Kinesisk nytår Aktiviteter

Kinesisk nytår Aktiviteter


Planlæg flere kinesiske nytår aktiviteter for at holde gæsterne underholdt på en kinesisk nytår fest. I modsætning til andre amerikanske nytår traditioner, er denne ferie fejres efter månekalenderen, ikke den vestlige kalender. Den 15-dages fest kan finde sted hvor som helst fra midten af ​​januar til februar.

Lokale familie Begivenheder

Kulturcentre og Chinatown områder i byer i USA vil tilbyde en række sjove familiebegivenheder, der kan gøre part aktivitetsplanlægning let. Mød op med gæster på en lokal begivenhed og derefter trække sig tilbage til en persons hjem til mad og andre festligheder. Kulturcentre, konvention haller og Chinatown kvarterer kan have følgende hændelser er åbne for offentligheden ved ingen eller lav pris:

 • Parades featuring flåd, kinesiske lanterner, drager og traditionel musik og dans
 • Mad festivaler
 • Dragon Boat racer (i varme områder)
 • Bibliotek skærme af kinesisk arv og kinesiske folkeeventyr for børn
 • Traditionel kinesisk madlavning demonstrationer
 • Håndværk messer med kabiner udviser håndlavede kinesiske tekstiler, legetøj og indretning af hjemmet

Deltage en oplysende kulturelle begivenhed er fantastisk til kinesiske amerikanere og andre amerikanere, der ønsker at lære mere om landet og dets traditionelle overbevisninger.

Kinesisk nytår Aktiviteter på Hjem

Kinesisk nytår Aktiviteter
For flere billeder af det nye år ... se denne slideshow!

Fordybe sig i kinesisk nytår aktiviteter betyder ikke man har at vove sig uden for hjemmet, især i koldt klima. I stedet planlægge nytårsaften parter for en af ​​nætterne af det kinesiske nytår fest. Selv om det sidste nat er ofte den mest populære til fester, overveje vært en i løbet af ugen, der er tema omkring hvad denne særlige dag i det kinesiske nytår represents.Superstitions omgiver ferien, ofte har at gøre med held. Før den sidste dag i det kinesiske nytår, er det vigtigt for mange familier at følge en bestemt rengøring ritual. Rengøring og fejer ud af huset er nødvendig for at indvarsle i det nye år. Pas på ikke at feje bunke snavs ud foran, da det kan betyde fejer enhver lykke, eller endda familiemedlemmer, med det. I stedet sætte det i midten af ​​hjemmet og tage det ud af bagdøren. Når den rituelle rensning er færdig, hjemmet er nu klar til eventuelle fester og aktiviteter til at begynde.

Zodiac Dyr

Hvert år i den kinesiske kalender er tildelt en af ​​tolv dyr. Hjælp gæsterne lære, hvilke dyr repræsenterer dem. Følg op med et håndværk eller spil, der relaterer tilbage til dyret af den kommende nytår. For eksempel vil 2009 indvarsle det år, Ox. Spil børnenes spil som "pin halen på okse" og gøre origami okse hoved ornamenter for voksne til at vise i deres hjem.

Everybody fødselsdag

Den syvende dag i det kinesiske nytår betragtes som "alles fødselsdag." I modsætning til amerikanerne, behøver traditionel kinesisk ikke fejre den dag, de blev faktisk født. I stedet alle blot tilføjer et år til sin alder på denne dag i det nye år fest.

Kast en fest på den syvende dag i det kinesiske nytår. Har fødselsdagsfest forsyninger på hånden, ligesom hatte, balloner og streamers. Pick up eller lave en generisk fødselsdagskage med et lys alle kan hjælpe blæse ud. Faktisk en lille hvid elefant gave udveksling, der ligner en julefrokost gave udveksling, kunne endda blive afholdt, så alle får en "fødselsdagsgave" til stede for at åbne.

International Outreach

Høje skoler og gymnasier over hele landet ofte vært udenlandske udvekslingsstuderende. Nå ud til en international studerende eller familie under denne vigtige fest. Bed dem om at tale med gæsterne om deres arv og kultur under en middag hostes på kinesisk nytår.

Kinesisk Håndværk

Kinesiske håndværk er store for at holde børn besat, eller for at holde en voksen fest afdæmpet. Overveje at gøre følgende håndværk med børn:

 • Dancing løve eller dragen legetøj
 • Papirpose marionetter i det dyr, der repræsenterer det kommende år
 • Kinesisk nytår armbånd
 • Blossom træ maleri

Voksne kan bruge kreative talenter til at skabe kinesiske nytår håndværk, også. Afhængig af niveau og talenter, kan voksne nyde:

 • Overtræksmeteriale smykker med kinesiske mønter
 • Learning teknikker til kinesisk maleri
 • Realiseringen Kinesisk nytår dragon håndværk


Uanset hvor en familie vælger at indvarsle det kinesiske nytår, medlemmerne er sikker på at finde masser af aktiviteter, der forbedrer ferien traditionelle betydning.