Kom Ældre behøver ikke at Mean federe

Mange af os kan huske, da vi var teenagere, og vi kunne spise kun om noget vi ønskede uden megen vægtøgning. Hvis dette ikke var dig som teenager, har du sandsynligvis huske mindst et par venner, der formåede at spise al den mad i huset, men aldrig vundet vægt. En del af grunden til, som teenagere, er spise store mængder af kalorier ikke føre til vægtforøgelse på grund af behovet for en stor mængde kalorier. Teenage år er den næsthøjeste vækstperiode for mennesker i et helt liv, den første er vorden. Det er det tidspunkt, hvor organer udvikle, og der er behov for en stor del af kalorier for at dette kan ske.

Kom Ældre behøver ikke at Mean federe

Når kroppen vækstrate bremser, er behovet for flere kalorier faldet. Mange mennesker aldrig lærer at ændre deres spisevaner fra, når de er teenagere til voksne. Del størrelser forblive den samme, og de fedtholdige fødevarer, der hjalp opfylde kroppens behov alle bidrager til en stigning i vægt i stedet for vækst. Når vi bliver ældre, vores krop stofskifte begynder at falde på grund af et tab af muskler og ændringer i hormon niveauer. Disse ændringer fører til et nedsat behov i mængden af ​​kalorier til at opretholde kropsvægt. Da disse ændringer er indtrådt, kroppen sender signaler til hjernen til at hjælpe med at regulere fødeindtagelse. Mange mennesker er uvidende om, hvad deres krop forsøger at fortælle dem, og fortsætte med at spise for meget. Ignorerer signalerne kroppen sender fører til fortsat vægtøgning og faldende sundhed, som mange mennesker oplever.

Der er måder at bremse nogle af disse ændringer og deres virkninger på kroppen. Udøver regelmæssigt og gør kostændringer kan bremse ændringer i hormon og stofskifte. Motion er en fantastisk måde at opretholde muskel vækst. Ved at gøre dette, faldet i stofskiftet set med tab af muskelmasse med alderen er unødvendig. Den øgede muskelmasse vil gavne ældre voksne ved at hjælpe til at opretholde fælles stabilitet og lavere risiko for fald er forbundet med tab af muskel. Muskelmasse ikke bare gavne ældre voksne, vil yngre voksne se ændringer i deres kropssammensætning med et fald i kropsfedt og en stigning i fedtfri masse med styrketræning. Disse ændringer vil begynde at blive synlige som bukser størrelse aftager og kroppen er mere tonet.

Sammen med motion, vil foretage ændringer i kosten til at opretholde metabolisme ved at holde kropsfedt i normalområdet. Jo mere kropsfedt en person har mindre fedtforbrænding potentiale er i kroppen. Muskel er kalorieindhold brænding maskinen, mens fedt giver energi, når kroppen er i sult. Flere muskler betyder flere kalorier brændt og jo flere kalorier brændt betyder jo flere kalorier skal indtages for at opretholde vægten.

Der er en fin balance mellem at opfylde kroppens behov for kalorier for at holde en konstant mængde energi i løbet af dagen og over kalorie behov. Lyt til din krop. Det vil fortælle dig, når du har nok til at opfylde energibehovet, når du har brug for at skubbe lidt mere i gymnastiksalen, og når du har brug for at forkæle dig selv med en lille nydelse fra fødevarer.