Kim Possible Board Game

Den Kim Possible brætspil, udgivet af Hasbro holder ånden i Disney tegneserie samtidig give hver spiller en chance for at vinde. I første omgang, kan du finde instruktionerne lidt meget, men efter et par runder af spil, bør du får hænge af det, og det vil så let som at spille Candyland eller Undskyld.

Gameplay til Kim Possible Board Game

Et andet aspekt af Kim Possible brætspil er, at du ikke bruger den samme gamepiece for hele spillet. Du kan bruge Kim en runde, så Rufus næste runde, så Ron den næste. Det er endda muligt, at du bliver nødt til at flytte Drakken. Du flytter brikkerne til fire regioner, der omfatter Kim hus, gymnasium, en jungle, og Drakken hule.

Der er to versioner af det spil, du kan spille. De grundlæggende regler er nemme at samle op og giver dig mulighed for at hoppe ind i spillet hurtigt eller for yngre børn og begyndere og bruge en spinner til at flytte brikker. Den avancerede version tilføjer vægge til bestyrelsen, så det er mere restriktiv og skaber mere af en udfordring for spillere. En brugerdefineret matrice anvendes i denne version.

Den første spiller til at fuldføre missioner i hver af regionerne er vinderne. Du har missioner som at blive klar til skole, spise frokost, fange en Ninja abe, og fange Drakken. Da du ikke kan bevæge sig det samme stykke to gange i træk, du mål er at blokere spillere fra fremrykkende stykker for at fuldføre missioner. Jo flere kort, de får, jo hurtigere de fuldføre missioner og jo hurtigere vil de vinde spillet.

For forældre og børn

Kim Possible har en anstændig kultstatus med voksne og en loyal base med børn, og begge grupper vil nyde dette spil. Hver session bør tage omkring 20-35 minutter afhængig af, hvilken version af det spil, du spiller. Første gang ud, forventer et spil at vare omkring en time. Det anbefales, at nogen skulle læse instruktionerne på forhånd og måske endda spille et spil med en anden voksen før en større spil er startet, således at spillet er klar og kan forklares på samme måde. På den måde, når et spørgsmål kommer op, vil du ikke behøver at afbryde spillet ved at kigge på anvisningerne.

Da nogen at spille spillet har en chance for at spille, vil ingen gameplay session være den samme, hvilket giver spillet en meget høj replay værdi og vil holde de yngre børn vil beholde spille spillet.

Samlet

For 2 til 4 spillere kan de grundlæggende regler spilles med alderen 6 og op, mens de avancerede regler for aldre 8 og op. Mens alle vil have det sjovt med dette spil, er det muligt større børn vil finde det spil kedeligt trods den avancerede mulighed. Spillet blev udgivet i 2004 og havde et par år med print, men kan være til rådighed ny fra Target eller Wal-Mart. Nogle mener, at Kim Possible brætspil et samlerobjekt og det kan være svært at finde. Ser på Amazon.com eller eBay.com for nye og brugte versioner af spillet kan være din bedste satsning. Disney holder det tradition for sjov spin-offs af deres shows, da de skabte brætspillet Kim Possible, ligesom deres High School Musical brætspil.

Andre spil Inddragelse Kim Possible

Brætspil

  • Disney Scene It Tin
  • Monopoly Junior Disney Edition
  • Scene It Deluxe Disney Edition

Videospil

  • Kim Possible: Global Gemini (DS)
  • Kim Possible: Kimmunicator (DS)
  • Kim Possible 2: Drakken bortgang (Advance)
  • Kim Possible 3: Team Mulig (Advance)
  • Kim Possible 5 (PS2)