Købmand Jobs for teenagere

Købmand Jobs for teenagere

Købmand job for teenagere er en stor Introduktion til en verden af ​​beskæftigelsen. For mange teenagere, der arbejder i en købmand giver start på en karriere i ledelse. For andre, købmand job bidrage til at udvikle en ansvarlig arbejdsmoral, som vil følge dem gennem hele deres liv.

At finde et job

Da købmandsforretninger typisk ikke placere "hjælp ønskede" tegn i vinduerne i deres bygninger, teenagere har at forfølge disse job. I nogle byer er der så mange som hundrede ansøgere til et eller to åbninger, så konkurrencen kan være stiv. Hvordan kan en teenager med held finde et job?

Besøge butikken

Besøg butikken, og vær sikker på at du klæde sig passende. Bed om at se manager, og introducere dig selv ved at smile og rystende hænder. Giv lederen en kopi af dit CV, som bør omfatte de klasser, du tager i skolen, en kopi af din GPA, og et par af breve af henstillinger fra lærere eller andre voksne, der kender dig godt.

Saml Programmer

Bed om et program. Selv om der ikke er nogen åbninger i øjeblikket, kan der være nogle i den nærmeste fremtid. Gå videre og udfylde en ansøgning, vedhæfte et CV og anbefaling breve, og bede forvaltningen at placere den på filen for fremtidige job åbninger.

Brug kontakter til din fordel

Vær ikke bange for at bruge kontakter. Har din mor gik i denne butik i årevis? Kender du nogen, der arbejder der? Er der nogen kontakter, du måtte have med ledelsen? Brug disse til din fordel!

Arbejde gratis

Tilbyde gratis tjenester for en dag. Nogle arbejdsgivere simpelthen ikke ønsker at tage en risiko på nogen, de ikke kender. Tilbyd at arbejde en eftermiddag skift uden betingelser. Arbejd hårdt, og måske kan du få stillingen.

Tal med en erhvervsvejleder

Mange af disse rådgivere har kontakter i den by, hvor du bor, og de kan være i stand til at placere et par telefonopkald til at fremskynde din jobsøgning.

Overveje alle muligheder

Du må ikke overse de små mor og pop købmandsforretninger i dit område. De kan have købmand jobåbninger for teenagere, og du kan finde et job, du elsker!

Sørg og besøge de større købmand kæder såvel som:

Food World

Publix

Winn Dixie

Kroger

Hvorfor arbejde på en købmand?

Nogle gange, børn overse købmand job til teenagere, blot fordi de tror, ​​de eneste ledige job er sække dagligvarer, som for dem er ikke en meget glamourøse position. Selvom det ikke er usædvanligt for teenagere at have urealistiske forventninger til deres første job, måske en teenager ikke indse fordelene ved at arbejde på en købmand.

  • Købmand jobs tilbyder flere uddannelsesmuligheder. Når teenagere har styr sække dagligvarer eller oprunding indkøbsvogne, er de ofte givet talrige andre uddannelsesmuligheder, herunder strømpe, cashiering og endda assistent ledelsesansvar.
  • Købmand jobs tilbyder fleksible timer. Mange købmandsforretninger er nu åben 24 timer, og de fleste er åbne indtil 11 PM eller midnat. Mens arbejdsgiverne helt sikkert forventes at følge børnearbejde love, købmand timer tillader ofte teenagere ganske lidt af fleksibilitet i deres arbejdstider.
  • Sikkerhed er et andet spørgsmål er involveret i teen arbejdskraft. FAIR Labor Standards Act lister strenge regler i forhold til de timer og type arbejdskraft teenagere får lov til at gøre. Typisk købmand jobs er sikre og opfylder disse krav.
  • Mens nogle teenagere starter ud i en købmand og i sidste ende arbejde sig op til ledelsen, andre blot bruge dette job som et springbræt for fremtidig beskæftigelse. En købmand job ser godt ud på et CV, dog, og teenagere kan liste de mange opgaver, de har udført, mens ansat i butikken.

Gode ​​muligheder for Teens

Uanset om du planlægger at gøre karriere for dig selv i dagligvarer forretning eller bruge dette job som starten på en stor cv, købmand positioner er gode muligheder for teenagere. Udforsk mulighederne i dit område, og være vedholdende. Den perfekte købmand job kan blive venter på dig.