Kokkeskoler: Culinary Arts Tips

Italiensk kultur og køkken

Vidste du, at den franske Culinary Institute i New York City har en søster? Hendes navn er The Italian Culinary Academy og hun vinkede dig til at deltage hende i Italien. Come on! Er det ikke lyder spændende for dig? Selv en person, der ikke er interesseret i at blive en kok ønsker at registrere som studerende for denne mulighed!

Studerende i dette program tilbringer ti uger at lære det grundlæggende i New York, og derefter finpudse deres færdigheder i løbet af en 18 ugers rejse til Italien. Ni af disse uger er brugt i lære i italienske restauranter. Studieordningen omfatter essensen af ​​madlavning pasta, pizza, polenta, italiensk kød, italiensk Fjerkræ, kager, gelato, kniv færdigheder, udbening og filetering.

Det er svært at pakke dit hoved omkring ideen om udgifter så meget tid i Italien, i hjertet af den kulinariske oplevelse. Den bedste måde at lære på er at helt fordybe dig i den kultur, som er præcis, hvad de studerende opfordres til at gøre. For virkelig at bringe nogle kultur til køkkenet, du faktisk nødt til at træde ud af køkkenet en gang imellem.

At lære sproget og kulturen er vigtige aspekter af lærerig oplevelse. Eleverne skal være i stand til at bringe en vis flair og smag til deres retter, der ikke udelukkende er baseret på hvidløg, løg og krydderier. Når du forstår kulturen, du repræsenterer i dit køkken, du sætter en særlig nuance i skålen. Af denne grund, er studerende i den franske Culinary Institute søster kollegium får mulighed for at gøre Italien deres midlertidige kampplads.

Show Time! Tager dine kulinariske evner til den virkelige verden

Der er ikke noget helt så spændende og nervepirrende som at vide, at hvert øjeblik er tæppet vil blive sled væk under dig. Beslutninger vil blive din at gøre. Den sølvfad af køkken ledelse vil snart blive udleveret til dig. På dette stadium af din kulinariske kunst uddannelse, er det vigtigt at holde hovedet højt. Husk dine resultater hidtil og tage trøst i at vide, at du ikke ville få denne mulighed, hvis du ikke har evnerne til at bakke det op.

Det er vist tid. Hvis du tilfældigvis er en elev af den franske Culinary Institute i New York, er det i denne fase af spillet, når du flytter ind i den berømte on-campus restaurant L'Ecole. Her vil du blive tilberede måltider og menuer. Alt, hvad du har lært kommer sammen her på L'Ecole. Hvis du ikke er så heldig at være studerende på det franske Culinary Institute, kan du muligvis bruge denne fase af din uddannelse at gå videre til frivillige praktikophold, hvor du får en lignende oplevelse. Du er nødt til at sætte dig selv derude i den virkelige verden af ​​restaurant og måltid ledelse for at vinde den tillid, du har brug for at blive en kok.

Culinary Arts - De første skridt

Så meget som du ønsker at hovedet lige til køkkenet, er der et par grundlæggende funktioner, du først nødt til at lære i madlavning skole. Som ny gastronomi elev, kan du være ivrig efter at starte madlavning, men det er vigtigt at lære af grundlaget for det pensum, så du vil være parat til sidst komme ind i mere avancerede madlavning teknikker. De indledende færdigheder, du vil lære som en kulinarisk kunst studerende er dine første byggesten. Flavor kommer ikke til et måltid, når du koge det først og tilsæt bestanden senere. Det er bestandene og saucer; cremer og pates, bør komme først i den kulinariske kunst uddannelse.

Nu stoppe og har et kig rundt i køkkenet, du skal arbejde i de næste mange måneder. Temmelig store knive! Ved du, hvordan man bruger dem sikkert og effektivt? Hvis du ikke vil have din første dag i køkkenet til at ligne en Saturday Night Live sketch, være opmærksom på uddannelsen sikkerhedsaspektet af pensum. Personlig sikkerhed og sikker håndtering af fødevarer skal tages lige så alvorligt som enhver anden del af din kulinariske kunst uddannelse.

Som ny gastronomi elev, er du nødt til sprængfyldt med energi og forventning. Bare husk, disse bygning blok fonde i din studieordning vil følge dig gennem hele din karriere.