Kom din første kreditkort

Kom din første kreditkort

Modtagelse dit første kreditkort er en mulighed for at begynde at opbygge kredit. Værdien af ​​kredit i dag er høj. Ikke alene er det nødvendigt at have god kredit for at få et lån eller kreditkort med en god rente, men det kan også være nyttige, når du opnå forsikring eller søger job.

Tilbud til Credit

Personer, der er 18 år eller ældre kan forvente at begynde at modtage kreditkort tilbud. Love indført i 2009 gør det vigtigt for forældre at cosign lån til unge under 21 år, medmindre de har bevis for indkomst. Kreditkortet Act of 2009 sætte love på plads for at beskytte forbrugerne mod småt og "gotcha" type reklame af kreditkortselskaber, hvilket er hvorfor det begrænser kreditmuligheder for personer under 21 uden en co-signer.

Helt fra starten, er det afgørende at sikre, at den enkelte har den bedste kredit mulige kort. Når en linje af kredit er åben, långiver begynder rapportering betaling historie til kredit-bureauer.

Start langsomt

Før der ansøges om kreditkort tilbud, sikre, at du kun søge et kreditkort ad gangen. Credit scores kan reducere for personer, der har flere undersøgelser på deres kredit rapport. De giver dig normalt et vist spillerum, hvis det viser sig, at de mange henvendelser synes at signalere, at du kan blive shoppe rundt for kredit; dog skal du holde kredit shopping til et minimum.

Startende med sikrede kreditkort

De, der ikke har en kredit historie kan drage fordel af en sikret kreditkort. Disse typer kort kræver, at du indbetaler midler, som til gengæld bliver dit kreditmaksimum eller en del af dit kreditmaksimum. Dit første stop bør være med din eksisterende bank, men du kan også shoppe rundt for at se, hvad andre banker tilbyder, før du vælger det rigtige tilbud.

Kig efter en långiver, der tilbyder denne type kort med lave gebyrer og som rapporterer betalingsoversigt til kredit-bureauer hver måned. Over tid vil vise en god betaling historie på en sikret kreditkort hjælpe dig med at forbedre din kredit.

Ansøgning om et kreditkort

Hvis du ikke modtager passende kreditkort tilbud med posten, skal du kontakte den finansielle institution, hvor du har din eksisterende kontrol eller opsparingskonto. De fleste finansielle institutioner tilbyder et kreditkort (eller mere end et kreditkort option). Da du har et eksisterende forhold til banken, kan det gøre ansøgningsprocessen lidt nemmere.

Du kan også se på de enkelte bank sites online. De fleste netbanker har et kreditkort link eller mulighed. Sitet har en tendens til listen hver kreditkort banken tilbyder, sammen med de vilkår og betingelser for kortet. Når du finder den bedste kort til din personlige situation, kan du ansøge online eller kontakte banken tilbyder kortet for at udfylde ansøgningen processen via telefon.

Uanset om du modtager tilbud i den mail eller vove sig ud på egen hånd for at finde kreditkort muligheder, sammenligne flere långivere tilbud inden der træffes afgørelse om blot én af dem.

Sammenligning Shopping

Kreditkort har en flere forskellige vilkår og betingelser, som du ønsker at overveje, før de beslutter, hvilket kort er det rigtige for dig.

 • Årligt gebyr: Nogle kort opkræve et årligt gebyr for at have og bruge kortet. Nogle kort har ikke et årligt gebyr. Til din første kreditkort, finde et kort, der ikke opkræver et årligt gebyr.
 • April / Rente: Renten er den sats, som du kommer til at betale på eventuelle restbeløb, som du ikke betaler sig hver måned. Når du er ved at opbygge kredit, er det bedst at kun opkræve hvad du har råd til at betale hver måned, så du ikke betaler nogen interesse overhovedet. På den anden side, når og hvis du behøver at betale renter, idet det mindste beløb af interesse muligt, er vejen at gå.
 • Kontant forskud gebyrer: Nogle kreditkort har et kontant forskud funktion, så dit kreditkort kommer med en PIN-kode og arbejder ligner en ATM-kort. Se på og sammenligne gebyrer og ÅOP bankgebyrer for kontant forskud gebyrer, men husk på, at kontant forskud typisk kommer med en heftig rente og eventuelle ekstra gebyrer.
 • Forsinket betaling gebyr: Dit mål er at altid gøre din betaling til tiden. I tilfælde af at du ikke, kreditkortselskabet kan ramme dig med en sen gebyr. Forstå hvad gebyret er upfront og stræber efter at skabe balance i bedste rente med de laveste gebyrer overordnede.
 • Indledende sats: Læs det med småt. Det kan være rigtigt, at du betaler 0% i rente, men det er normalt for en fastsat periode, som seks måneder. Efter dette, renten konverterer til den normale april, så sørg for du ved, at satsen er. Selv om det kan være en fordel at have en lav eller nul-procent rente forhånd, sammenligne ÅOP på back-end er endnu vigtigere.

