Køb Pella French dørlåse

Køb Pella French dørlåse

Pella Franske døre ofte anvendes til både udskiftninger og nybyggeri. En af de ting, der gør deres døre så utrolig populært er mulighederne for deres dør låsesystemer, som omfatter deres standard multi-point dørlås system, der sikrer, at dine hængslede terrassedøre er sikre.

Typer af Pella Låse til franske døre

Pella gør tre forskellige linjer af hængslede terrassedøre. Hvis du har problemer med at beslutte, hvilken dør du skal vælge, kan de tilgængelige låsemekanismer hjælpe dig gøre op dit sind.

Multi-Point dørlås

Pella unikke multi-point dørlås leveres som standard på alle deres hængslede terrassedøre. Denne lås indgriber i to til tre forskellige pletter på døre, snarere end blot i midten. Det gør din dør mere sikker og mere vanskeligt at få åben i tilfælde af et forsøg på indbrud.

Nem låsehåndtag

På Designer og Pro-line terrassedøre, skal du engagere hver af låsene separat på multi-point dørlås system. Hvis du vælger den Arkitekt række døre, men du har mulighed for at få Easy låsehåndtaget. Easy låsehåndtaget engagerer alle tre låse på døren automatisk, når du trækker i håndtaget.

Flushbolt System

Hvis du vælger de Designer Series terrassedøre, har du mulighed for at få den Flushbolt installeret på din døre også. Den Flushbolt system giver dig mulighed for at låse en af ​​de to døre på plads uden at skulle bøje eller nå op til at gøre det. Låsen findes på indersiden af ​​døren lige ved siden af ​​håndtaget. Spejlvende det til eller fra kan gøres med en tommelfinger.

Købe og installere Pella French Door Locks

Pella franske dørlåse virker kun på Pella franske døre; de kan ikke eftermonteres til andre hængslede terrassedøre grund af den måde, at dørene er bygget op omkring låsen.

Ikke alle låse og dele sælges separat, men reservedele er tilgængelige i tilfælde af, at en lås skal repareres. I tilfælde af, at en dør eller lock fejl eller skal repareres, skal du kontakte Pella kundeservice på 1-877-473-5527. Har din kvittering eller Pella ID-nummer placeret på døren eller låse tilgængelige, når du ringer for at få den del, du har brug for. Du kan få vejledning i udskiftning af multi-punkts lås fra DocStoc.

Hvis du ønsker at købe en lås eller et håndtag på en anden finish til eftermonterings en eksisterende Pella dør, kan du købe dem fra disse købmænd:

  • All About Døre: Hængslede gårdhave dørlåse, hængsler og håndtag er tilgængelige for alle Pella døre i en lang række forskellige finish.
  • Swisco: Swisco bærer reservedele til Pella interne låsemekanismer.

Pella hængslet terrassedøre og deres låse er tilgængelige på mange steder rundt omkring i landet. Du kan planlægge en in-home samråd direkte med Pella, eller finde den nærmeste forhandler hvis du planlægger at installere dørene selv på deres forhandler side.

Alle Pella døre og låse kan installeres enten ved en anbefalet entreprenør, eller af en DIY boligejer, der har en vis erfaring med at installere og nivellering døre.

Sikker Dine terrassedøre

Hvis du overvejer Pella hængslet terrassedøre, tage de tilgængelige låsemekanismer i betragtning, når du foretager din beslutning. Med de forskellige låsesystemer til rådighed, kan dine behov indflydelse på din endelige valg.