Køkken svampe Er den mest beskidte ting derhjemme

Svampe, der anvendes til opvask er anerkendt som en af de mest beskidte ting i huset. Analyse viste, at de var 200 tusind gange mere beskidt end toiletsædet. Eksperterne fra Hygiejne Rådet anbefalede at vaske alle håndklæder, servietter, og svampe ved en temperatur på over 60 grader til desinfektion. Nogle eksperter foreslår desinficering svampe i mikrobølgeovnen.

Køkken svampe Er den mest beskidte ting derhjemme

Alternativet er at vælge antibakterielle klude og passende midler til at rense overflader. Men så, du har dine hænder, da den vigtigste måde til at overføre farlige mikrober under tilberedning af fødevarer. Derfor bør du se dine bevægelser og vask dine hænder med sæbe eller brug engangshandsker når det er nødvendigt.

Der er omkring 10 millioner bakterier på en kvadrattomme (2,5 cm) af et køkken svamp, og køkkenet rag indeholder sædvanligvis 1 million bakterier.

Man kan ofte finde campylobacter i huset. Disse bakterier forårsager lammelse og er aktivt opformeret i køkken svampe. Patogenet forårsager Guillain-Barre syndrom, der påvirker peopleâ € ™ s evne til at bevæge.

Analysen af ​​180 huse i Australien, Canada, Tyskland, Indien, Malaysia, Saudi-Arabien, Sydafrika, USA og Storbritannien viste, at forseglingen i badeværelset var farlig i 70% af tilfældene. Inde i køleskabet var den anden mest beskidte sted: mere end 40% af husene ikke bestå prøverne for bakterier og svampe.

Køkkenruller mislykkedes testen i 36% af tilfældene. Det reneste sted var den klapstol til børn (det mislykkedes testen kun i 6% af tilfældene).