Kogegrej: Circulon Gryder Tips

Toss & Turn Med Circulon

For at holde maden fugtig og bud, som du koge det, er det bedst at smide i stedet for rør. Mastering denne færdighed tager tid, men der er et element i Circulon køkkengrej linje gør tingene lettere. Den Toss & Turn pan har en unik høje side af panden, hvilket forårsager smidt mad til let falde tilbage i gryden. Det fungerer godt for at vende bøffer og stegt æg, for flipping pandekager, grillet sandwich og endda sauterede svampe.

Klasse i køkkenet

Hvis du leder efter exceptionel non-stick køkkengrej, men stadig har stil i tankerne, kan du overveje Circulon Elite linjen. De Circulon pander i denne samling tilbud anodiseret non-stick overflader med moderne gennemsigtig låg og stilfuld komfort Grip håndtag. Det er rigtigt, at det vigtigste aspekt af madlavning er maden, men hvem siger, at du ikke kan have en lille klasse i køkkenet så godt?

Historien om Circulon Gryder

Her er lidt af Circulon historie, som du måske ikke kender. Circulon, den første linje af anodiseret, non-stick køkkengrej, blev oprettet i 1984. Dens "mad vil ikke holde i 10 år" krav revolutionerede non-stick køkkengrej. Circulon var den første anodiseret non-stick køkkengrej i USA og fremhævede sin patenterede Hi-Low nonstick teknologi, med riller i bunden af ​​gryden, som gjorde pander mindst tre gange mere slid resistente end andre non-stick køkkengrej på markedet.

Køb Gryder Sets

Nogle gange køber en køkkengrej sæt er den mest økonomiske valg. Circulon har to muligheder, der skal passe enhver kok behov. En typisk otte dele Circulon køkkengrej sæt indeholder 1- og 2-qt. dækket gryder, et 8-qt. overdækket gryde, 8 "åben fransk stegepande, og en 10" (3 qt.) åben sauterpande. De ti-delt sæt tilbyder den samme, men indeholder en 10 "åben fransk stegepande også.

Kommerciel Kogegrej For professionel kok

Hvis du er en professionel kok, kan Circulon kommercielle kogegrej være det bedste valg for dig. Deres sæt tilbyder den sædvanlige tunge gauge hårdt anodiseret aluminium for fremragende varmestyring med ekstraordinær ydeevne og holdbarhed. Den nonstick ydre giver den ekstra nem hurtig og smertefri oprydninger. Du får også Hi-Low bølge teknologi overflade, der holder længere end alle andre nonstick garanteret. Hærdet glas låg er self clearing så du kan se tilberedningen uden at løfte låget, og nittet støbt rustfrit stål håndtag har silikone gummigreb for bedre komfort. Kommercielle sæt omfatter tre skillets, to kasseroller, en gryde og en overdækket sauterpande.