Kom Ældre behøver ikke at Mean Svagere Bones

Mange af os accepterer svagere knogler som en del af aldring. Mens alderdommen kan føre til tab af knogletæthed, ordentlig bevidsthed om, hvordan man passer dine knogler kan hjælpe dig med at holde dem sunde, selv som du alder.

Vores krop er konstant udskiftning af gamle knogler med nye meget som alle andre væv. Men kroppen mister mere knoglevæv, end det er i stand til at erstatte vi bliver ældre, hvilket fører til svagere knogler, der er mere tilbøjelige til brud. Selvom flere kvinder står knogletab end mænd, begge køn har brug for at være lige så opmærksomme på, hvordan at tage sig af aldrende knogler for at nyde et sundere liv.

En anden grund til, at aldring er ofte forbundet med svagere knogler, er det faktum, at vores krops evne til at optage kalk fra vores kost falder som vi alder. Kroppen reagerer ved at producere et hormon, der gør vores knogler frigive calcium i blodet, der forlader dem tyndere og svagere. Ud over aldring, andre faktorer, der bidrager til knogletab er:

• Overdreven rygning
• Lav calcium indtag
• D-vitaminmangel
• Overdreven Alkohol Forbrug
• Tidlig debut i overgangsalderen
• Family History
• Fysisk inaktivitet
• Langvarig brug af visse lægemidler

Omsorg for Bones Now & Forever

Naturligvis har vi brug for at begynde at tage sig af vores knogler tidligt i vores voksne liv, hvis vi ønsker at leve vores senior år uden at skulle bekymre sig om svage knogler.

Spis Calcium-rige fødevarer: Den tidligere vi begynder at spise fødevarer rige på calcium, jo ​​bedre er det for sundheden for vores knogler. Forbrugende tre kopper mælk hverdagen anbefales til voksne. Desuden fødevarer såsom ost, yoghurt, laks, tofu, sardiner, bønner, ærter, broccoli, og grønne bladgrøntsager som spinat er en glimrende kilde til calcium.

Få masser af D-vitamin: D-vitamin hjælper til organer absorbere calcium korrekt. Så få mindst 15-20 minutter af sollys hver dag udover at spise fødevarer rige på D-vitamin som berigede mælk og korn, æg, levertran, laks, tun, makrel og ost.

Stay Fit & Motion: Blandt de mange andre fordele ved motion er, at det holder knoglerne sunde. Vægtbærende øvelser som at gå, jogging, aerobic, cykling hjælp tilføje knogletæthed og reducere knogletab.

Begræns Rygning & Drikke: Overdreven brug af alkohol kan hindre balance af calcium i kroppen, som er afgørende for knogle sundhed. Rygning, på den anden side, har længe været forbundet med svagere knogletæthed, da det kan påvirke optagelsen af ​​calcium og vitamin D. Så det er bedst at stoppe med at ryge helt og begrænse forbruget af alkohol.

Tag Bone Kosttilskud: Da der er kun få kilder i kosten af ​​D-vitamin, kan det være nødvendigt at få leveret den ekstra D-vitamin det kræver gennem knogle kosttilskud vores kroppe. Bone kosttilskud er også en god kilde til calcium, så skal du kontakte din læge for at se, om du har brug for ekstra calcium.

Strontium Tillæg for Bone Health

En anden mineral, der hjælper sundt knoglevæv er strontium. Superior knogle kosttilskud kommer pakket med dette naturligt forekommende spor mineral, der menes at bidrage til at gøre knoglerne tættere og sundere.

Strontium supplerer gerne Strontium Bone Matrix kan hjælpe kroppen ernæringsmæssigt støtte sine naturlige knogle bygning egenskaber. Desuden er strontium kosttilskud også menes at bremse de celler, der nedbryder knoglevævet.

Strontium supplement Strontium Bone Matrix indeholder også vitamin K2, som er afgørende for normal funktion og sundhed skelet. Alle ingredienser i Strontium Bone Matrix er videnskabeligt understøttet til ernæringsmæssigt støtte din krop i at fremme knogletæthed & styrke, sunde knogler, sund ryg, håndled, og hofter, og sunde tænder.

Det er klart, det er aldrig for tidligt at begynde at tage sig af dine knogler.