Køkkengrej: Le Creuset Køkkengrej Tips

Nogle gange er det er ok at gøre tingene Halfway

Med en Le Creuset gryde, varme ikke blot bevæger sig gennem bunden, men også op i siderne. Dens evne til at holde på varmen er et stort plus sammenlignet med andre pander fremstillet af aluminium eller rustfrit stål. For at udnytte, men det er vigtigt at vide, hvordan man kan sætte din Le Creuset gryde til optimal brug. Altid fylde det mindste halvvejs. Hvis der er for meget plads i toppen, kan dine ingredienser tørre ud, før de er kogt hele vejen igennem.

Nogle tunge Beroligelse

Le Creuset pander kombinerer de bedste funktioner fra støbejern og porcelæn emalje. Støbejern låner sine varmeisolering egenskaber og holdbarhed, mens porcelæn emalje giver en attraktiv, ikke-reaktivt overflade, der er let at rengøre og kræver ingen krydderier. De pander er dog tung, tak til alle der støbejern, og af denne grund, kan du velkommen til at købe en. Du kan tage det roligt. Le Creuset køkkengrej funktioner ergonomiske håndtag for at sikre sikker løft. Desuden når du laver en gryderet med en af ​​disse pander, som langsomt koge selv de hårdeste udskæringer af kød til underkastelse, vil du
spekulerer på, hvorfor du nogensinde tænkt to gange over det.

Nu det er Brug Noodle

Mmmm, lasagne. Der er ingen benægte deliciousness af denne skål, men det kan være en udfordring at forberede. Nudler og fyldning ikke altid koge hele vejen igennem, og det kan være svært at få ost topping til brun ensartet. Og rengøring af fedtede pande kan være en besværet. Næste gang, prøve at lave lasagne i en Le Creuset Poterie deep dish rektangulære bager. Ligesom Le Creuset klassiske køkkengrej, er hot spots elimineret så dine Lasagne vil bage jævnt, og du vil opnå opnå en smuk gyldenbrun farve på toppen. Den er nem at rengøre, tåler opvaskemaskine overfladen vil modstå pletter og vil ikke absorbere smag eller lugt fra mad. Den rektangulære bager, som også er en stor pan for enchiladas eller crepe, kan anvendes i ovnen ved temperaturer op til 500 F, eller i mikrobølgeovn.

Et tip, der vil gøre dig (men ikke din Spatel) Smelt

Har du nogensinde sagt ordene, "Ups, jeg smeltede spatel?" Det sker. Regelmæssige gummi spatler tåler ikke varme godt, og har været kendt for at smelte, mens de udfører opgaver som omrøring røræg eller blanding chokolade sauce. Ikke så med Le Creuset spatel, fremstillet af varmebestandigt silikone. Den kan modstå temperaturer på op til 800 grader uden farvning eller krympning. Som om det ikke var forbløffende nok, det kommer i samme geniale vifte af farver som Le Creuset emaljeret støbejern køkkengrej linje.

Heirloom Gryder?

Når en kok - nybegynder eller professionel - Le Creuset køkkengrej, der er næsten en sammenhængende billede: Disse gryder og pander er samleobjekter hver familie skal have. På grund af deres fine håndværk, de er eftertragtede af dem, der elsker at lave mad god mad. Ikke mange køkkengrej sæt kan nemt skifte fra ovnen til bordet, men elegance Le Creuset køkkengrej gør det muligt.

Wokking Med Le Creuset

Hvis du kan lide at wok, vil du elske den Le Creuset wok. Det er næsten et kunstværk! Le Creuset wok har en rød emaljeret finish (eller sort mat), der er designet med en kunstners touch. Det sport en let buet skål og to håndtag, der blusser ud fra siderne. Det er lavet af støbejern, æret for sin varme-fastholdelse ejendom, og kommer med et glas låg til forsegling af varianter. Brug den til alle dine røre FRJ retter med den ekstra bekvemmelighed for opvaskemaskine oprydning.

Et ægteskab af Materialer

Le Creuset har kombineret to meget effektive materialer til at gøre deres køkkengrej. Med støbejern, når panden er varm, kun du nødt til at holde varmen på en lav indstilling til at opretholde en god madlavning ydeevne. Faktisk undertiden panden kan fjernes fra varmen forlader fødevarer til kokken i sin egen varme. Den glasagtige emalje madlavning overfladen er helt hygiejnisk og uigennemtrængeligt for syrer og andre kemikalier, som er fantastisk til hygiejne. Dette gør det perfekt til at holde fødevarer, der er marinering, eller til opbevaring af fødevarer (rå eller kogte) i køleskab eller fryser.

Le Creuset Heritage

Alle Le Creuset køkkengrej er lavet af emaljeret støbejern, som har været brugt til køkkenredskaber siden middelalderen. Le Creuset fabrik i Nordfrankrig begyndte at producere støbejern i 1925 af hånd-støbning smeltet støbejern i sandforme. Efter støbning, er hver form ødelagt og køkkengrej er poleret og slebet i hånden derefter kontrolleret for mangler. Emnerne sprøjtes derefter med to separate lag emalje og fyret efter hver proces ved en temperatur på 800 ° C. Emaljen bliver så ekstremt hårdt og slidstærkt. Et stykke af Le Creuset støbejern er helt unik, da en stor del af efterbehandling gøres ved hånden.

Sjov i køkkenet med Le Creuset

Ønsker du at tilføje lidt farve til dit køkken? Hvorfor ikke investere i nogle Le Creuset pander? Mange pander i samlingen er tilgængelige i livlige farver som blå, rød, og kiwi grøn. Desuden Le Creuset har en hel serie af nyhed-formede gryderetter som hjerter, æbler, peberfrugt og meget mere!

Le Creuset overlegne Soup Pot

Alle elsker hjemmelavet suppe i det kolde vejr. Kokke kan ikke gå galt i at vælge Le Creuset gryde til at koge det i. For eksempel, den 2 ¾-qt. suppe pot måler ni inches tværs, mens dens flade bund er kun fire inches, så du kan bruge den lille brænder på din helt nemt. Den brede overfladeareal vil fremskynde madlavning af enhver suppe eller lagerreduktion. Den støbejern overlegne opvarmning kvaliteter spreder varme fra denne pulje base sine sider. Du kan også bruge denne suppe gryde i ovnen!

Den lowdown On Madlavning med Le Creuset

Når du bruger nye køkkengrej, er der altid spørgsmålet om, hvorvidt det vil udføre den måde, du forventer det. Har Le Creuset køkkengrej? Husk det:

For de bedste resultater, når du arbejder med Le Creuset køkkengrej, bruger medium eller lav varme. Dette vil hjælpe med at forhindre mad i at klæbe i gryden. Brug høj varme kun til væskebaseret madlavning, såsom kogende vand eller bouillon. For anden madlavning, langsomt på medium varme og derefter varme gryde reducere til lav.