Køb ejendom investeringer: Lejligheder og Condominiums til salg

Køb ejendom investeringer: Lejligheder og Condominiums til salg

Er du interesseret i at lære at købe investeringsejendomme? Er du en første gang investor? Ofte købere, der er nye til at investere er bange for at begå fejl, der vil koste dem større summer end investeringen selv. Dette giver vej til en naturlig tøven om dykning i poolen. Jeg vil give dig tips til at lære om investeringsejendomme for begyndere. Processen er ikke vanskelig; du skal bare følge de korrekte procedurer.

Før vi går videre om dette emne, jeg vil have dig til at forstå dog, at købe investeringsejendomme er en kompleks forretningsmæssig beslutning ikke tages let på. Du bør undersøge dette emne i dybden, før der træffes foranstaltninger, og du bør søge professionel hjælp hos din advokat, revisor og ejendomsmægler. Når det er sagt, er det altid godt at have en plan i tankerne, før du begynder at lede efter hjælp med dine ejendomsinvesteringer.

 1. Vælg den type investeringer. Investeringsejendomme kan omfatte ledig jord, leje huse, ejerlejligheder, boligblokke, butikken fronter, erhvervsejendomme, industriejendomme, mobilhomes, mobilhome parker osv, har hver varierende grader af risiko og belønning. For en person lige er startet ud at købe investeringsejendomme til lejeindtægter, et leje hus eller lille lejlighed bygning er nok det bedste valg. Denne type af udlejningsejendomme giver mulighed for indkomst på regelmæssig basis, har kortere ledige stillinger i gennemsnit end kommerciel eller industriel ejendomsret, er mindre reguleret end ejerlejligheder og mobile hjem i de fleste områder, og der er mange steder, du kan få information og uddannelse om at blive en succesfuld udlejer i små beboelsesejendomme. Det er et godt sted at starte, og det er den type vi skal koncentrere sig om i denne artikel.
 2. Vælg et område. Nogle mennesker har svært ved at beslutte, hvor er det bedste sted at købe. Kig efter en ejendom sted, der har en alsidig økonomisk grundlag tilbyder mange beskæftigelsesmuligheder. Efter alt, vil lejerne brug for en indkomst for at pålideligt betale husleje. Området skal tilbyde gode skoler, shopping og transport. Hvis alle tre områder er tilfredsstillende, så prøv at kigge på huse til salg, så de vil leje nemt. En anden mulighed er at finde og købe boliger til salg. Det ville imidlertid indebære meget mere ejendomsadministration fra din side end at købe et hus ville. Ideelt set vil den placering, du vælger være en nem kørsel fra din bopæl, så du kan holde øje med det. Og, skal området være sikker. Fortjeneste og penge er ikke værd at risikere dit liv for, og kvaliteten lejere, som du ønsker at tiltrække ikke ønsker at risikere deres liv enten.

  Tip: Når du undersøge et område, få kopier af de lokale aviser og byens nyhedsbreve for de sidste par år, så du vil være opmærksom på ting, der sker, som kan påvirke værdien af ejendomme. Ændringer i love, fysisk planlægning, zoneinddeling ændringer og mange andre ting kan ændre værdien. Tal med folk i samfundet for at finde ud af, hvad der drøftes. Tal med andre investeringer grundejere for at finde ud af, hvordan samfundet vedrører udlejere. Due diligence i denne søgning, kan spare dig for en masse tid og penge.
 3. Vælg en placering i samfundet. Når du køber en god investering ejendom, de tre vigtigste ting er "beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed." Placering i samfundet vil bestemme den lethed, hvormed du lejer eller videresælge ejendommen. Det vil bestemme den pris, du kan befale. Og det vil bestemme kvaliteten af ​​kunder, du tiltrækker. Det er en af ​​de ting om fast ejendom, der er uforanderlig, så du nødt til at vælge ret til at starte med.
 4. Forskning ejendom værdier og huslejer. Disse oplysninger er tilgængelige fra ejendomsmæglere, samt fra en række andre tjenester i de fleste områder. Du vil gerne kalde leje annoncer i avisen og tale med de lokale udlejere om, hvad de tilbyder, hvor meget de opkrævning, og hvad deres erfaringer er med markedet. Nogle af dem kan være åben for at sælge deres ejendom og kan endda være villig til at finansiere det, så sørg for at spørge.
 5. Liste kriterierne en investering bliver nødt til at mødes, for at du skal være interesseret. For eksempel parcelhus med mindst 3 soveværelser, 2 badeværelser og en 2 bil garage, som vil leje for nok til at dække pant betaling. At tage sig tid til at definere din søgning i god tid, herunder finansiere satser for dine lån, vil holde dig på sporet og forkorte din tid til succes.
 6. Find en kompetent ejendomsmægler, der er i området, vidende om investeringsejendomme, og villig til at arbejde. Sørg for at få henvisninger. Interview agenter, før du vælger en.
 7. Analyser ejendommen. Når du finder en potentiel ejendom, samle alle de data, du har brug for at bestemme sælgerens motivation, hvad det vil leje for, hvad udgifterne vil være, og hvem der betaler for hvad. Med kommercielle investeringsejendomme, som du vil bruge som huslejer, såsom lejligheder eller ejerlejligheder, er det bydende nødvendigt, at du får alle de oplysninger sælger har at tilbyde. Så, når de er færdig med oplysninger, er det dit job at gå tjekke det hele ud. Du ønsker at gøre dit tilbud er baseret på faktiske huslejer og faktiske udgifter, ikke sjusket eller fiktive tal.
 8. Forskning finansieringsmuligheder. Finansiering investeringsejendomme kan være udfordrende, hvis du ikke har nogen eller lidt penge til at sætte ned. Hvis du allerede har udviklet en solid bank forhold til din lokale bank, vil tingene gå mere glat med både dine investeringsejendomme lån og finansiere satser. Du skal kende din investering ejendomsfinansiering satser er typisk baseret på din kredit score, så det ville være godt for dig at tjekke din nuværende score før de går videre. Hvis du kører ind i forhindringer finde lån, skal du ikke give op. Med ekstra tid og udholdenhed, kan du i sidste ende finde en perfekt udlån institution for dig; en, hvor du kan udvikle en livslang bankforbindelse.
 9. Giv et bud. Gør dit tilbud betinget af en gennemgang af alle dokumenter vedrørende ejendommen, en grundig inspektion af alle enheder ved dig selv og en professionel inspektør, og godkendelse af vilkårene i din kontrakt med din revisor og / eller din advokat. Hvis dit tilbud er accepteret, så vil din næste opgave bliver at beslutte, om du vil spille en rolle i den leje ledelsesteam, eller leje en anden professionel. Du er nødt til at overveje din beslutning omhyggeligt som investeringsejendomme ledelse er tidskrævende og have forudgående viden på dette område vil helt sikkert være gavnligt.

Forhåbentlig vil du finde den perfekte ejendom investering og vil modtage tilstrækkelig finansiering. På det tidspunkt, vil du have held blevet en ejendom investor, og det er tid til at nyde din nyfundne rigdom gennem din indkomst ejendom, uanset at bygge din fremtidige pension eller supplere din eksisterende indkomst.

Sørg for at deltage i en lokal fast ejendom investor forening ligesom Chicago Creative Investors Association, som jeg kører i forstæder Chicago. http://www.ccia-info.com/