Koffeinholdige vs Koffeinfri: der er bedre?

For de fleste af os, en kop kaffe om morgenen er et ritual og noget, vi føler, at vi har brug for, før vi kan ordentligt starte vores dag. Den væsentligste årsag til dette er naturligvis, koffein. Der er andre grunde, men det er den mest udbredte, fordi koffein giver os et boost til at hjælpe os vågne op og komme i gang ud af døren. Nogle mennesker ønsker ikke koffein og de drikker koffeinfri kaffe, hvis de drikker kaffe på alle. Men der er bedre for dig?

Koffein Side Effects

Koffein vigtigste bivirkning er øget årvågenhed og energi, men der er andre fordele såvel som negative sider til det. En fordel er hjælp i smerte drab, da koffein har vist sig at bidrage til at øge effektiviteten af ​​over skranken smerte mordere med så meget som 40%. Det er derfor, du finder dem i migræne smertestillende midler. Koffein har også vist sig at hjælpe med at reducere risikoen for at pådrage følgende betingelser:

  • Sukkersyge
  • Tyktarmskræft
  • Parkinsons sygdom
  • Huller

Regelmæssig koffein indtag har vist, i forskellige undersøgelser, for at mindske risikoen for at få Parkinsons sygdom med så meget som 80%.

Hvis du er en atlet, koffein er en konkret løft for din præstation, udholdenhed og mental aktivitet. Koffein, som en smerte killer assistent, også hjælper i behandlingen af ​​ømme muskler, der opstår efter at have arbejdet ud eller være involveret i nogen anden form for atletisk aktivitet.

De største ulemper ved koffein er afhængighed og overforbrug. Koffein er vanedannende, og for dem af os, der er nødt til at have en kop kaffe om morgenen, vi ved, hvordan vi føler, hvis vi ikke har nok koffein. Tilbagetrækning fra koffein omfatter hovedpine, dårlig stemning og et tab af fokus.

Koffeinfri Effects

udtrykket "naturligt koffeinfri" er lidt af en misvisende. Hvis noget normalt koffein det, er der intet naturligt over fjernelse af koffein, er heller ikke fjernelse nogensinde færdig. Der er altid nogle koffein tilovers efter processen. Hvis noget er koffeinfri, en ingrediens i denne proces er formaldehyd og, som vi alle ved, det er ikke noget, du virkelig ønsker at forbruge på en regelmæssig basis. Naturligvis koffeinfri kan blot betyde det var ikke gjort med skrappe kemikalier, men, ville du nødt til at kontakte producenten for disse oplysninger.

Den væsentligste forskel mellem at drikke decaf poster i modsætning til dem med koffein i dem er mindsket virkningerne af koffein. Du får stadig nogle koffein i dit system fra en hvilken som helst koffeinfri emne, men det er en meget, meget mindre beløb. Det er virkelig den vigtigste forskel mellem de to.

Hvilket er bedre?

Svaret er ikke så simpelt. For dem, der er allergiske over for koffein eller har bestemte hjerteproblemer, decaf er det bedste valg til trods for at der er en lille smule af koffein stadig i det. For dem, der ikke har disse problemer, kan det gå begge veje, og bliver personligt valg. For dem, der fører en meget aktiv livsstil med masser af fysisk aktivitet, koffein er en vidunderlig ting at have i moderate mængder.