Køb et hus til salg af ejeren

Køb et hus til salg af ejeren

Hvis du beslutter dig for at købe et hus til salg af ejeren, skal du følge disse tips til at beskytte dig selv og få det indre af dine drømme uden for mange komplikationer.

Trin til at købe et hus fra en ejer

En boligejer kan beslutte at sælge hans eller hendes hus uden at bruge en ejendomsmægler. At købe et hus direkte fra ejeren kan være en enkel proces, så længe du ved, hvad de skal forvente.

Kend din prisklasse

Før du satte sig for at købe enhver ejendom, bør du vide, hvad din prisklasse er. Dette omfatter skjulte omkostninger som at betale til pendling omkostninger eller ejerlejlighed eller kvarter forening gebyrer. Eksisterende gæld belastninger bør også spille en rolle i fastsættelsen af ​​prisinterval. Du kan bruge forskellige online regnemaskiner til at regne ud, hvor meget ekstra gæld, du har råd til.

Når du bestemme din prisklasse, kan du tale med en långivende institution for at blive forhåndsgodkendt til et lån. Din långiver vil bruge oplysninger om din gæld, indtægter og andre finansielle forpligtelser til at forhåndsgodkende din ansøgning. At kende din kredit score kan også hjælpe her.

At have en forhåndsgodkendelse kan give dig nogle gearing under forhandlingerne, når du ønsker at købe et hus til salg af ejeren.

Søg til salg af ejeren Listings

Der er flere måder, du kan kigge efter et hjem, der er til salg af ejeren, især via websteder. Du kan søge efter alle de funktioner, du ønsker, samt kvarterets funktioner, som du måske har brug for. Det kan være sjovt at gå ud og udforske de boliger, der vække din interesse.

Overvej en købers agent

Som du søger efter lister, bør du overveje at bruge en købers agent. Bare fordi boligejer ikke bruger en ejendomsmægler, betyder det ikke, at du ikke kan få noget hjælp udefra, når de køber et hus. En køber agent vil arbejde i din bedste interesse at finde et hus og få det bedste tilbud; deres opgave er at beskytte dine interesser. Nogle sælgere vil betale provision for en købers agent så holde dette i tankerne, når at nå ud til husejere af interesse.

Tal med sælgeren

Du kan kontakte boligejer direkte at bede om flere oplysninger, når du finder et hjem af interesse. Ejeren vil tage dig på en rundtur i hjemmet, og du skal sørge for at stille spørgsmål og tage noter. Husk at kigge forbi indretning af hjemmet, da der ikke vil være der, hvis du køber den hjem, men sørg for at finde ud af, om hjemmet vil passe til dine behov.

Få huset vurderet

Når du finder et hjem, du føler opfylder dine behov og kan være i din prisklasse, har du stadig nogle forskning at gøre. Et dette punkt, skal du finde ud af, om prisforlangende af huset er i tråd med, hvad hjem er værd. De måder at fastslå disse oplysninger er at:

  • Anskaf en vurderingsberetning eller konkurrencepræget marketing analyse (CMA): Denne rapport vil fortælle dig prisforlangende andre boliger i området, så du kan sammenligne disse til prisforlangende for hjemmet, som du er interesseret i CMA er genereret af mæglere. ; ofte du kan få denne rapport fra købers agent eller et kvarter ejendomsmægler.
  • Få en vurdering af hjemmet: Du skal leje din egen taksator til hjemmet, og ikke en, der er blevet foreslået af sælger. Den taksator vil undersøge hjemmet og eventuelle problemer; CMA vil også spille en rolle i fastsættelsen af ​​værdien af ​​hjemmet.

Hyre en advokat

Du kan købe et hjem uden en advokat, men det er ofte en bedre idé at tilbringe et par hundrede dollars til at ansætte en fast ejendom advokat til at overvåge sagen op til lukningen. Din advokat vil hjælpe skrive imod tilbuddet, og kontrakter og sørg skatter og andre afgifter er betalt.

Afgiv et bud

Du skal derefter give et tilbud på hjem ved hjælp af oplysninger, som du har fået fra din købers agent, taksator, og CMA. Bør også tages i betragtning ved tilbyde dine indtryk af hjemmet. I løbet af denne tid, vil du og din advokat forhandle med sælgeren, indtil detaljer som pris, lukning dato, og eventuelle indrømmelser aftales.

Lås i dit realkreditlån Rate

Selv hvis du har indgået en aftale, har du og sælgeren stadig ikke placeret i hjemmet på kontrakt. På dette tidspunkt, bør du gå tilbage til din långiver med dit tilbud; på samme tid, kan du shoppe rundt lidt mere for at sikre du har den laveste rente og bedste lånevilkår.

Långiver vil overdrage sin egen taksator for at sikre, at tilbuddet ikke er overdrevent end markedsværdien. Hvis det er, kan taksator og banken ikke godkende lånet. I dette tilfælde kan du nødt til at gå tilbage til sælger at genforhandle.

Inspektion

Et andet skridt indebærer at ansætte en hjem inspektør til at se på betingelse af hjem fra top til bund. Denne person skal have licens, og bør give dig en rapport om eventuelle strukturelle eller mekaniske problemer, at hjemmet kan have. Dette trin er vigtigt, fordi hvis der er betydelige strukturelle eller mekaniske problemer, når du køber den hjem, er du ansvarlig for at reparere dem. På dette tidspunkt, kan det være nødvendigt at genforhandle med sælgeren for udgifterne til reparationer.

Når alle disse detaljer er aftalt, bør du og sælgeren lukke handlen. Din advokat vil sørge for, at dine rettigheder er beskyttet.

Andre overvejelser Når du køber et hus til salg af ejeren

Når du køber et hus til salg af ejeren, kan oplevelsen være sjovt, men du skal huske, at det handler om forretning. Kom alt for følelsesladet omkring hjemmet-selv hvis det er hjemsted for din Drømme kan gøre dig sårbar over for at lave nogle mindre-end-kyndige beslutninger omkring hjemmet. Lyt til de mennesker, du har hyret til at hjælpe dig med denne proces, herunder din købers agent, fast ejendom advokat, taksator, og hjem inspektør. Disse mennesker er ikke følelsesmæssigt knyttet til huset og kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.