Kids Værelser: Tips om Børne Senge Tips

Bunk!

Hvis du har børn, der deler et værelse, eller et barn, der kan lide at have venner overnatter ofte, måske køjesenge være en stor mulighed for din familie. Disse stablede senge er store rum-sparere; bare sørg for at bruge en skinne til den øverste køje, og sørg for, at stigen er fastgjort til sengen for at forhindre Tumbles.

Høje højder

Hvis dit barns værelse er kort på gulvplads, og du forsøger at passe en række aktivitetsområder i hans eller hendes værelse, kan en lofted seng være en god måde at hjælpe den plads multi-opgave. En lofted seng er i bund og en top køje med enten åbne rum eller andre møbler, såsom et skrivebord, nedenunder hvor en bund køje normalt ville være.

Himmelseng

Det ser ud til, at himmelsenge er kram af fantasi, giver mindelser slotte eller tropiske landestandarder. Selvom himmelsenge har deres rødder i meget praktiske formål - privatliv, varme og beskyttelse mod insekter, kids 'himmelsenge er hovedsagelig dekorative elementer, der tilføjer et strejf af romantik og fantasi til din lille piges værelse.

Hvis du vælger at få en himmelseng, kan du kigge efter baldakiner, der koordinerer med dit barns sengetøj, eller du kan bruge en standard, grundlæggende baldakin, der går med alle mulige sengetøj.

Valg Børne Beds

Valg børns senge er et projekt, der kræver en forælder til at overveje sikkerhed, komfort og økonomi, og til at balancere et barns kortsigtede behov og interesser med langsigtede anvendeligheden af ​​møblerne.

  • For sikkerhed, holdbarhed, og langsigtet slid, kan det give mest mening at vælge et barns seng, der er fremstillet af robuste materialer, og som vil vokse med indretning af børneværelset.
  • For ægte varig effekt, kan du endda overveje at få et barn en dobbeltseng, i stedet for den mere sædvanlige twin seng, da han vil være i stand til at bruge det godt ind i unge voksenliv - og det kan gøre dit liv lettere, når han er syg, og ønsker du at tilbringe natten med ham!

Men måske er dine prioriteter er kortere sigt, og du og dit barn er mere fokuserede på sengen bliver en integreret del af rummets design. I så fald kan du finde tema eller nyhed sengerammer, såsom racerbiler eller både eller dukkehuse. Uanset ramme, du vælger, så sørg for at få en madras, der passer rammen, der er fast endnu komfortable, og vil holde op over år af dit barn sover i - og måske endda hoppe på - sengen.

Tema Senge

Unikke børnenes senge kommer i mange former og størrelser: nogle er sengerammer konstrueret til at ligne noget helt andet - en bil, en båd eller et fly, f.eks. Andre måder at gøre et unikt soveplads til dit barn er at få en af ​​de bed-omgiver der er på markedet.

Disse er ligesom telte eller baldakiner, der omgiver dit barns seng, skabe et lukket og tematisk miljø. Det særligt gode ved disse er, at de ikke er permanent, hvilket gør det nemt at skifte op indretningen i dit barns værelse. Nogle sjove seng telte ligne hytter eller slotte eller teepees.