Kjole op til Life: Din Second Skin vil reagere Ideelt til behovene i din første

Britiske kunstner og designer Jenny Tillotson er sikker på, at vi står i behov for konstant støtte-cum-rettelse eller bare bukket under for den evige idé om at skabe et bedre menneske ved hjælp af en gadget eller - skal vi kalde det en ansøgning? Under alle omstændigheder er det nogle år har hun arbejdet på et koncept kaldet Smart Second Skin Dress, som er langt, langt anderledes end en simpel stramtsiddende beklædningsgenstand. Det er en gennemsigtig lys kjole, der læser dine følelser (bliver proppet med specielle sensorer). Når det har, begynder det at handle i overensstemmelse hermed!

Kjole op til Life: Din Second Skin vil reagere Ideelt til behovene i din første

En eller anden måde beslutter hvilke følelser ønsker at styrke og som - undertrykke, eller bare har instruktioner hvordan de skal reagere, og hvad "aromatiske meddelelser" at udstråle. Hvad der præcist udtrykket kan betyde, og hvor kjolen får aromaer er en god pointe, men for nu er vi kun at vide, at følelsen af en kold vil gøre Smart Second Skin Dress giver dig en waft af eukalyptus, på det tidspunkt sensuelle begær overtage du kan stole på kjolen udsender feromoner, og der er endda mulighed for at få en astma inhalator smides.

Efter at have indkøbt dette, og en tredje hud kjole, der vil være i stand til at fodre dig (som sandsynligvis vil blive opfundet i en overskuelig fremtid) vil du blive ideelt indrettet til et perfekt liv.