Kliniske Jobs: Jobs i Clinical Research Tips

Klinisk Forskning: Strømlining din jobsøgning

Leder du efter klinisk forskning beskæftigelse kan være tidskrævende. Selvom du kan finde et par skjulte perler på mainstream job boards, tage en anden tilgang kan maksimere din indsats med mindre tid. Her er tre tips til landing din næste klinisk forskning job.

Kom i kontakt med en recruiter. Dette eliminerer næsten timers forskning på computeren. I stedet vil de matche dig med klinisk forskning anbringelse, der er et godt match for dine færdigheder.

Tap ind dit professionelle netværk. Hvis du hører til faglige sammenslutninger som sammenslutninger af Clinical Research Professionals eller The Society of Clinical Research Associates, tjekke ind med dit netværk. Spred ordet, du leder efter monitor job klinisk.

Målret bestemte virksomheder. Lav en liste over virksomheder, du ville overveje at arbejde i den farmaceutiske industri, og derefter kontakte hver human ressource afdeling. Udsend dit cv, og kontrollere tilbage med jævne mellemrum.

Klinisk Forskning Interviews: Top 10 Interview Tips

Investering timer i at udsende CV'er har endelig båret frugt - du har landede et klinisk forskning ansættelsessamtale. Men før deltage interviewet, er det vigtigt at bruge tid på forberedelse. Læs videre for at lære de 10 interview tips til monitor job klinisk.

1. Kortlægge interviewet placering før tid

2. Øv dig svar på potentielle interview spørgsmål

3. Gør øjenkontakt med den ansættende leder

4. Undgå at gøre negative kommentarer om tidligere ledere

5. Form dine svar på virksomhedens forretningsmæssige behov

6. Aktiver intervieweren ved at lære mere om deres erfaringer med virksomheden

7. Byg fælles fodslag med den ansættende leder

8. Bring breve af anbefaling og yderligere CV kopier

9. Bestem dine styrker og svagheder, før den ansættende leder spørger

10. Hør, og ikke afbryde, selvom du er bare glade for at besvare spørgsmålet

Også, hvis du arbejder med en personalekonsulent, så sørg for at spørge om arbejdsgiverens behov, før at deltage i interviewet. Dette vil hjælpe dig med at skræddersy din erfaring og færdigheder til stillingsbeskrivelsen.

Kliniske Trial Beskæftigelse Tips: Almindelig Resume Fejl

Hvis du har sendt talrige genoptages, uden nogen reaktion fra personalekonsulenter, er det tid til at ændre din tilgang. Recruiters tage ofte 10 sekunder eller mindre at scanne et CV, hvilket gør en forsvarlig organisation af dit cv afgørende. Læs videre for at lære klinisk forskning beskæftigelse fejl, du kan gøre - uden at vide det.

Generisk genoptage sprog. Hvis 100 andre ansøgere kunne sige præcis det samme på deres cv, det er alt for generelle. I stedet fokusere på emner, der er unikke og skiller sig ud til aftagerne.

Leaving ud målbar information på dit cv. Selv i klinisk forskning beskæftigelse, bør du være i stand til at inkludere målbare resultater. For eksempel diskutere dine bidrag til at få et lægemiddel på markedet, og succesen af ​​processen.

Brug dit cv plads effektivt. Du må ikke blokere dit CV op med lange sætninger og afsnit. Recruiters tager sekunder at læse CV'er, som gør at bruge punkttegn og koncise korte sætninger vigtigt.

Landing en Klinisk Forskning Job: Oprettelse af en 60 sekunder Pitch

Hvis du ikke er forberedt, det fælles interview spørgsmålet "fortæl mig om dig selv" kan kaste dig af sporet. Mange klinisk forskning kandidater spekulerer, hvor skal jeg starte? Oprettelse af en hurtig 60 sekunder beg vil give dig mulighed for at kort diskutere din oplevelse i en kortfattet organiseret tilgang. Læs videre for at lære tre enkle trin til at skabe en 60 sekunders tonehøjde, som vil hjælpe dig med jord klinisk forskning beskæftigelse.

Fokus på 2-3 af dine mest imponerende resultater. For eksempel, når de ansøger til at overvåge job klinisk, kan du vælge at fokusere på: din evne til at dechifrere komplicerede oplysninger, organisation færdigheder og evne til at håndtere stressende situationer. Weave disse elementer ind i din 60 sekunder tonehøjde, når du kan.

Giv en hurtig synopsis af din tidligere stilling. Når vi diskuterer dette, holde sig væk fra at fokusere på ansvar. I stedet drøfte specifikke bidrag og resultater med selskabet.

Afslut din pitch ved at binde din oplevelse tilbage til arbejdsgiveren. Tage et par sekunder til at sige, hvorfor du er interesseret i at arbejde for arbejdsgiveren. Diskuter hvad der specifikt provokeret dig til at ansøge med selskabet.