Kliniske Jobs: Karriere i Microbiology Tips

Fordelene ved at tiltræde Mikrobiologi Foreninger

Uanset om du lige dimitterede med en grad i mikrobiologi og har været i branchen i år, slutter faglige sammenslutninger er en vigtig del af din jobsøgning. Deltagelse i efteruddannelse og drage fordel af karriere ressourcer kan hjælpe dig indpasses i skjulte muligheder. Her er et par tips til at komme i gang.

Efteruddannelse muligheder. Tjek organisationer som American Society of Microbiology. Medlemskab koster omkring $ 39 a år, og du får adgang til en bred vifte af muligheder for videreuddannelse, som ser godt ud på dit cv.

Netværksmuligheder. Association events giver gode muligheder for mikrobiologi fagfolk til at netværke. I løbet af disse begivenheder, kan du få adgang til en unadvertised mikrobiologi job.

Akademiske rapporter. Som mikrobiologi professionel, opholder sig på toppen af ​​din skiftende industrien er vigtig - og det gør en indvirkning under jobsamtaler. Vær med faglige organisationer giver dig adgang til videnskabelige publikationer, der specialiserer sig i mikrobiologi.

Mikrobiologi Karriere: Landing din første job

At studere mikrobiologi i college åbner en bred vifte af karrieremuligheder. Men, for at forberede sig til arbejdsmarkedet, hjælper det at have et par tips. Her er et par pointers til at lande dit første mikrobiologi job.

Bliv involveret i aktiviteter. Når ansættelse mikrobiologer, arbejdsgiverne se positivt på somme videnskabsklubber. Sørg også for at få flere praktikpladser under bæltet - som også kan lande dig ansættelse indtil eksamen.

Kig efter en mikrobiologi job på det rigtige sted. I stedet for at bruge timer på mainstream jobportaler, tjek mere effektive muligheder, som: personalebehov virksomheder, faglige organisationer og kontakte arbejdsgiverne direkte.

Opdater dit CV. Når man ser for en mikrobiologi job, er det vigtigt at investere tid i dit cv. Med kun sekunder at imponere en personalekonsulent, hvert ord tæller. Har kollegium professorer og en bemanding firma gennemgå CV, før du sender det ud.

Tips til at finde skjulte Mikrobiologi Jobs

De fleste job søgende bruger snesevis af timer på mainstream jobportaler. Men at investere din tid på denne måde ikke altid payoff. Findes de fleste job gennem utraditionelle strategier, som: netværk, målretning virksomheder direkte eller ved hjælp af en personalepolitik firma. Læs videre for at lære simple strategier for at finde skjulte mikrobiologi jobs.

Sammensæt en salgspakken. Ved ansøgning om mikrobiologi job, du sælger dig selv. Opdater dit cv og dække brev til at omfatte målbare mål og gå ud enhver opgave orienterede udsagn. Også få nogle imponerende breve af anbefaling fra professorer og tidligere arbejdsgivere.

Lav en liste over farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder. Målretning virksomheder direkte vil tillade dig at have mere kontrol over jobsøgningsprocessen, og giver dig mulighed for at udnytte unadvertised positioner.

Kontakt hverve direkte. Først send dit CV selvom mail og e-mail. Følg derefter op med en personalekonsulent på dit cv, og anmode om en mulighed for at møde. Selv om selskabet ikke har job i mikrobiologi rådighed, så tjek tilbage jævnligt for jobåbninger.

Fastlæggelse din Mikrobiolog Løn

Oplæg til karriere i mikrobiologi er en spændende beslutning. Men før du accepterer et ansættelsesforhold tilbud, er det vigtigt at gøre din forskning. Dette vil give dig mulighed for at forberede en counteroffer at maksimere din erstatning. Læs videre for at lære tre faktorer til at overveje, før du accepterer en mikrobiologi job.

Erfaring niveau. Mikrobiologer med mindre end 5 års erfaring kan forvente at tjene $ 30,554- $ 40,254 om året. Dog kan de, med 5-20 års erfaring forvente at tjene op til $ 74,368 om året.

Arbejdsgiver type. En anden faktor i fastsættelsen af ​​din mikrobiolog løn er din branche. For eksempel kan de, der arbejder for farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder forvente at tjene en generøs løn i forhold til andre sektorer.

Geografisk placering. Der er nogle dele af landet, der betaler bedre end andre. For eksempel kan mikrobiologer i Atlanta forvente at tjene $ 65,742 om året, mens de i Seattle tjene omkring $ 38,974. For at bestemme, hvilke holdninger i dit lokalområde løn, kontakt personaleafdelinger for løn intervaller.

Mikrobiologi Jobs: Oprettelse af en målrettet jobsøgning

Hvis du er interesseret i at finde en mikrobiologi job hurtigere, er det tid til at få fokuseret. Definition af specifikke arbejde og sektor, du er interesseret i, kan strømline din jobsøgning. Her er et par tips til at komme i gang.

Målret bestemte virksomheder. For eksempel kan du være interesseret i farmaceutiske selskaber noteret på de 100 Bedste Arbejdspladser For listen. Skriv ned din top valg og markedsføre dine færdigheder til dem direkte.

Hold på toppen af ​​nyheder. Læsning business tidsskrifter vil holde dig ajour om, hvilke virksomheder er ved at udvide og måske tilføje en ekstra mikrobiologi job. Kontakt virksomheden direkte og bede om at tale med den ansættende leder.

Arbejde med en personalekonsulent. Når man arbejder med en bemanding firma, give dem en målrettet beskrivelse af, hvilke typer af mikrobiologi job åbninger, du er interesseret i at ansøge til. Som et resultat, vil du kun blive matchet med virksomheder, der opfylder dit job kriterier.

