tage på backpacking ture, disse ting er ikke så vigtigt som din forstand. Selv med den bedste gear på Jorden, mennesker, der gør dårlige beslutninger får dårlige resultater, mens ud på sporet. I sidste ende, din intelligens er det største aktiv, du har, når du tager på disse typer af udfordringer. Være smart på sporet betyder, at kloge beslutninger, mens du er ude. Men det betyder også, at intelligente beslutninger, før du nogensinde forlader til din rejse. Kun gå på ture, som du er sikker på du kan håndtere, og ikke presse dig selv til at tage ture, der er ud over dine evner. Gå langsomt og arbejde op til de mere vanskelige stigninger.