Kogegrej: Cuisinart Køkkengrej Tips

Kudos for Cuisinart

For kombination af top-performance og overkommelige priser, er det svært at slå Cuisinart køkkengrej. I et udstyr 2006 test foretaget af Cooks Illustrated, Kokkens Classic Nonstick anodiseret Omelet Pan var den højest ratede, blandt flere konkurrerende nonstick mærker. Testere observeret, at det havde den største madlavning område af alle skillets og erklærede: »denne pan imponeret os med sin robusthed og heft" kommenterer, at laks der anvendes i testen blev "smukt og jævnt brunet." Overvej dette kogegrej, hvis dit budget er stram, men du stadig søger kvalitet i køkkenet.

For måltider, Næsten koge Sig

Elsker du at grave ind i mørt kød i en perfekt kogte oksekød gryderet, men alligevel mangler tålmodighed eller tid til at vente i timevis derhjemme som det ulmer? Med Cuisinart langsom komfur, kan du kaste sammen ingredienser i morgen, orlov til arbejde og vende tilbage til en lækker, fuldt måltid. Den er udstyret med temperatur kontrol høje eller lave, der måtte oprettes i op til otte timer. Når ulmende tiden er gået, indstillingerne automatisk skifte til varme, for at sikre madrester varmt, men aldrig overcooked. Den keramiske gryde er aftagelig for nem rengøring, og for endnu mere komfort, gør dobbelt pligt som betjener stykke. En slank, børstet aluminium udvendigt gør Cuisinart langsom komfur et attraktivt supplement til enhver bordplade. Til dessert elskere, det indeholder en rack til brug med ramekins og andre Bageforme, og til madlavning inspiration, er der en opskrift hæfte.

Gryder Pressure du kan tage

Ingen tid til at lave aftensmad? Tjek den Cuisinart trykkoger. Du får et måltid på bordet op til 70 procent hurtigere end med brug af komfur eller ovn. Steam fanget inde opbygger tryk, der skaber varmere temperaturer for hurtigere madlavning, samtidig med at maden fugtig. Fødevarer cooks op sundere også takket være en super-forsegling, der låser på vitaminer og mineraler, som forhindrer dem i kogende væk. Den er udstyret med kontroller til enten højt eller lavt tryk, plus indstillinger til bruning, ulmende og sautering at skabe hurtige og nemme én parabol måltider ligesom suppe, gryderet eller chili. Men du behøver ikke begrænse dig selv. CUISINART trykkoger forenkler fremstilling af stege korte ribben, grøntsager og endda cheesecake og creme. For sikkerhed vil trykket ikke bygge, før komfuret er gået i hak, og det kan ikke åbnes, før den indvendige tryk falder til nul. For at gøre tingene endnu lettere, det aftagelige gryde er non-stick og opvaskemaskine sikker.

En lille Gryder Solution

Nogle gange du ønsker den lethed og bekvemmelighed i en foodprocessor til en lille opgave, ligesom hakke løg, purere en sauce eller
blande en dukkert. For de tider, prøv Cuisinart Mini Prep Plus. Denne kompakte, let at opbevare eller holde-on-the-counter-processor har en klar 21-ounce arbejde skål, der håndterer en lang række opgaver, fra at blande salat dressing til hakning hvidløg og urter til at gøre pesto. Du kan endda bruge den til at lave hjemmelavet babymad. En eksklusiv automatiske genåbning klinge kværner hårde fødevarer som kaffe bønner, nødder, frø og endda krydderier, ligesom kanelstænger. Touchpad kontroller tørre ubesværet, og aftagelige, tåler opvaskemaskine dele føje til bekvemmelighed.