Kikkert: Tips Om Kikkerter Tips

Forstørrelse gør en forskel

Hvor langt kan du se at bruge kikkert afhænger forstørrelse. Gennemsnitlige håndholdte kikkerter er et sted mellem 6X og 8X. På denne magt kan man se ting om en halv mil en måde. Hvis du er på udkig efter endnu mere magt de mest forstørrelse, du kan få, er omkring 12 X til håndholdte kikkerter. Du kan altid få mere magt. Selvom, ville du brug for hjælp at holde disse gigantiske kikkert stabil. Din bedste chance - køb et stativ.

Gamle model, Older Pris

Teknologi i dag er stadig under udvikling. Et år, telefonen bare gør opkald og tilbyder spil. Det næste år kan det også tage billeder. Dette sker også for produkter som kikkert. Selv om disse ændringer ikke kan være så drastisk. Hvilket betyder at købe en ældre model ville ikke være et komplet spild af tid. Faktisk kunne spare dig fra at spilde penge. Selvom før du køber tage det for en prøvetur. Sørg for, at det ikke mangler en funktion, du ønsker. Noget, som du kun kan finde i den nyeste model.

Tips Om Lumicon Filtre

Lumicon International udstyret med en lang produktudbud af astronomiske filtre. The Deep Sky, Hydrogen-Beta, Oxygen III, og Ultra High Contrast Filtre er resultatet af 20 års konstante design forbedringer, og fortsætte med at levere den højeste ydelse af alle anti-lysforurening filtre opnåelige i dag. Du kan finde Lumicon Filtre til enhver anvendelse forestillet sig. Filtre til deep sky objekter, galakser, stjernetåger, planeter, planetariske tåger, lette forurenede himmel, kometer og sol fremspring. Alle UHC, Deep Sky, OIII og H-Beta filter er individuelt undersøgt og testet på et Perkin-Elmer Dobbelt-Beam spektrofotometer. Vi er stolte indskrive% af transmission for hver af de primære linjer.

Kikkert til visning Gletsjere

Visning af gletsjere med et par 7x35 kikkert vil sandsynligvis være tilstrækkeligt. Det vil give mulighed for en fokuseret synsfelt fra omkring 12 meter til ca. 400 fod, som er omtrent afstand af én og en halv fodboldbaner.

National Geographic kikkert

I 2003 blev National Geographic optiske produkter til rådighed på udendørs speciale, fotografering, og optiske butikker i USA og Canada. Nettoprovenuet fra deres høje kvalitet produktudbud gå til at støtte vitale udforskning, bevarelse, forskning og uddannelser. Disse fine National Geographic kikkert er dækket i et stærkt gummibelagt materiale til at beskytte dem mod de uundgåelige vandreture og Fugleopdræt uheld. Hvem bedre til at designe Fugleopdræt og vandreture gear end eksperterne hos National Geographic!

Hvor du kan lære

I dag kan du finde et magasin for næsten enhver hobby eller interesse. Vandring. Computere. Uanset hvad. I disse blade vil du finde artikler, der beskæftiger sig direkte med emnet. Plus, anmeldelser, der diskuterer det udstyr, der vedrører dette emne. Da kikkert kan bruges til en række aktiviteter kan du sikkert finde nye anmeldelser i en række forskellige publikationer. Den bedste ting at gøre er at søge efter binokulære anmeldelser i blade, der er tættest på din interesse. I nogle tilfælde vil de give dig teste resultaterne af, hvordan en bestemt type kikkert preformed gør det stik aktivitet, du nyder at gøre.

Zoom ind for at se nærmere

I de fleste tilfælde, hvis du vil have stor forstørrelse & en stor synsfelt du har brug for store kikkert. Men hvis du ikke har noget imod at ofre sidstnævnte funktion kan du købe en mere kompakt model kaldet Zoom kikkert. Navnet siger det hele. Disse specs kan du gå fra en langt væk bredt skudt for at zoome ind til en super tæt, close-up. Denne type enhed er for fuglene - bogstaveligt talt. Zoom kikkert arbejder godt for at se på fugle. Da emnet er så lille, kan du fange det i fuld visning uanset hvad afstanden sagen. Selvom, før du køber find ud af alle specs. Se, hvor meget zoom, du rent faktisk får for dine penge.