Tag alle disse fakta og tal til at sammenligne de tilbud, du har for de kort, du planlægger at anvende. Find det kort, der giver dig de laveste gebyrer muligt og starte med at ansøge om det.

God første Kreditkort Options

For dem, der er på udkig efter en første kreditkort, processen kræver en rimelig mængde sammenligning shopping.

Opbygning af kredit er en langsom proces. Du kan starte ud ved at ansøge om og bruge en gas kreditkort eller et stormagasin kreditkort inden lanceringen i en standard Visa, MasterCard eller andre større kreditkort. Ansvarlig brug af en gas eller stormagasin kreditkort kan hjælpe dig med at etablere og opbygge din kredit, hvilket forbedrer godkendelse chancer når det er tid til at ansøge om en større kreditkort. Saml et program på din lokale tankstation eller stormagasin.

Card Forslag

Større kreditkort er tilgængelige for personer, der ønsker at etablere og opbygge kredit. Nogle af de store banker tilbyder særlige muligheder, herunder:

 • Citi tilbyder flere kreditkort for dem med ingen kredit eller begrænset kredit historie. Banken tilbyder også et kreditkort specifikt for universitetsstuderende, der søger at etablere kredit. Virksomheden har en nem-at-bruge udvælgelsesproces på sin hjemmeside for at hjælpe låntagere finde ledige tilbud til alle, studerende eller ej.
 • En af de største virksomheder til at tilbyde lave renter, belønner programmer og starteren kreditkort er Capital One. Dens Platinum kort er ideelt til nybegyndere, fordi det giver det kort, du har brug for at opbygge kredit med ingen årlige gebyr for det første år og en lav årlig gebyr på $ 19 efter det. Det har også en tilsvarende rente på Capital One øvrige kreditkort for dem, der ønsker at opbygge kredit.
 • USBank tilbyder en sikret Visa kreditkort for nye låntagere. Desuden det giver låntageren mange beskyttelser til at hjælpe med kreditstyring.

Godkendelsesprocessen

Når du har indsendt ansøgningen om kreditkort, banken begynder at behandle din ansøgning. En af de første ting, de vil gøre, er at køre en kredit check. De er på udkig for at se, hvilken type af eksisterende kredit konti, du har, og hvad din adfærd er med disse konti. Student lån betalinger, bil betalinger, afdrag på realkreditlån og eventuelle rate lån, du måtte have vil dukke op på din kredit.

 • Kreditkortet virksomhed søger at se, hvad de saldi er på hver konto.
 • De er også kontrol for at se, hvis du foretager dine betalinger, og hvis du gøre dine betalinger til tiden.
 • De ønsker at se, at du er ansvarlig nok, så du ikke gør forsinkede betalinger, men de ønsker også at se, om du er strukket.

Med andre ord, de er kontrol for at se, hvad dine restbeløb er på dine andre konti for at sikre, at have en kreditlinje med dem ikke sætte dig i en situation, hvor du ikke har råd til at foretage mindst den mindste betaling på grund hver måned.

Cautionsmænd

Hvis du ikke har tilstrækkelig kredit, eller hvis du har dårlig eller dårlig kredit, så kreditkortselskabet kunne give mulighed for en co-signer. Hvis de ikke tilbyder denne mulighed for dig, spørge, om det er en mulighed.

En cautionsmænd er typisk en forælder, men kan være en anden slægtning eller nær ven med god kredit. Det cautionsmænd er lige ansvarlige for kreditkort, så du snylter fra deres gode kredit for at modtage godkendelse på kreditkortet. Hvis du ikke foretage betalinger, eller hvis du laver forsinkede betalinger, co-signer er ansvarlig for de betalinger, og det kan få dem kredit problemer på deres egne kredit rapporter.

Gør den rigtige beslutning

En første kreditkort lejlighed er en til at tage alvorligt. Vær sikker på at investere tid i processen med at finde den rigtige pasform til enhver kreditkort, du overvejer.