Kids Værelser: Børne Bedding Tips

Børne Bedding Ordliste: Crib Bumper

Nogle gange kaldes en "kofanger pad," det er puder, der lægger til indersiden af ​​en krybbe til at give en blød overflade mellem baby og lamellerne i en krybbe. Det er afgørende, at kofangere knyttet tæt til lamellerne for at maksimere sikkerheden for barnet.

Rækken af ​​Dyner

Fra trykte sengetæpper til dyner til almindelig ned- eller syntetiske fyldt dyner, som du dækker med et dynebetræk (også kendt som en talsmand dækning), du og dit barn har en række muligheder, når der træffes beslutning om den bedste måde at "dække op. "Sengetæpper tendens til at have et trykt mønster på den ene side (eller begge) med en lille smule af isolering i midten og nogle syninger for at skabe en quilt effekt. Disse tilføje øjeblikkelig farve og pizzazz til et værelse, og er relativt let, så du kan justere varmen ved hjælp af andre lag.

Ligeledes sengetæpper og dyner er elementer lidt tungere end et tæppe, der fungerer både dekorativt og som en varm lag. Dyner, på den anden side tendens til at være glatte lag fyldt med enten ned, syntetisk fyld, eller en kombination af begge. De er ofte tunge nok til at blive anvendt alene, men kan også være lagdelt med tæpper og / eller dyner.

Dyner kan beklædt med et dynebetræk eller talsmanden cover - ligner en stor pudebetræk - der giver mulighed for nem rengøring og for hurtige og relativt billige indretning ændringer. Dyner kommer i mange forskellige vægte. Generelt "tungere" fyld nummer, jo varmere talsmanden vil være. Bemærk også, at mere syning en talsmand har, jo mindre sandsynligt er det, at fyldet vil bolden op, hvilket giver en mere jævn fylde og varme.

Børne Bedding Ordliste: Quilt

En quilt er en sengetæppe med typisk lavet af stof stykket og syet sammen om at skabe et dekorativt mønster. Bakket op med en anden struktur og fyldt med pladevat er lagene syet sammen, så quiltet med grundlæggende eller dekorative mønstre af bittesmå sting. Quilts kan være maskin- eller hånd-quiltet, selvom hånd-quiltet sorter tendens til mig mere unikt, dyrere og mere holdbare.

Børne Bedding Ordliste: Talsmanden

Også kendt som en "dyne", en talsmand er en puffy bedcover fyldt med fjer og ned klynger eller syntetiske fibre og syet gennem at modvirke fyld fra skiftende. Dyner bruges ofte med dyne dækker, eller dynebetræk, som er ligesom store pudebetræk. Disse covers beskytter talsmanden mod snavs og støv, og er let hvidvaskes.

Børne Bedding Ordliste: Pudebetræk

En pudebetræk er en aftagelig pude dækker, som regel lavet af bomuld, flannel eller trøje, der normalt kommer til at matche eller koordinere ark sæt. Ekstra pudebetræk kommer altid i handy, så når du køber ark sæt, forsøge at få et par ekstra pudebetræk til dit barns sengetøj.

Glem ikke Livsstil og sundhed

  • Har dit barn deler et værelse?
  • Er det koldt, hvor du bor, eller kan du lide at holde termostaten lave om natten?
  • Har dit barn har allergi?

Disse er alle ting, der kan påvirke den slags børnenes strøelse, du vælger.

  • Hvis du har børn, der deler et værelse, har de et tema i tankerne?
  • Ønsker de helt forskellige ting?

Sørg for at du taler med dem og forstå den form for miljø, de gerne vil sove, lave lektier og aktiviteter. Hvis din klima - eller hus - har tendens til at være koldt, kan du overveje en tungere dyne, en ekstra tæppe eller nogle flannel ark.

Hvis dit barn har allergi, vil du sikkert gerne undgå naturlige fills og fibre, såsom ned og uld. Snarere undersøge allergivenlige, syntetiske fyld og nogle af de nye materialer, som fleece og mikro-fiber, for at give traditionelle blødhed og komfort uden at forårsage nysen eller udslæt.

Du kan også få fundament emner, som rullemadrasser og pudebetræk, der begrænser antallet af allergener, der kan komme ind - eller tilbage ud af - varige goder som madrasser og puder.