Dobbelt Ghost Billede

Spøgelset billede kunne være skabt af hastigheden af ​​objektet, den ekstra lys fra solen reflektere over eventuelle interne metaldele kikkerten, som kan coatede at reducere genskin refleksion.

En stærk forstørrelse, såsom 10x, kan påvirkes af håndtryk og kunne muligvis skabe ekkobilleder eller optisk flare.

Kontroller altid fokus og justere center hjulet først. Tage hensyn til afstand, hastighed og lys. En god rengøring kan også være i orden.

Log On til lavere omkostninger

Gå online kan være stor for gode tilbud. Site ejere er ikke underlagt de samme faste omkostninger, der følger med at være en butik ejer. Dette udmønter sig i lavere omkostninger for dig. Men hvis du gør surfe efter discount kikkert blive advaret. Sommetider websteder med de laveste priser måske ikke den bedste vej at gå. Da du er shopping online, kan du ikke holde merchandise. Prøv det. Hvad får du måske ikke, hvad du så. Så sørg for at shoppe på et websted, du kan stole på. En, der vil tilbyde dig restitutioner eller vil udskifte produktet med det mindste besvær.

For meget af en god ting

En objektiv linse på kikkert står for lysstyrke og opløsning. Selvfølgelig, hvis du har større kikkert du har større objektiver. Kæmpe kikkert kan være stor for lavt niveau lysforhold. Dette er en € ~cause de kan suge det meste af lys til rådighed. Men hvis det er en lys dag disse gigantiske specs kan tilbyde dig for meget lys, hvilket gør det for hårdt for øjnene. I denne situation en mindre par kunne fungere bedre. Hvis du er ude efter kikkert i en butik det bedste, du kan gøre, er at prøve â € ~em ud. Måske endda sigte dem mod vinduet for en hurtig belysning test.

Lad Lifestyle være din guide

Kikkert kan bruges til alle former for begivenheder i livet. Du kan bruge â € ~em at se nogle overvægtige tenor synge i en opera. Fange alle de tæt indsats på en sportsbegivenhed. For ikke at nævne alle de vilde dyr at se, du kan gøre. Da der er en række forskellige anvendelser er der en række funktioner kikkert kan også besidde (bortset fra at se tingene på tæt hold.) De kan være vandtæt. Du kan se ting om natten. Selv tage billeder med dem. Så før du shoppe rundt, tænke over, hvad du vil bruge din par for. Husk, at alle kikkert behøver hjælp til at få et nærmere kig på tingene, men de alle arbejder ikke for hver begivenhed situation.

Dobbelt billede

Forebyggelse en dobbelt billede fra viser på din kikkert kan være så simpelt som at bringe tønder eller rør tættere sammen, hvis kikkerten er hængslet. Også kunne det være et fokus problem på grund af de tønder være ude af justering, som kan fastgøres i de fleste tilfælde.

Nogle kikkerter bare brug den gammeldags afhjælpning af lukke det ene øje for at se en af ​​billedet og andre kikkert har sådan stor forstørrelse at se to af det samme billede gennem hver tønde er normalt.

Fielder s Choice

Sig du er på udkig efter en kikkert til at bringe til en sportsbegivenhed. Du ønsker at ikke kun få en stor kig på din favorit spiller, men også se ham eller hende i aktion. Derfor forstørrelse måske ikke den eneste funktion, du være opmærksom på. Du vil også ønsker at sikre, at du har en stor nok synsfelt. Hvilket er det samlede areal set gennem kikkerter linser. Den måles i grader. Nogle gange, hvis din opfattelse er for lille, kan medføre, at du løs site af motivet. Så hvis du afprøve kikkert før du køber sørg for at tage et godt kig på, hvor stor en synsfelt du får.