Kogegrej: Pyrex Gryder Tips

Sådan Cool Pyrex

Selvom Pyrex er designet til at gå ind og ud af ovnen, er det stadig har at gøre med termisk stress og træthed. Dette kan resultere i gryden (eller hvad parabol du bruger) bryde. Når du tager din gryderet ud af ovnen, er det bedst at lade den køle i et neutralt temperatur område - en, der ikke er for meget varmere eller for meget koldere end skålen selv. Af denne grund, at placere gryde på toppen af ​​ovnen interval er ikke en god idé - heller ikke placere skålen i køleskabet højre væk.

Pyrex

Interesseret i at bruge pyrex pander? Pyrex er et handelsnavn givet til en type borosilikatglas, der kan modstå ekstreme ændringer i tempereret uden revner. Den spreder også varmen godt, er holdbart, og du kan faktisk se, hvad du er madlavning, hvis du bruger transparent pyrex køkkengrej. Pyrex er især god til bagning, fordi glasoverfladen ikke bliver beskadiget, når du skærer Lasagne eller pie før servering det.

Vedligeholdelse af Pyrex Ovenware

Pyrex fade kan gå direkte fra køleskabet eller fryseren til en mikrobølgeovn, konvektion eller forvarmet konventionel ovn. Tilføj en lille mængde væske til fade fartøj før bagning fødevarer, der frigiver væsker under tilberedningen. Hold din Pyrex fade ren med regelmæssig rengøring i hånden eller i opvaskemaskinen. For at løsne bagt-on mad, tillade glas til afkøling, derefter suge. Hvis vaskning er nødvendig, må der kun anvendes plast eller nylon rengøring pads med slibende rensemidler.

Alsidigheden i Pyrex

Det betyder ikke noget, hvis du er madlavning en gryde eller en crumble, kan du bringe det rigtigt at tabellen i Pyrex bagning retter. Den klassiske stykke er 13 "x 9" bagning fad, som kan bruges til bagning fisk, ristning veggies eller endda marinering kyllingebryster. Det gør også en stor kage fad. Pyrex er utrolig let at rengøre (bare pop det i opvaskemaskinen), og kan endda bruges til at gemme levninger.

Pyrex for begyndere

Hvis du er ny til hele verden af ​​Pyrex Bageforme, kan du ønsker at købe et Pyrex startsæt. Hvert af stykkerne er ovn, mikroovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Det betyder rester. Et typisk sæt inkluderer 1-qt. målebæger, fire 10-oz. dessert retter, tre 1- til 4-qt. blandeskåle, 9-1 / 2 "pie plade, den klassiske 2-QT. Udhuggede dækket gryderet, en 8" firkantet kagefad og 3-qt. skulpturelle aflange bagning fad, begge med grå plast covers. Dens 'en fantastisk måde at blive fortrolig med en af ​​de mest populære madlavning materialer anvendes i dag!

Få væltet omkuld af Pyrex

Pyrex skåle er et dagligt syn i ethvert velassorteret køkken. Sæt af Pyrex skåle kommer i mange forskellige størrelser og er let stables til opbevaring. Ikke alene kan de bruges til blanding og opbevaring af fødevarer i køleskabet, de er også enkel og attraktiv nok til at bruge til servering så godt. Fordi de er klart glas, de viser off salat, suppe, gryderet, eller hvad mad du har forberedt!

Fremkomsten af ​​Pyrex

Pyrex er et navn på borosilikatglas, som blev indført ved Corning Glass Works i 1924. Selvom borsilicater var blevet produceret før, har navnet Pyrex er siden blevet et synonym for materialet. Pyrex er skabt ved tilsætning af bor til den traditionelle glas- kombination af silikat sand, soda og formalet kalk. Pyrex mere modstandsdygtigt over for varme, og er også mindre tæt end almindeligt glas.