Kiropraktik Office Forbedringer med Feng Shui

Kiropraktik Office Forbedringer med Feng Shui
Feng Shui kan gøre din kiropraktik kontor skiller sig ud fra alle de andre

Ved at kombinere den holistiske medicin af kiropraktik med traditioner og principper i Feng Shui er en naturlig blanding. Feng Shui kan forbedre forretning og bringe harmoni og sindsro til virksomhederne. Dette er vigtigt for kiropraktik kontorer, da patienterne har brug for at føle sig afslappet. Feng Shui kan også formidle en beroligende effekt. Ved at anvende feng shui principper, kan en kiropraktor kontor også øge sine indtægter.

Stillestående Chi Energi Påvirker Forretning

I henhold til principperne i feng shui, stagnerende chi er symbolsk for stillestående finanser. Stillestående chi energi i enhver sundhedsrelateret virksomhed kan hæmme helbredende processer. Kiropraktik behandlinger vil ikke være så effektive, som de kan være, når den positive energi flow er blokeret.

Hvordan man kan forbedre Chi

Den chi energi er den universelle livsenergi af alle levende ting og genstande, og er konstant i bevægelse, altid under forandring. Clutter på kontoret skaber stagnation og blokerer den frie strøm af chi energi. Derfor er det første, du skal gøre, er at fjerne rod fra dit kontorlokaler i alle områder. Du tror måske, der er ingen rod, men ethvert objekt, der hindrer strømmen af ​​chi anses rod, selv om det en uvurderlig kunstværk. Støv og snavs betragtes også rod, så god husholdningspraksis er bydende nødvendigt at holde chi energi flyder.

Sådan Feng Shui en Chiropractic Office

Der er mange ting, du kan gøre for at forbedre og tiltrække chi energi i din kontorplads, der er enkle og kræver lidt at ingen omkostninger.

 • Placer planter på kontoret til at hjælpe dine medarbejdere og patienter i kontakt med naturen. Sørg plante blade er afrundet eller ovale og aldrig pegede så alle kan føle den afslappende fordele af naturen.
  • Afslapning er afgørende for dine patienter for at modtage de tilpasninger og andre behandlinger, der er nødvendige for deres helbredelse. Jo mere en patient kan slappe af, jo mere han eller hun vil føle de gavnlige virkninger af behandlingen.
  • Ligesom hjørnerne i en feng shui hjem er meget vigtige, så er hjørnerne på et kontor. Planter med til at udnytte den positive energi strøm af chi i hjørnerne af kontoret, som ofte forsømte tomme områder blottet for gavnlig energi.
  • Planter også reducere toksiner i luften og arbejde som en filtrering system til at hjælpe cirkulere stillestående luft.
 • Placer kasseapparatet i rigdom området. Det er typisk den sydøstlige del af din virksomhed.
 • Hold alle ledninger og kabler af kontorudstyr skjult for at eliminere rod og tillade chi til at flyde frit. Invester i ledningen beskyttere eller concealers for en pænere ryddeligt udseende.
 • Feng Shui elementer er meget vigtige. Indarbejd vand til beroligende formål og dens evne til at bringe positiv energi til kontoret.
  • Placer guld fisk i foran kontoret til at bringe held og lykke. Brug også otte røde og en sort fisk. Den sorte fisk vil absorbere negativ energi. Hvis der fisk dør, fjern hurtigt og erstatte med en anden fisk af samme farve.
  • Placer et akvarium eller springvand i øst, sydøst eller nord sektor af kiropraktik office.Fish ligger i den nordlige område af skrivebordet eller på kontoret kan hjælpe med at aktivere karriere og økonomisk succes i din virksomhed.
 • Ifølge feng shui, windows er øjne i rummet. Bloker ikke dem med eventuelle bannere, gardiner eller skilte. Holde dem rene inde og ude.
 • Giv kiropraktik receptionist en stol med høj ryg for at give mere støtte. Placer receptionist i kommandoen position, så hun har ryggen mod en solid væg (ensbetydende support). Receptionisten skal vende fordøren og være i stand til at se alle indgange og udgange.
 • Placer en dørklokke eller klokke, når nogen kommer ind på kontoret. Dette er ikke kun gør dig opmærksom på en kunde, ringetoner bell tiltrækker også positiv chi energi til at indtaste din forretning.
 • Kontoret leder eller kiropraktor med ansvar for virksomheden bør altid have sit kontor i den meget tilbage af arbejdspladsen til betyder dominans over pladsen.
 • Anbring altid computere, telefoner, fax og anden elektronik i den rigdom sektor (sydøst).
 • Farver i feng shui er meget vigtige og symbolsk. Hver farve har en specifikke betydninger. Overvej at bruge forskellige farver til at drage fordel af feng shui symbolik knyttet til dem. For eksempel røde, lilla og blues øge rigdom og velstand område af kiropraktik kontor. Lys grøn, gul og andre beroligende farver kan anvendes i de rum, hvor kiropraktoren udfører sit arbejde på patienterne, da disse farver har en helbredende og beroligende betydning. Balancing Yin og Yang (positive og negative chi) er af afgørende betydning, selv med farver, især i en kiropraktik kontor.
 • Overvej fylder luften med dufte såsom aromaterapi olier.
 • Afspil optagelser af rolig musik designet til meditationer.
 • For en hyggelig følelse og aktivere brand energi, tilføjer en pejs i den sydlige del af dit kontor. Når du ikke bruger i de varmere måneder, kan du bruge en pejs kandelaber. Fire kode kan forhindre dig i at bruge rigtige flammer, men symbolikken i stearinlys vil være nok til at aktivere chi energi.

Fordele ved Feng Shui Office Design

Din kiropraktik kontor let drage fordel af disse feng shui tips og gøre det skiller sig ud fra andre kontorer. Patienterne vil sætte pris på den ekstra indsats, du tog for at give dem en afslappende og smuk kontor indstilling. Din virksomhed vil blive styrket med øget chi energi og trives under den konstante strøm af positive chi energi.