Kjoler nedslidt af Halle Berry

Kjoler nedslidt af Halle Berry


For enhver berømthed watcher der er også i smukke mode, ser på en retrospektiv af kjoler båret af Halle Berry er ligesom en gåtur ned en utrolig elegant - og smukke - lane.

Den Halle Berry Mystique

Den dejlige skuespillerinde Halle Berry har længe tryllebundet film publikum og stil amatørornitologer ens. Hun har medvirket i hit film som The Flintstones, James Bond køretøj Die Another Day, sværdfisk, Boomerang og svirp, der indbragte hende en Bedste Kvindelige Skuespiller Oscar, Monsters Ball. Hun vandt også flere priser for hendes kabel-tv skildring af den sene stjerne Dorothy Dandridge, med hvem hun deler nogle slående ligheder. Mens kritikere kan debattere Ms. Berry fungerende koteletter, ingen synes at være uenige, at hun betragtes som en af ​​de smukkeste kvinder i Hollywood i dag. Når hun rammer den røde løber, stil amatørornitologer ivrigt fokusere på, hvad hun har på.

Mindeværdige Kjoler nedslidt af Halle Berry

Gennem årene har Halle Berry slidt nogle af de smukkeste kjoler, mens du går på den røde løber. Nogle af de mest omtalte kjoler båret af Halle Berry, omfatter:

  • Sandsynligvis en af de mest mindeværdige kjoler hun bar var Elie Saab bedøvelse i 2002, da hun scorede det bedste kvindelige hovedrolle prisen for sin rolle i Monsters Ball. Dette var en særlig bevægende øjeblik for hende, fordi hun var den første afrikansk-amerikanske kvinder at vinde i denne kategori. Hendes følelsesmæssige tale vil ikke snart blive glemt, og ingen vil hendes vindende kjole: Det fremhævede en ærmeløs og ren kjole med kunstfærdigt placeret blomstermotiver applikationer. Derefter fejet ind i en fuldstændig og dramatisk lang nederdel, der kryber bag hende smukt, da hun gik hen over scenen. Den bordeaux nederdel parret med den bordeaux-farvet kjole og rørt med grønne og gyldne blomster stykker var et kæmpe hit og vundet øjeblikkelig berømmelse for designeren.
  • I 2003 Halle Berry bar en anden Elie Saab design til Academy Awards, denne gang en gylden kjole med tynde stropper, komplekse halsudskæring og dybt plisseret nederdel, der bugserede jorden i en hypnotiserende måde.
  • En anden af ​​hendes Oscar kjoler var den ene bredskuldret Versace nummer hun bar i 2005. Denne taupe kjole havde subtile ruching på overdelen, en kvalt i taljen og en lang, strømmende nederdel. Den afdæmpede farver arbejdede godt sammen med hendes sukkersøde teint. Udseendet var klassisk, elegant og ikke overdone.
  • Samme år, hun bar en blå Ungaro kjole til Emmy Awards. Kontrasterende kraftigt med Versace, denne Hollywood kjole var en levende, iøjnefaldende blå. Den stropløs design fremviste hendes skuldre og bryst på en flatterende måde. Udskæringen derefter flød direkte i en usædvanlig draperet flæse detalje, der gik hele vejen ned i midten af ​​kjolen. Den dybere blå flæse blev afbrudt med ren og skær, baby blå ruffling.
  • En meget gravid Berry bar en anden dejlig blå kjole til 2007 premieren på hendes film, Things We Lost in the Fire. En ekstrem, spaltning-styrke overdelen og imperium talje strømmede til en fuld nederdel med let sammenkomst i midten. Bagsiden af ​​kjole var om muligt endnu mere interessant, med en masse af drapering, remme og detaljer.

Få Halles Look

Mens de fleste kvinder ikke har adgang til den samme designer stil, berømtheder gøre, kan du stadig kopiere nogle af de hotteste røde løber kjoler båret af stjerner som Halle Berry. Hun ser altid upåklagelig dels fordi hun ved, hvad der virker for hendes krop (selv om der sandsynligvis ikke er meget, der ikke vil se godt ud på hende!).

Hvis du ønsker at efterligne nogle af Halle udseende, gå til elegante, klassiske stykker. De lave halsudskæringer hun bærer så ofte smigrende at mange kvinder, som er monteret waists for kvinder med timeglas figurer; kvinder, der ikke ønsker at fremhæve deres taljemål kan vælge imperium taljen stilarter. De lange, strømmende nederdele, der ser så godt ud på Halle se godt ud på næsten alle. Med sådanne fejende stilarter, er det ligegyldigt, hvilken slags ben, du har.

Ligesom mange andre smarte stjerner, kan Halle Berry sans for mode giver inspiration til enhver kvinde.