Kikkert: Canon Kikkerter Tips

Virkelig håndholdt

Vores liv i dag er bygget op omkring multitasking. Vi har computere, lad os arbejde på en 10 forskellige projekter på en gang. Mini-Vans, som kan fortælle os retninger samtidig holde børnene underholdt. Denne menneskeligt træk blev taget i betragtning ved udformningen af ​​Canon kikkert. Hver enkelt har en central fokuseringssystem. Væsentlige betyder det, de kan nemt betjenes med én hånd. Så den anden side er fri til at hænge på det bjerg, træ eller bagage.

At sige farvel til The Blur

Sportsbegivenheder som basketball, fodbold og tennis er temmelig hurtigt tempo. Sikker din kikkert kan gøre det ud som du holder forreste række box sæder. Det er naturligvis når spillerne står stille. Men, når de er på farten, kan det være ganske andet billede, et meget sløret billede. Heldigvis dig i dag har muligheder for kvalitet sports specs. Canon 10 x 30 kikkert er et valg. Det giver de bedste i billedet stabiliserende teknologi, så du kan flytte dine specs og ikke behøver at bekymre dig om at miste den skarpe, klare billeder. Linserne på disse kikkerter er belagt med Super Spectra MULTICOATING. Dette skaber endnu mere kontrast, så der er endnu mindre chance for dig at se en stor flerfarvede sløre kører over marken eller domstol.

Den bedste måde at gøre Broken kikkert Better

Jeg er sikker på i dit nabolag, du har set din andel af mom & pop butikker. Et bageri. Et skopudsning sted. Selv værksteder. Hvis dine Canon kikkert bryde du har mulighed for at slippe dem løs på en af ​​disse butikker. Da de er lige rundt om hjørnet er det sandsynligvis meget fristende. Dog kan de ikke være i stand til at acceptere din warrantee. Og selv hvis de kunne fastsætte dem efter billige de måske ikke har erfaringen til at fastsætte din model til højre. I sidste ende, du for den mindste besvær skal sende dem tilbage til Canon. Lad dem ordne det. Den letteste del om dette er alt kan gøres online. Du kan finde stedet, som vil evnen til at:
- Modtag en reparation skøn straks
- Betal sikkert online
- Spor reparation status 24/7

Problemer med strøm

Det ene problem med nogen tech enhed, der tager batterier er selvfølgelig den tid, du kan bruge det til. Plop, 2 AA batterier til et digitalt kamera og det ser ud som før end senere har drænet livet ud af dem. Nogle kikkert også batterier. Canon 10x30 bruger to AA til at drive sit image stabiliseringssystem. Denne funktion er noget bruger vil sandsynligvis bruge oftere end ikke. På grund af dette, du måske ønsker at spendere for bedre batterier. Kig efter dem, der siger "længerevarende" eller "lavet til digitale kameraer." Disse har lidt mere saft end deres oprindelige modparter. Du kan købe genopladelige batterier, men så er du nødt til at bekymre dig om at slæbe en oplader rundt. Hvis du vil væk for en stund en anden god tip ville være at medbringe et ekstra sæt batterier. Denne måde, når du går ud på dagsture du kan sætte et ekstra par i sagen, bare i tilfælde.

Køb Hvad er blevet købt

En håndfuld årtier siden biler var muligvis den eneste ting folk overvejet at købe brugt. Selv da tanken om at gøre den slags køb haft en negativ konnotation knyttet til den. I dag med internettet omkring "brugt" har fået en helt ny betydning og industri. Elektroniske sites tilbyder alle former for brugte genstande som kikkert. Nogle sælges som er, og nogle er renoveret (ombygget) og derefter solgt. Hvis du er i markedet for top-of-line Canon kikkert dette er en farbar vej. Bare sørg for at shoppe på et websted, du kan stole på. En, der tilbyder en komplet gennemgang af den vare, du køber. Kontroller også, hvad der er inkluderet i købet. Hvis den mangler tilbehør som en rem bør det nævnes i kikkerten revision samt.

Brug Peers man finder en Pair

Canon Kikkerter er en af ​​de højere kvalitet mærker derude. Selvom problemet med at læse Canon Binokulært anmeldelser er, at nogle gange er de ikke taler dit sprog. Det er dejligt at vide, at linsen er blevet belagt med bla, bla til at håndtere 10% mere bla, bla. Men efter et stykke tid det hele begynder at lyden den samme. Heldigvis er de fleste elektroniske butik sites begyndt at fange den. Hvilket er grunden til du nu også se anmeldelser fra de bedste vurderinger af alle. Du. Oven på en regelmæssig skrive op de steder vil give anmeldelser fra kunder, som rent faktisk ejer produktet. Så du vil læse første hånd regnskaber mennesker ligesom dig driver enheden. Gør ting ville du sikkert bruge det til. Det er en smart læse, hvis du ikke er alt for bekendt med det produkt, du vil købe.

Mail væk for at få Cash Back

En anden stor grund til at gå med et stort navn, når de køber kikkert er de store tilbud, de kan tilbyde. Nemlig nedslag. En rabat er en rabat, som fabrikanten. Normalt kommer i form af en check selskabet sender til dig, når du sender en købsbevis. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste måder at få Canon rabat kikkert. Den anden gode ting ved rabatter er, at de er ved at producenten meste af tiden. Dette betyder at hvis en butik er at have et salg, rabat er på toppen af ​​rabatten. Selvom kontrollere omhyggeligt. Nogle butikker faktisk minus rabatten og rabatten beløb og anvende det til den pris. Så i første omgang du faktisk betaler mere. Den anden ting, du bør huske, når der beskæftiger sig med rabatter er at spare alt (box og alle). Normalt disse rabat tilbud kræver, at du sende en række ting tilbage. Glip af en etiket eller kvittering, og det er bye bye kontanter.