Kids Værelser: Børns Wall Art Tips

Personlig Wall Art

Mange virksomheder online og offline tilbyder personlig udskrifter, der er fantastisk til børnenes værelser. Et sjovt sted, hvor du kan finde meget unikke muligheder er messer, hvor sælgerne har ofte karikaturer, silhuetter, og andre "hurtig kunst", der fremhæver dit barns navn og / eller interesser på tilbud.

Der er også steder på nettet, som vil tilføje dit barns navn til en allerede eksisterende print og ramme det for dig. Uanset hvad du vælger, personlig væg kunst er sjovt og speciel og unik til dit barn.

Koordinere Wall Art og Bedding

Hvis du arbejder med et tema, er det muligt, at den virksomhed, der gør eller sælger de varer, du har brugt, kan også tilbyde væg kunst, der går med strøelse eller andet tilbehør, du har. En eller to stykker som dette burde være nok, som du ønsker plads til at se forenet, ikke cookie-cutter.

Indrammet Børns Artwork

Dit barn er en stor kilde til helt unikke væg kunst - for hans værelse og selv for andre rum i dit hus. Vis dit barn, hvor speciel du tror, ​​han er ved at udforme et billede han tegnet eller malet og hænge det som "kunst" på sit værelse. Også se på priser, trofæer, sportsudstyr og gamle tøj til måder at udsmykke væggene uden at gå til trykkeriet!

Børne Wall Art

Der er en masse af børns væg kunst at vælge imellem - fra forstørrede illustrationer fra klassiske børnebøger til plakater af yndlingsfigurer eller bånd til personlige udskrifter.

Valg væg kunst, der er i overensstemmelse med et værelse tema er et godt sted at starte, men også lade døren stå åben for dit barn at vælge noget, der bare slår en akkord med ham eller hende - det er en af ​​de bedste måder at virkelig gøre en værelse unikke og specielle for dit barn.