Kogegrej: NordicWare Gryder Tips

Betydningen af ​​Pan Tykkelse

Leder du efter nordic pan rådgivning? Nonstick ydeevne og holdbarhed bestemmes af pan tykkelse og kvaliteten af ​​nonstick belægning. Overophedning og redskab slid er de to faktorer, der mest påvirker nonstick holdbarhed. En overlegen belægning på en tynd pan giver ingen mening, da gryden overophedes nemt. De resulterende "hot spots" vil ødelægge selv den bedste nonstick belægning. Derfor pan tykkelse er vigtigt at nonstick levetid.

Bagning med NordicWare

De fleste professionelle bagere enige om, at det bedste materiale til bagning er aluminium. Den linje af NordicWare bakeware omfatter top kvalitet aluminium bageplader. Disse robuste elementer tilbyder endda-opvarmning og er rust-bevis. Fra cookie ark til bagning pander, NordicWare har et komplet sortiment af aluminium Bageforme som en del af deres naturlige Bageforme samling.

Faldgruber af ikke-stick pander

Nogle nonstick pander er garanteret for en levetid. Selvom belægningen aldrig kunne komme fra, vil maden release kvalitet forsvinde. Dette er ikke tilfældet med mærker som Nordic Ware. Husk, at værdien af ​​en nonstick pan ikke i hvor længe belægningen varer, men hvor længe panden fortsat frigive fødevarer. Dette er ikke bestemt af producentens garanti, men af ​​kvaliteten af ​​nonstick belægning og kvaliteten af ​​gryden.

Hård anodiseret køkkengrej

Aluminium er det næstbedste varmeleder anvendes i køkkengrej. Sørg for at det er anodiserede eller belagt med rustfrit stål. Dette er en beskyttende dække over aluminium, der forhindrer aluminium at blive overført til maden forberedes.

NordicWare s Rangeware Linje

NordicWare køkkengrej er noget af det bedste du kan købe til dit hjem brug. De tilbyder en bred vifte af stykker for rangeware der omfatter høj-sidet skillets. De er gode, når du steger eller sautering bulkier fødevarer. Der er også grill og woks, som giver alsidighed i dine menuer ved at tilbyde flere muligheder i køkkengrej. Alle elementerne er non-stick, hvilket gør oprydning nemmere end nogensinde.

Microwaving Med NordicWare

Ikke mange mennesker er klar over, at NordicWare gør også en stor linje af mikrobølge køkkengrej. Uanset om krybskytteri æg, madlavning bacon, popping majs, eller bare genopvarmning et fad, er alle elementer i NordicWare mikrobølge linje designet til at gå fra fryseren til mikrobølgeovn til bord. Plus, alt køkkengrej og fade er ovn-safe til 400 grader og helt opvaskemaskinen.

Etniske bagning retter

Når du går shopping for gryder, overveje at købe gryder uden en nonstick overflade. Etniske bagning retter som Nordic Ware Gryder afspejler mere traditionelle stilarter køkkengrej, før verden af ​​non-stick. Det meste af, hvad du vil lave mad i en gryde er ikke i fare for stikning, og mange opskrifter kræver kraftig brug af værktøjer som skeer og piskeris. Over tid vil endda træ og belagt redskaber slides ned en belagt nonstick overflade, på hvilket tidspunkt puljen sandsynligvis skal udskiftes.

Gør ferien Special med NordicWare

Bagning i ferierne er en mangeårig tradition. Nordicware kage pander tilbyder unikke måder at bringe denne tradition til din familie. Fra hjerteformede kage pander til Valentinsdag eller bryllup festlighederne til foråret lam-og påske bunny-formede pander, vil du aldrig være uden en kage, der passer til sæsonen. Selvfølgelig NordicWare tilbyder Santa Claus-, snowflake- og endda ferie krans-formet kage pander til at holde din ferie sjov!

Fødestedet for den Bundt Pan

Ah, den klassiske Bundt pan. Nogensinde spekulerer på, hvor det kom fra? Det blev skabt af NordicWare, et selskab, der har ydet langvarig, kvalitet køkkenudstyr produkter siden 1947. NordicWare også bedre produkter og services til kommercielle bagerier, restauranter, leverandører madservice, hotelkæder, industrielle overfladebehandling, og forbrugernes køkkenudstyr produkter. En masse fremskridt i næsten 60 år, og heldigvis meget af det har sivede ned til forbrugere, der tørster kvalitet køkkengrej.