Kjole Koder for velgørenhedsarrangementer

Kjole Koder for velgørenhedsarrangementer

At vælge den rigtige outfit til et velgørenhedsarrangement kan være udfordrende, især hvis invitationen ikke indeholder nogen oplysninger om specifikke påklædning. Du ønsker at undgå at blive alt for klædt op eller ned, og vise respekt for arrangementet og vært med det passende påklædning. Heldigvis kan dekoder dress code spor hjælpe dig med at træffe det rigtige valg hver gang.

Formelle begivenheder

Velgørenhedsarrangementer såsom bolde og galas, der fundraisers er typisk en af ​​disse fire typer af formelle påklædning:

 • Hvidt slips
 • Sort slips
 • Creative sort slips
 • Sort slips valgfri

Brug denne handy guide til at dechifrere de formelle dress code muligheder for hver:

White Tie

En hvid slips invitation er den mest formelle form for invitation, og begge køn bør tage ekstraordinære pleje, når de planlægger deres påklædning. Mænd bære en sort frakke, kort- eller talje-længde, med sorte bukser. Bukseben skal vise en enkelt satin stribe. Par med en hvid, fløj polobluse, hvid butterfly og hvid vest eller cummerbund. Væsentlige tilbehør omfatter:

 • Seler
 • Hvide handsker
 • Shirt studs
 • Manchetknapper
 • Sorte laksko
 • Black Dress sokker

For kvinder, fuld længde bold kjoler er de rigueur. Accessorizing dem med fuld længde opera handsker er en valgfri men smuk touch.

Black Tie

Sort slips begivenheder er en step-down i formalitet fra hvide slips begivenheder. Sort slips dress kode omfatter:

 • Men: For en vinter eller falde sort slips begivenhed, mænd bære en sort smoking med en hvid, plisseret foran smoking skjorte. Seler, veste, handsker og skærfer er valgfrie, men de skal bære alle de andre hvide slips tilbehør. For forår og sommer arrangementer, mænd erstatte en hvid smoking jakke til den sorte. Sorte patent sko og sort kjole sokker fuldføre outfit.
 • Kvinder: Fuld længde bold kjoler, cocktail kjoler og elegant lille sorte kjoler er passende sort slips tøj til kvinder.

Creative Black Tie

Nogle tavse auktioner og aften middage er bare ment for sjov og fundraising, og modtager en invitation til en kreativ sort slips begivenhed giver dig en masse licens til at spille med etikette regler og udtrykke din personlighed. Det centrale her er at tilføje finurlige eller unikt tilbehør til at omdanne udseendet af traditionelle formelle påklædning:

 • Mænd: Mænd kan nyde at eksperimentere med et trendy mixed media ligne parring en silke blazer eller skandaløse trykt slips med en kjole skjorte og bukser.
 • Kvinder: Passende påklædning for kvinder spænder fra et gulv længde kjole til elegant aften pantsuits til en mini cocktail kjoler, men bør omfatte nogle trendy tilbehør.

Black Tie Valgfri

Den skjulte betydning denne dress code er mænd kan vælge at bære en smoking eller ej, men formel påklædning kræves stadig.

 • Mænd: Personer, der ikke ejer en smoking eller er ligeglade at leje en bør bære en mørk marineblå eller grå jakkesæt med hvid skjorte og et ensfarvet slips eller en med en ultra-konservativ print. Kjole sko skal koordinere med bukser farve; sokker skal matche bukser farve.
 • Kvinder: Damer kjoler og cocktail kjoler i alle forskellige nederste kant på ryggen optioner eller aften pantsuits.

Semi-Formal

Velgørenhed frokoster, højttaler fundraisers og sit-down middage kan være formel eller semi-formel, afhængigt af type begivenhed. For semi-formelle begivenheder, skal du følge disse kjole kode regler:

 • Mænd: Mænd bære et mørkt jakkesæt - helst navy eller grå - kjole skjorte og slips. Veste er valgfri. Afslut look med kjole sokker til at matche farven på bukser og læder kjole sko.
 • Kvinder: Kvinder bære korte eller te-længde kjoler, elegant lille sorte kjoler eller aften bukser eller nederdel outfits.

Decifrere Uspecificeret Dress Code Clues

Har du krybe inde, når du åbner en invitation til et velgørenhedsarrangement og se udtryk som smart casual, cocktail påklædning, eller festlig påklædning? Hvis ja, er du ikke alene, fordi at vælge den rigtige påklædning for hændelser, når kjole kode retninger er vage kan være svært. Her er en generel tommelfingerregel for at forstå disse vilkår:

Cocktail Påklædning

Mænd bør bære et jakkesæt og slips. Bedste dragt farvevalg er navy blå eller grå i stedet for sort. Afslut med læder kjole sko og strømper til at matche de bukser. Kvinder kan bære kjoler i enhver længde bortset fuld længde eller aften pantsuits.

Festive Påklædning

Overvej mødested for nogle spor - er det en indendørs eller udendørs velgørenhedsarrangement? Vil det ske på et kunstmuseum, operahus eller andre formelle omgivelser eller en afslappet mødested såsom en udendørs arena, golfbanen eller parkere? Er det en sæsonbestemt begivenhed såsom et Halloween fundraiser eller en jule galla? De fleste invitationer, der angiver festlig påklædning er ferie relateret, så du er normalt sikkert, hvis du tilføjer en festlig uafgjort eller tørklæde til hvad du er iført.

Mænd bør bære sport frakker og blazere parret med kjole slacks og en collared kjole skjorte. Lad kraven åben og knappede, hvis du vil; hvis du knap kraven, skal du tilføje en ferie slips eller butterfly. Kvinder ser smart klædt i cocktail eller te kjoler, elegant nederdel eller bukser kjoler i ferie farver, eller små sorte kjoler pyntet med festlige tilbehør.

Smart Casual

Denne type klædt-up afslappet påklædning går ved mange navne; elegant casual, business casual, eller country club afslappet bruges også. Disse velgørenhedsarrangementer spænder fra brunch og frokosten fundraisers til mindre formelle aftenarrangementer. Kvinder kan vælge elegant nederdele, elegant skiller, eller kjoler uden en masse gnistre og bling. Mænd bør bære kjole slacks, collared skjorter og fritidssko lignende hyttesko. For mænd, der foretrækker en kontinental udseende, en marineblå blazer er en ikonisk touch.

Øvelse gør mester

På trods af dine bedste indsats, kan der være tidspunkter, hvor du bare få det galt, og dukke op på et velgørenhedsarrangement i upassende tøj. Prøv at slappe af og nyde dig selv alligevel, fordi det vigtigste er at rejse penge til et godt formål, ikke understreger over din outfit. Hold øve indtil du mestrer ordentlig kjole etikette teknikker, og før du ved af det, at vælge den passende ensemble for enhver velgørenhedsarrangement vil virke, som anden karakter til dig.