Kinesisk nytår Drage Craft

Kinesisk nytår Drage Craft
Kinesisk nytår Celebration

Oprettelse af en kinesisk nytår dragon håndværk kan være en sjov ferie projekt. Hvilken bedre måde at fejre det kinesiske nytår, end ved at dekorere dit hjem med en håndlavet drage lavet til ære for festlighederne?

Kinesisk nytår Drage Crafts for Kids

Kinesisk nytår Drage Craft
The Dragon Dance

  • Hvis dine børn og deres venner vil nyde at sætte på deres helt egen Drage Dance parade, vil du blive begejstret for at finde detaljerede instruktioner til, hvordan de kan skabe deres helt egen super størrelse kinesiske nytår dragen håndværk projekt med et par grundlæggende forsyninger og lidt hjælp fra dig. Denne kinesiske parade drage projekt er perfekt til en spejder troppetransport, folkeskole klasse, eller en hvilken som helst gruppe af unge, som tilbringer en hel del tid sammen.
  • Børn vil nyde at skabe denne dans dragon legetøj, som er en lille kopi af de gigantiske dragen dukker bruges i mange Lantern Festival festlighederne. Det er let at lave håndværk er sjovt for børn at gøre, og giver en glimrende mulighed for forældre at lære deres børn om den traditionelle kinesiske nytår Drage Dance. Børn vil nyde at spille med det færdige håndværk, og det kan også bruges som et dekorativt element i dit hjem i løbet af det kinesiske nytår.
  • Unge, der nyder farve vil blive begejstret med disse kinesiske nytår farve sider. Børn vil nyde at farve de mange forskellige typer af dragen designs og kan endda skabe deres egne lykønskningskort med deres afsluttet kunstværker.
  • Elementær skolebørn vil nyde at skabe disse unikke kinesisk dragon udskæring kunsthåndværk. De er sjove og nemme at lave, og gør fantastisk tilføjelser til familien køleskabet under den kinesiske nytår fest.

Crafty Ideer for voksne

  • Dine venner vil blive begejstret for at modtage et Godt kinesisk nytår e-hilsen fra dig. Vælg din favorit dragen hilsen og sende det til alle i din e-mail-kontaktliste. Du skal bare kunne starte en ny tradition!
  • Voksne ofte gerne udtrykke deres kreativitet i køkkenet. Heldigvis fødevarer er en stor del af det kinesiske nytår festlighederne. Se Food Network kinesiske nytår side for store traditionelle og moderne kinesiske nytår opskrift ideer. Du kan også finde egnede og lækker opskrift ideer til denne ferie på BBC Food Aktuelt side. Husk, at hvis dine børn har været travlt med at skabe håndværk i dagens anledning, kan de være åben for at prøve nye opskrifter bundet til kinesiske nytår traditioner.

Uddannelsesmæssige fordele ved kinesisk nytår Drage Craft Projekter

Det er en rigtig god idé at opfordre unge i alle aldre til at udvikle en solid forståelse af de helligdage fejret af folk af kulturer og baggrunde. En af de bedste måder for børn at lære om kulturelle traditioner rundt om i verden er at deltage i at skabe håndværk, der hjælper dem med at forstå de symboler og festligheder. Ikke kun kunst og kunsthåndværk projekter hjælper børn opdage og dyrke deres egne kunstneriske evner, kan de også gøre det muligt for børn at udvikle en dybere forståelse af den verden, de lever ved at lære om traditioner andre kulturelle grupper.