Kids Værelser: Pigens soveværelse Tips

Funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed For Girls

Dit barn vil bruge hendes værelse, når hun er mest sårbare - når hun sover - og når hun er mest energiske - når hun er på spil. For at holde hende sikker i alle disse forhold, skal du sørge for, at de møbler, du vælger, er robust: se efter legetøj kasser med hængsler, der forbliver åbne og vil ikke falde på små fingre; søge afrundede kanter på emner som natbord, skrivebord og kommoder, så chancerne for hende at skære sig selv, hvis hun bump hovedet minimeres.

For yngre børn, sætte skrøbelige eller små dekorative tilbehør godt uden for rækkevidde, og undgå lamper og andre genstande, som børn vil kunne trække ned på sig selv. Med hensyn til strøelse og andre tekstiler, sørg for, at de er brandhæmmende - og for din lethed, er det sandsynligvis en god idé for dem at blive imod farve så godt!

Hvem Room er det? Hendes!

Når du planlægger, hvordan du vil dekorere og udstyre din piges (eller piger) soveværelse, den første ting du skal overveje er, der skal bruge rummet. Vil rummet deles, og af hvem? Har pigerne har samme smag, eller vil du nødt til at finde en måde at finde en balance mellem de forskellige ting, de ønsker? Diskutere disse spørgsmål med dine døtre - hvis de ønsker et tema og kan blive enige om det, er du ud til en god start.

Hvis de ønsker forskellige temaer, overveje at vælge nogle grundlæggende strøelse og indretning elementer, og ved hjælp af hvert barns yndlings tilbehør til at bygge et tema i hans del af værelset. Dernæst skal du sørge for, at du har områder dedikeret og skræddersyet til hver enkelt aktivitet, der finder sted i rummet.

Opsætning af et skrivebord område for at studere, og sørg for der er masser af lagerplads til både legetøj og tøj, så rummet har den bedste chance for at bo pæn og behagelig at sove i. Hvis rummet kommer til at have et tema, så prøv at inkorporere elementer af temaet i hvert område af rummet, så det føler sig forenet.

Møbler og opbevaring

Dukker, dress-up tøj, te sæt: det er utroligt, hvor meget "ting" kan ophobes i soveværelser piger. Især hvis din Pigeværelse multi-opgaver for søvn, studere og spille, vil det være vigtigt for dig at give dit barn med masser af steder at sætte ting væk.

Nogle pæne opbevaringsmøbler for værelser piger omfatter platform senge med skuffer i platformen - fremragende til opbevaring af tøj og legetøj, og eliminerer behovet for en boks foråret eller en bedskirt - og opbevaring bænke, der fungerer som legetøj kasser og kan være sjove steder for et barn at sidde og læse, eller en platform, hvor hun kan lege med sine figurer.

Opbevaring kuber, træ eller polstrede, er gode muligheder for bøger, tæpper og legetøj, og dobbelt så pladser til dit barn, hendes gæster, eller du på historien tid. Du kan også finde storage stykker, der vil sætte fut temaet for dit piges værelse, såsom dukkehus-formede bogreoler.

Timeless Pieces til piger

Prøv at vælge møbler, der vil vokse med dit barn og hans skiftende smag. Robust eg eller kirsebær møbler med klassiske linjer vil blande sig med næsten enhver indretning og vil vare i årevis. Hvide møbler vil give et lignende blank-skifer baggrund, du kan ændre dit sengetøj, tæpper, vægbeklædning og vindue behandlinger, og hvid er en favorit farve for mange piger soveværelse sæt.

Hvis du planlægger en plads til et spædbarn eller lille barn, har du mulighed for at overveje møbler, der virkelig vil være fleksibel, da der nu er krybber, der konverterer til buksetrold senge og endelig til voksne senge. At vælge en sådan cabriolet brik i et holdbart materiale og klassisk stil vil spare dig penge, så du kan eventuelt spendere på mindre, sjove ting til de mange forskellige værelser dit barn gerne vil i løbet af årene.