Key Lime Torte opskrift

Key Lime Torte opskrift

En stor ændring fra andre centrale kalk godbidder, kan en god nøgle kalk torte opskrift bringe dessert til et helt nyt niveau.

Tortes Versus Tarts

Torte og tærte lyder meget ens, men de er så forskellige som kan være. Den grundlæggende forskel mellem en torte og en tærte er, at en tærte er meget mere som en cirkel og en torte er en kage. Tarts vil have en base skorpe lavet af pâte Sucree og vil undertiden have et gitter skorpe på toppen.

Torte Reform

Du er sandsynligvis mere bekendt med tortes end du tror. Hvad europæerne kalder en torte vi kalder en lagkage. Den europæiske version af kagen bruges til at lave en torte kan omfatte jordnødder såsom mandel måltid, der anvendes i Joconde, som igen anvendes til fremstilling af L'Opera kager.

Vi vil bruge en sandkage opskrift. Grunden til at vi vil starte med sådan en almindelig kage er, at vi så kan tilføje nogle centrale kalk saft til dejen og give kagen en overordnet nøgle kalk smag. Vi vil være at gennemføre vores centrale kalk torte opskrift med en lime ostemasse. Hvis du vil, kan du folde nogle flødeskum i ostemassen og lave en mousse til din påfyldning.

Key Lime Torte opskrift

Vi vil bryde denne nøgle kalk torte opskrift i tre grundlæggende komponenter: kage, fyldnings- og prikken. Selv om de fleste mennesker ville synes, at kagen ville være den første ting at gøre, og de ville være korrekt, i dette tilfælde vil vi starte med fyldet, fordi ostemassen har brug for at hvile i mindst 2 timer, men natten ville være bedst.

Ostemassen opskrift

 • 3 store æg
 • 3 æggeblommer
 • 7 ounce sukker
 • Den citronskal af to limefrugter hakket fint
 • 2/3 af en kop centrale kalk saft (hvis du kan få de vigtigste limefrugter og juice dem selv, desto bedre)
 • 2 ounce smør

Ostemasse Vejledning

 1. I en varme bevis skål, blandes sammen æg, æggeblommer, sukker og citronskal.
 2. Piskeris forsigtigt indtil kombineres. Tilsæt limesaft.
 3. Placer skål over et vandbad med en meget lav flamme og omrøres med en gummi spatel.
 4. Kog ostemassen ved forsigtigt omrøring med spatel, indtil du får en fem sekunder hold. Det betyder, at når du scorer ostemassen op med spatel og lade nogle blidt falde tilbage i skålen, det lægger oven på sig selv i cirka fem sekunder, før den reincorporates (Du vil bemærke, at jeg bruger ordet "blidt" ofte her. ..Du ønsker ikke at lufte ostemassen på alle eller det vil ikke indstillet korrekt).
 5. Når ostemassen korrekt kogte, tilsæt smør.
 6. Si ostemassen i en ren skål og dæk med plastfolie.
 7. Sørg plastikfolie rører ostemassen eller det vil udvikle en gummiagtig hud.
 8. Lad ostemassen hvile i køleskabet i mindst to timer.

Den kage opskrift

 • 6 store æg
 • 6 ounce sukker
 • 6 ounce kagemel
 • 2-3 spsk centrale kalk juice

Cake Instructions

 1. Ved hjælp af en Bain Marie, bland æg og sukker sammen, indtil sukkeret er opløst.
 2. Hæld sukker og æg blandingen i en stand mixer og pisk til fuld volumen (ca. fordoblet i størrelse).
 3. Tilsæt limesaft.
 4. Fold i den sigtede kage mel.
 5. Hæld i en 10-tommer kage pan, der er udarbejdet ved at sprøjte den med non-stick spray, foring bunden af ​​gryden med pergament papir, og dem sprøjtning panden igen.
 6. For en højere kage, kan du foretage to 8-tommer kager.
 7. Hæld dejen omkring halvvejs op gryden.
 8. Du har måske ekstra dej. Du kan bruge det til cupcakes.
 9. Bages i en 375 grad ovnen i ca 15 minutter eller indtil kagen er gylden brun og fjedre tilbage, når du trykker let med en finger.
 10. Lad kagen køligt og tænd den ud på en rist. Når kagen er helt afkølet, kan du ønsker at lade det hvile i dit køleskab i et stykke tid. Skær kagen i længderetningen, så du har to halvdele.

Frosting

Enhver frosting som du kan lide vil arbejde med denne opskrift. Jeg kan godt lide at fordoble ostemassen opskrift og derefter foretage en mousse ud af ostemassen ved at folde en kop fløde piskes til stive toppe i en kop af kalk ostemasse. Du kan bruge enhver glasur opskrift og tilføje limesaft eller kalk aroma til det, hvis du kan lide. En hurtig frosting for denne nøgle kalk torte opskrift ville være at tage:

 • 1 kop tunge fløde
 • 1-2 spsk konditorer 'sukker
 • 2 spsk lime saft

Frosting Vejledning

 1. Pisk fløde og sukker til medium toppe.
 2. Tilsæt limesaft.
 3. Pisk til en omkring et minut mere for at indarbejde saften ind i creme.
 4. Brug dette til frost din Torte.

Forsamlingen

 1. Anbring den ene halvdel af kagen på en flad overflade. Hvis du har en kage bord, bruge det. Ellers vil et rent skærebræt fungere fint.
 2. Tilføj et lag af kalk ostemasse omkring en halv tomme tyk i et jævnt lag over kagen.
 3. Anbring det andet lag af kage på toppen af ​​ostemassen.
 4. Frost kagen ved hjælp af din nøgle kalk frosting.
 5. Hvis du opdager, at der er en masse af krummer i frosting, ikke panik. Det sker nogle gange. Bare færdig frosting kagen og derefter lade frosting chill i et stykke tid ved at sætte både kage og skålen med frosting i køleskabet for lidt. Når de er afkølet, kan du sætte endnu et lag af frosting på kagen.