Knuser

Knuser


Under knuser kan være en vidunderlig, skræmmende, sjov og hjerteskærende oplevelse. Når du får dit første crush, du er forvirret over, hvad der sker. Du har aldrig haft disse følelser før. Over tid, selv om, vil du indse, at det er alle en normal del af at vokse op.

The First Time

Du ser den fyr, du ikke engang ved, at gå ned ad gangen i skolen og dit hjerte springer et slag over. Du begynder at rødme. Du vil måske bare komme ud af der, hurtig.

Eller måske er der en pige, du har altid været venner med, som er sjovt at tale med og hænge ud med. Så en dag hun går ind i kemi klasse, og pludselig du er den følelse kemi.

Ung kærlighed eller begær kan ske hvor som helst, når som helst. Et minut du føler normal og den næste, nogen fanger dit øje og din verden vendes på hovedet. Din knuse kan være en, du kender, eller det kunne være en person, du aldrig har mødt. Det kan endda være en person du aldrig mødes, som en varm skuespiller i en film eller en smuk atlet.

Det sjove er, at du ikke kan vælge, hvem du vil have følelser for, ligesom senere i livet vil du ikke være i stand til at vælge, hvem du falder i kærlighed med. Du kan finde en dag, du fiksere på en person, som du hadede blot et par dage siden. Sådan er verden af ​​vilde følelser, du har indtastet, når du har din første crush!

Alle mennesker reagerer forskelligt. Nogle mennesker er ikke bange for at fortælle en anden person, de kan lide dem. Andre ikke engang ønsker at tale med genstanden for deres hengivenhed. Nogle drille den person, de kan lide som en måde at få opmærksomhed. Mange dagdrømme om at hænge ud med den specielle person. Du kan finde dig selv tænke på hende hele tiden, eller mindlessly at skrive sit navn i tilknytning til den bærbare computer.

Beskæftiger sig med en Crush

Ligesom der er mange måder at reagere på knuser, er der flere muligheder for at håndtere dine følelser.

  • Du kan ignorere dine følelser og håber de går væk. Det kan være svært, hvis din knuse er en, du kender, fordi det er svært at handle naturligt, når du er fuld af følelser.
  • Du kan nyde den fantasi. Dette er den bedste fremgangsmåde, når du besat på en som en skuespiller eller en atlet, fordi du aldrig kommer til at møde dem. Del dine følelser med dine venner, og du kan alle nyde dagdrømmer om, hvad der ville ske, hvis du nogensinde fik til at opfylde formålet med din kærlighed.
  • Du kan fortælle den person, du har et crush på ham eller hende. Det er virkelig svært at indrømme at den slags følelser, især med nogen, du ikke kender meget godt. Der er et stort potentiale for skuffelse. Den person kan gøre grin med dig eller grine af dig. Selv om han eller hun lader dig ned nemt, kan det stadig give dig, at knusning følelse af hjertesorg.
  • En bedre kursus kunne være at forsøge at blive venner personen dit hjerte er indstillet på, hvis han eller hun ikke allerede er din ven. Brug lidt tid med personen i gruppeaktiviteter som at gå til en fodboldkamp. Efterhånden som du kommer til at kende hinanden bedre, kan du finde tiden er inde til at bekende dine følelser.

Hvis du arbejder op mod til at fortælle din knuse, hvordan du føler, og han eller hun afviser dig, kan det virke ødelæggende. Det er en forfærdelig følelse at kende nogen, du kan lide, ikke kan lide dig. Det kan være pinligt at bekende dine følelser og derefter lære at de ikke er gensidig. Vid, at mens det føles forfærdeligt, det er kun midlertidig. Inden længe vil du være lykkeligt holder øje med en anden. Hvis du har svært ved at flytte forbi dine følelser, så tal med en af ​​dine forældre eller en betroet voksen.

Når nogen har et crush på dig

Selvfølgelig knuser er en to-vejs gade, og mens du lider ved at have følelser for en person, der knap nok ved, du er i live, kan en anden være at føle på den måde om dig.

Hvis nogen bekender sine følelser for dig, og du ikke kan lide dem, så prøv at være rart om det. Hvis du har været afvist i fortiden, huske, hvor slemt det føles. Fortæl den person, du smigret, men du ikke føler på samme måde.

Husk, hvis nogen gør dig utryg eller forsøger at gøre dig gøre noget, du ikke ønsker at gøre, selv om det er nogen, du kan lide, fortæller en forælder, lærer eller andre betroede voksen.

Og når du finder den person, du holder øje med kan lide dig, nyde den tid på at være ung og føle crazy om en anden person, der kan lide dig også, og måske endda dating denne person. Der er intet som det.