Kikkert: Tasco Kikkerter Tips

The Ultimate View Finder

Der er vandtæt kikkert for mennesker. Så er der dem til professionelle. Vandtæt Tasco kikkert er for sidstnævnte. Dens offshore-serien har en række funktioner, der gør det nummer 1 valg for fisker og sejlere:

  • Bak-4 prisims skabe en sprød og tydeligt billede i svagt lys
  • Vandtæt i både salt & ferskvand
  • Gummi beklædning skaber en robust greb
  • Bygget i belyst kompas til retningsbestemt hjælp i noget lys
  • Indbygget afstandsmåler, der kan hjælpe beregne objekt afstand

Afrejse Afspiller og høre Play-by-play

Der er intet som at se sport på stadion. Brøl af mængden. Vidne utrolige spiller første hånd. Dog den ene problem er på spillet mangler dækning, du får fra play-by-play etageindikatorer på tv. Farven commentating. Også, udsigten kamera tendens til at være meget tættere på handlingen. I fortiden, hvis du ønsker at rette op på denne situation, du normalt ville medbringe kikkert samt en radio. I dag har du en anden mulighed --- Tasco 8x21 Radio kikkert. Disse letvægts specs tilbyder dig:
- 8 X 21 forstørrelse
- Rubicon belagt linse til reduktion af blænding
- Plus, en indbygget AM / FM radio, komplet med øreknop hovedtelefoner.

En unik udsigt

Binokulære objektive linse behandlinger alle stort set har de samme mål. Hvis du vil oprette klarere, lysere billeder og samtidig holde de skadelige stråler fra solen. Nogle producenter opnå dette bedre end andre. Tasco er en virksomhed, der tilbyder en kvalitet belægning, som du ikke finder på nogen anden kikkert linse. Det kaldes --- Rubicon®. Denne proces er essentially14 lag af multi-coating på objektivlinsen. Den har en rubinrød nuance, der fjerner rødt lys for at reducere genskin i skarpt lys situationer. Igen, kan du kun finde denne belægning på Tasco kikkert.

Små kikkert for små

Børn og dyre ting normalt ikke blande meget godt. Giv et barn en dyr mp3-afspiller til at holde og 10 sekunder senere du kigger på et dyrt brudt mp3-afspiller. Derfor kan det være svært at få børnene involveret tidligere i hobbyer, hvis du har brug for pebret udstyr. Med kikkert kan du gå ruten legetøj for at få dem bekendt med dem. Selvom, vil de ikke rigtig få den fulde effekt og kunne få slukket. Et alternativ kunne være Tasco Essentials 165 RB. De tilbyder 8 gange forstørrelse. Har en robust design til at stå op til den barske af børn. Plus, er kompakt nok for næsten enhver knægt til greb. Alle på en yderst overkommelig pris. Ingen kidding.

Fokus i en Flash

Moments er lige, hvad de er, øjeblikke. Nogle gange de mest utrolige naturlige vidundere ske i løbet af et øjeblik. Af denne grund, du måske ønsker at se nærmere på kikkert, der kan tilbyde en hurtig klart udsyn. Den Tasco Sonoma Compact Zoom serien kan gøre netop det. De tilbyder Zip ® fokus. En funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at fokusere på et objekt med blot en halv omdrejning af fokus hjulet.

Tasco Underviser

Hvis du er nybegynder til kikkerten verden huske der er to store typer af interne designs til kikkert:
Porro prismer:
En proces, der har eksisteret i et århundrede. Den kikkert hus 2 prismer som forlænge lysbanen. Denne proces giver en enestående kikkert visning kvalitet til en overkommelig pris.
Roof prismer:
Dette er en mere kompakt design med tag formet prismer, der bevæger lyset langs. Dette design er normalt prissat højere. Men ærligt i de fleste tilfælde får du den samme kvalitet i Porro PRISIM kikkert.
Nogle mennesker vil måske debitere dig mere kun baseret på denne nyere prisme funktion. Dog bør du virkelig tage alle de binokulære funktioner i betragtning, før du køber noget. Så hvis du er usikker på de betydninger bag disse funktioner surfe på Tasco.com. Ikke kun gøre de giver en liste over deres Tasco kikkert, de har også en ordliste fælles binokulære vilkår og shopping tips.

The Perfect Pair FORE Du

Kikkerter og anvendelsesområder er fantastisk til visning af sportsudsendelser. Og de kan også hjælpe dig med at spille dem. Disse optiske enheder kan være ganske praktisk på golfbanen. Den Tasco 514FMY Golf Scope er en sådan model. Den leveres komplet med en afstandsmåling reticle, så du kan bestemme din afstand fra flaget. Plus, det har en kompakt, let design, så du kan pop det i næsten enhver størrelse golftaske uden bekymringer.