Den Mikrobiologi Job Interview: Glem ikke Body Language

Undersøgelser har vist, at når de kommunikerer, kun 7% af den samlede kommunikation er ord. Det betyder, den anden 93% er gennem ikke-verbal kommunikation - som er enorme. Så hvis du ikke er opmærksom på dette i et interview, kan det koste dig en mikrobiologi job. Her er et par tips til bedre ikke-verbal kommunikation.

Gør øjenkontakt. Gøre øjenkontakt er en vigtig komponent til at opbygge positive kropssprog. Vær opmærksom på dette, mens den ansættende leder taler, og mens rystende hænder.

Efterligne interviewerens kropssprog. For eksempel, hvis de læner i mens du taler til dig, spejle deres kropssprog. Dette er en kraftfuld måde at opbygge en ikke-verbal forbindelse, når interviewe til en mikrobiologi job.

Vær opmærksom på dit udseende. Se din kropsholdning, som ikke-verbalt kommunikerer tillid. Sørg også for at bære en sprød presset jakkesæt og forlade klodset smykker og parfume derhjemme.

Mikrobiologi Jobs: Opbygning af et netværk fra Scratch

Selv hvis du har hørt personalekonsulenter taler om netværk hundrede gange, er det ikke bliver relevant, indtil det er tid til at søge efter en ny mikrobiologi job. Og hvis du ikke har et netværk system på plads, så fortvivl ikke. Brug i stedet et par enkle tips til at bygge en fra bunden.

Bestem hvem der skal medtages i dit netværk. Tidligere kollegium professorer, medarbejdere og faglig bekendtskab er gode kandidater. Opret en simpel database over dit netværk, så du kan trække kontaktoplysninger nemt.

Kom i kontakt med dit netværk. Tjek professionelle netværkssider som LinkedIn. På denne side kan du uploade CV'er, få anbefalinger og nemt at holde kontakten med dit netværk.

Betal den fremad. Med netværk, er det vigtigt at betale det fremad. For eksempel, hvis din virksomhed er at forsøge at fylde en mikrobiologi job, sende en note ud til dit netværk. Og når du er på udkig efter et job, så lad dit netværk vide, og de vil gøre gengæld.

Top 10 Mikrobiologi programmer i nationen

Hvis du overvejer at fremme din mikrobiologi karriere gennem studier, det hjælper at vide, hvilke programmer har høje placeringer. Eksamen fra top programmer kan gøre dig mere tiltrækkende for arbejdsgivere, der kan lande dig en mikrobiologi job. Heldigvis har en rapport udgivet af US News and World Report taget "gætte arbejde" ud af at finde disse programmer. Her er top 10:

 1. Harvard University, Boston, MA
 2. Stanford University, Stanford, CA
 3. University of Wisconsin, Madison, WI
 4. Washington University, St. Louis, MO
 5. University of California Berkley, Berkeley, CA
 6. Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, MA
 7. University of California San Francisco, San Francisco, CA
 8. Johns Hopkins University, Baltimore, MD
 9. University of California Los Angeles, Los Angeles, Californien
 10. University of Pennsylvania, Philadelphia, PA

Og når du opgraderer fra din mikrobiologi program, skal du sørge for at kontakte en bemanding firma ligesom Delta Pharma. De har allerede relationer, der er etableret med arbejdsgiverne, hvilket gør jobsøgningsprocessen meget lettere.

Løn til en Mikrobiologi Degree

Optjening en grad i mikrobiologi er et spændende resultat. Men når du har tjent din uddannelse, kan du spekulerer hvor meget du kan tjene. Løn intervaller vil afhænge af, hvilken retning du beslutter at tage med din uddannelse. For eksempel kan en forsker ofte tjener mere end en mikrobiolog. Her er en hurtig oversigt over de gennemsnitlige lønninger, ved besættelsen.

 1. Mikrobiolog, $ 46,000
 2. Research Associate, $ 43,000
 3. Research Scientist, 59,000 dollars
 4. Klinisk Laboratory Scientist, $ 61,000
 5. Research Scientist, $ 60,000

Også overveje at få praktikplads erfaring i en mikrobiologiske laboratorium mens det i kollegiet. Dette kan hjælpe dig med at udnytte dine erfaringer til at forhandle en højere løn. Og hvis du bruger en personalepolitik firma, kan de give dig løn intervaller for bestemte job. En bemanding firma, der har specialiseret sig i stillinger i mikrobiologi kan også hjælpe dig med at målrette positioner, der opfylder dine karriere og indkomst mål.

Den Mikrobiologi Mock Interview: 10 Interview Spørgsmål

Når du har investeret masser af timer med at finde den perfekte mikrobiologi job, har du endelig landede et interview. Men alle de pludselig, du føler dig nervøs. Hvis dette lyder som din situation - bare rolig, det er normalt. Men, kan du tage brodden disse nerver, og klare sig bedre med lidt øvelse. Her er 10 spørgsmål i et interview til din mock mikrobiologi interview.

 1. Hvad er dine stærke og svage sider?
 2. Er du involveret i nogen mikrobiologi erhvervsorganisationer?
 3. Hvad var udfordringer, du står over for på din sidste mikrobiologi job?
 4. Er der noget du ville ændre om din tidligere chef?
 5. Hvorfor forlader du dit nuværende mikrobiologi job?
 6. Hvordan håndterer du stressede situationer?
 7. Hvorfor skal vi vælge dig for dette mikrobiologi job?
 8. Hvorfor vil du arbejde for dette selskab?
 9. Har du nogen kæledyr peeves?
 10. Kan du lide at arbejde selvstændigt, eller på et hold?