Køkken Dessert Art Decor

Køkken Dessert Art Decor

Hvis du elsker at bage, eller du bare elsker desserter, lad dit køkken indretning afspejle denne kærlighed med dessert inspireret kunst. Dessert kunst indretning kan variere fra fliser på backsplash til indrammet udskriver på væggene og kan indgå i et vilkårligt antal køkken design.

Tilføjelse Art udsmykning til Køkken Design

Din overordnede køkken design kan have et tema i sig selv, såsom moderne, toscanske land. Det betyder ikke, at du ikke kan tilføje nogle personlige hånd i vejen for kunst indretning til design så godt. Så længe den generelle stil af kunst og køkkenet match på en eller anden måde, er det fuldt ud muligt at tilføje en sekundær tema til dit køkken. Når du gør det, bare sørg for at matche visse punkter:

  • Hold periode det samme - for eksempel bruge moderne kunst i en moderne køkken
  • Hold materialer lignende - for eksempel bruge kunstværker med masser af naturlige materialer og farver i toscansk stil køkkener
  • Hold dig til en sekundær tema og gentage det hele rummet
  • Hold farvepaletten i harmoni, og sørg for kunst arbejde omfatter nogle af de farver til stede i køkkenet, eller deres komplementære farver

Måder at inkludere Køkken Dessert kunst indretning

Tilføjelse dessert kunst indretning til dit køkken design kan gøres på flere måder. Fordi billeder af cupcakes og tærter kan overvælde en plads, vælge enten blot et par accenter eller sprede nogen illustrationer rundt om rummet i stedet for at gruppere det.

Fliser

Kunst fliser er en fantastisk måde at tilføje nogle design og et tema, såsom desserter til dit køkken. Overvej håndlavede fliser med et tredimensionelt billede på dem, og sprede dem over hele backsplash. Medtag billeder af kager, tærter, cookies eller frugt, og sørg for farverne fliserne er malet at afhente farverne fra hele dit køkken. Brug en neutral felt flise som baggrunden for at give fliserne nogle pop.

Wall Grænser

Tapet grænser med et gentaget motiv på dem kan tilføje nogle dessert kunst og stil til dit køkken. Kør en grænse ved wainscot eller loftshøjde for at tilføje en samlende indflydelse til hele rummet. Accent vægge over eller under grænsen med nogle kunst udskriver.

Wall Prints

Dessert væg kunst er den måde at gøre en dristig udtalelse i køkkenet. Overvej indramning nogle plakat-størrelse udskrifter af dessert malerier eller fotografier. Et stort stænk af farve kan være et knudepunkt over køkkenbordet mens mindre accenter som fliser eller en kant supplere og forbedre udseendet.

Vinyl Wall Art

Hvis du hælder mod en finurlig look til dit køkken dessert kunst indretning, overveje at få nogle vinyl Vægoverføringsbilleder af desserter. Større-end-livet cupcakes eller retter af is klæbet direkte på væggen uden ramme er den bedste måde at skabe en sjov plads.

Indrammet Vintage Kogebog Sider

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige billeder til dit køkken, overveje indramning nogle sider fra vintage kogebøger. Dessert kogebøger fra 50'erne og 60'erne blev ofte fyldt med både stregtegninger og farvestrålende fotografier. Har nogle pænt sammenfiltret og indrammet til at tilføje en unik, vintage touch til rummet.

Suppler med Subtlty

Hold dine vindue behandlinger, accent tæpper og væg farve til blød farvepalet, opfanger lysere toner fra din dessert illustrationer. Dette vil vise teknikken til bedst påvirke uden at tvinge øjet at hoppe mellem to farver eller mellemrum.

Tilføj nogle dessert kunst indretning til ethvert køkken design og lad din kærlighed til bagning og dessert skinne gennem det rum, hvor du opretter den.