Kikkert: Steiner Kikkerter Tips

A Real lifesaver

Alle Redningsveste er ens på 3 måder:
- De hjælper dig flyde
- De er en leg at sætte på og tage af
- Deres farve gør det nemt for redning skibe til at spotte dig.
Folk på Steiner syntes at være opmærksom på denne sikker beklædning, når de designet deres Steiner Marine Kikkert Float Strap. Det giver også en nem låsesystem, så du kan tage den af ​​og på din kikkert med lethed. Den kan holde enhver par en flyder og kommer i sikkerhed orange eller gul. Plus, one size passer alle. Den er kompatibel med Steiner 7x50 kikkert sammen med andre modeller.

The Ultimate Sun Frelseren

Alle biler er designet til at få dig fra punkt A til punkt B. Nogle bare gøre det bedre end andre. Uanset om det er med luksus interiør eller en top notch motor. Kikkerter har for lignende funktioner, der kan variere fra model til model som solbeskyttelse. Sandt nok, de fleste UV coatede linser kan give ordentlig beskyttelse mod solens skadelige stråler. Men hvis du er på udkig efter de bedste i klassen, bør du tage et kig på Steiner Firebird kikkert. Deres linser har en UV-T optiske coating. Der er som det næste niveau af beskyttelse. Ligesom andre det blokerer UV-lys og blænding samtidig maksimere hvidt lys transmission til at skabe en sprød visning. Det bare gør det bedre end andre.

Big uden bulk

Den tommelfingerregel med kikkert er - hvis du vil have magt, du nødt til at gå stort. Selvom, kan udsigten til at skulle et stativ til at drive din store specs ikke appellerer til dig. Men har du en anden mulighed --- Steiner Senator kikkert serie. Ser kan være bedrager med disse kikkerter. Sandt nok, de er store, størrelse-kloge, så de kan rumme de store linser. Og de tilbyder en ganske kraftig forstørrelse på 15 eller 20X. Men hvis du samle dem op vil du blive glædeligt overrasket. De er faktisk omkring 30% lettere derefter konkurrenter af lignende størrelse. Så meget lettere at de faktisk kan bruges som en håndholdt enhed.

Special Over Super

Sandsynligvis den bedste Steiner kikkert gennemgang du kan få, er en, der er levende. Hør om kikkerten lige fra en ekspert, der kan besvare spørgsmål så godt. Det bedste sted at finde disse kyndige personer ville være i en butik, der fokuserer kun på optik som kameraer eller kikkert. Større super elektroniske butikker kan faktisk sælge kikkert. Men da de også sælger alt andet under tech sol sælgerne måske ikke så velbevandret om emnet. Når som en special-forretning ville være det modsatte, da det er alt de sælger. Selvom, huske på, hvor du går, du har at gøre med sælgere. Så de vil være prædiker samt pitching.

Kan ikke blive chokeret

Både i dag er bygget med et ton af motorkraft. Hvilket er fantastisk at få til destinationer. En båd vil også gå ved høje hastigheder for at skære gennem de bølger, som vil minimere blive kastet rundt af strømmene. Uanset årsagen til hastighed, kan rejse være en smule usikker for dig og dit udstyr. Disse vibrationer kan gøre lige så meget skade på de indre funktioner i din kikkert som vand sprøjt på dem. Så sammen med vandtæt, bør du også sørge for din par er stødsikker ligesom Steiner Military Marine kikkert. De kan håndtere enhver rystende situation eller vådt vejr. Plus, de tilbyder også topnotch visning. Selvom denne kikkert-typen har denne anti-shock funktion er det bedst ikke at afprøve sine grænser. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning (når båden er i bevægelse), bør du holde det i sin sag og på et objekt, der kan absorbere vibrationer som en foldet håndklæde.

Må ikke være lyse for Fugleopdræt

Fugle kan være ekstremt, flyvsk. Fuglekiggere kender dette alt for godt. Derfor er behovet for kikkert. Desværre, selv om du er en vis afstand fra en fugl, du kan stadig være en forstyrrelse for dem. Grunden? Lyse farver. Bird kan forveksles 'em for et rovdyr. Det bedste du kan gøre er kedeligt ned din garderobe og kikkert. Kig efter et par, der ikke skiller sig ud eksteriør-wise ligesom Steiner Merlin kikkert. De kommer i en jord tone brun. En farve, fugle mærke mindst.

Jagten er On

Sporing dyr kan være ekstremt hårdt. For én ting, kan de høre mennesker, der kommer fra en kilometer væk. De kan lugte din duft. Så er der den skarpe syn ting. Når de fornemmer din tilstedeværelse, de har 1 af 2 muligheder. Køre væk eller skjule. Løb efterlader dig med nogen seeroplevelse. Hiding gør nuværende problemer selv nu er der kikkert, der kan rette op på situationen --- de Steiner Predator kikkert. De kommer med Green Penetrator linser. Hvilket er næsten som at have lidt af ESP. Disse linser faktisk kan skelne dyrets farver, mens blokere dis og farver af løv. Det bogstaveligt finder dyret for dig.