Køkken Remodeling Omkostninger

Køkken Remodeling Omkostninger
Skabe vil spille en stor rolle i dit køkken remodeling omkostninger.

Køkken renoveringer kan være invasive og dyre, men de kan også gøres for mindre end mange andre projekter. Materialer, procedurer og installationer kan alle variere voldsomt baseret på det arbejde, den ønskede færdige udseende og de valgte materialer. For at sikre dit køkken remodeling omkostninger er på linje med, hvad de skal være, kan nogle sammenligning shopping være i orden.

Faktorer, der påvirker køkken renovering omkostninger

Det er fristende at tænke der er en formel til rådighed for køkken renoveringer: input antallet af kvadratmeter at blive renoveret og gange det med de ønskede materialer for at få de forventede udgifter. Desværre er det ikke så let; der er mange faktorer, der kan påvirke, hvor meget dit køkken renovering omkostninger på lang sigt, herunder:

  • Beslutningen om at fjerne eller holde eksisterende kabinet
  • Beslutningen om at fjerne eller beholde den eksisterende bordplade
  • Potentialet tilføjelse af ny belysning inventar, gulve eller apparater
  • Potentiel fjernelse af ikke bærende vægge for at forstørre rummet
  • Genopsætning af køkkenets "arbejdende trekant" eller primær arbejdsområde
  • Anvendte materialer
  • Installationsomkostninger

Omkostninger Ranges i køkken renoveringer

En af grundene til køkkener kan være notorisk vanskeligt at prisen ud skyldes de mange variable elementer. Skabe kan udskiftes, refaced eller malet. Bordplader kan være fremstillet af flere forskellige materialer, hver med en omkostning række af sine egne. Gulve kan efterlades som er eller udskiftes så godt, så de omkostninger, hver enkelt køkkenet kan variere drastisk.

Når oprindeligt prisfastsættelse ud et køkken renovering, overveje hvert af de områder, som rehabbed og bestemme niveauet af renovering, du ønsker at gøre til hver.

Kitchen Cabinets

Hvis dit køkken frysere er i god form og i en god position, kan de males for så lavt som $ 50 eller refaced for et par tusinde. Men hvis kabinettet bokse er i dårlig form eller køkkenet er lagt ud dårligt, kan det være nødvendigt at fjerne kabinetter og installere nye, der kan koste alt fra $ 6000 til $ 20.000 til kabinetterne alene afhængig af materiale, slut, antal kabinetter og antal ekstraudstyr, såsom højskabe eller hjørne kabinetter.

Køkken bordplader

Køkken bordplader er et andet eksempel på en ekstrem rækkevidde i køkkenet omkostninger. Eksisterende tællere i god form kan males til at ligne granit eller beton for så lavt som $ 25. Fjernelse og udskiftning af en bordplade starter omkring $ 20 en fod til mindre dyre materialer og kan gå så højt som $ 400 fod for nogle af de mere eksotiske granit.

For flere faste, slab bordplader, men du kan forvente at skulle betale omkring $ 100 fod for materialet installeret. Dette omfatter ikke særlige Kogeplader udskæringer, kant detaljer eller specielle installation såsom udhæng, som alle kan koste ekstra.

Kitchen Gulvbelægning

Hvis du udskifter dit køkken gulv, forvente at finde porcelæn fliser starter omkring en dollar en kvadratmeter og ungauged skifer fliser starter omkring halvanden dollars en fod. Alle andre materialer går op derfra, og det er ikke ualmindeligt at finde sten, porcelæn og trægulve går for omkring $ 20 en fod.

Husk, at når du køber billigere materialer som ungauged skifer at dine installationsomkostningerne vil blive fordoblet. Det samme gælder for installation af en flise eller træ mønster eller inlaying to materialer.

Køkken backsplashes

Køkkenet backsplash er den sidste komponent i ethvert køkken design. Selv om det bliver brugt til at hjælpe med at beskytte væggen bag vasken og komfur, dens sande formål er faktisk dekorative. Ethvert materiale kan installeres på en backsplash, hvilket betyder, at du kan have en billig splash for hundrede dollars, eller en over-the-top splash, der koster ti tusind, som består af en håndmalet vægmaleri og dekorative fliser.

Køkken Belysning

Belysning er afgørende for køkken design, og en renovering er det perfekte tidspunkt til at opgradere enhver belysning i rummet. Mens belysning i sig selv er ikke alt for dyrt, det er mængden af ​​belysning, der begynder at tilføje op. Under disken lys, forsænket lys, etageadskillelsen lys og dekorative vedhæng er alle komponenter i de fleste nye køkken design. Mens de i høj grad øge anvendeligheden af ​​arbejdsplads, de også tilføje uhyre til prisen.

Holde det hele in Check

Selv om det er bestemt muligt at gå hele ud i et køkken renovering, købe den bedste af alt for enhver pris, det er heller ikke nødvendigt. Nogle køkkener, der har lyd gulve, skabe, belysning behøver ikke en total rehab. Andre vil have en total rehab, men tid og penge kan sættes i de områder, der får mest brug, såsom en god kvalitet vask og vandhane, mens ting som fryser drejeknapper kan være overset en smule.

Husk, at nogle dele af et køkken renovering, såsom backsplash, behøver ikke at være installeret på samme tid som alt andet. Spredning ud renoveringen lidt kan også være med til at holde omkostningerne nede.

Invester i et stykke, du elsker

Når du planlægger dit køkken renovering, overveje at købe en af ​​komponenterne i den bedste kvalitet du har råd, og lade de andre komponenter til at nedgradere en smule. Dette kan betyde refacing eksisterende kabinetter, mens investere i en granit tæller, eller det kan betyde, at gøre med en billigere gulv flise fordi backsplash er så dramatisk. Ligegyldigt hvad din særlige køkken ender med at koste, skal du sørge for at shoppe rundt og sørg for, at hvert stykke du køber, er præcis, hvad du ønsker for den helt rigtige pris.