Kettlebell Toning

Kettlebells er alsidige motion værktøjer, som du nemt kan passe ind i din træning for både toning og vægttab mål. I modsætning til håndvægte, kettlebells kræver at du bruger din kerne muskler til hver øvelse. Deres tyngdepunkt er anderledes, som giver dig mulighed for at bruge dem til swing bevægelser. En kettlebell træning kan være afsluttet i 20 til 30 minutter, men det fedtforbrænding at det antænder vil vare i flere timer. Start med en lighter kettlebell at stifte bekendtskab med værktøjet og øvelserne. Øg vægten, når du har lært at styre dine bevægelser. Her er nogle gode toning øvelser, der vil arbejde hver eneste del af din krop. Føj dette til en cardio rutine, og du har en træning, der vil forme muskler og blast fedt.

1. Dead Lift

The Dead Lift virker alle dine benmuskler. Stå med fødderne hip-bredde fra hinanden med en kettlebell mellem dine fødder. Med armene hængende lige ned foran dig, squat og få fat i håndtaget på kettlebell. Brug dine ben muskler til at løfte dig tilbage til stående stilling, og klem dine boller til ekstra toning. Dine arme skal forblive lige under hele øvelsen.

2. Front Squat

Dette er en stor øvelse for din quadriceps. Hold en kettlebell til brystet. Squat lav, og skub gennem dine ben til at løfte dig tilbage til stående stilling.

3. Militær Lift

Dette skridt vil give dig velformede skuldre. Til denne øvelse, skal dine hænder holder håndtaget på de to punkter, hvor den møder bolden. Disse dele af ringen kaldes også de "horn" af kettlebell. Begynd ved at holde kettlebell nær brystet. Løft kettlebell over dit hoved. Skub dine arme bag ørerne.

4. Swing

Dette er en stor øvelse for dig hele kroppen, men det vil især arbejde dine ben. Med benene let bøjet, Stå med fødderne hip-bredde fra hinanden. Sving kettlebell tilbage mellem dine ben. Hold bevægelse kontinuerlig som du derefter svinge det frem og op mod hovedet. Hold dine arme let bøjet for at beskytte dine albuer.

5. Kettlebell Row

Kettlebell Row vil arbejde dine lats. Sæt kettlebell på gulvet foran dig. Bøj i taljen for at hente kettlebell. Træk kettlebell op fra gulvet og op mod din armhule. Hold dine knæ let bøjet. Sænk bolden, derefter gentage.

6. Kettlebell Figur 8

Denne øvelse vil styrke dine mavemuskler. Sæt kettlebell på gulvet foran dig. Med dine fødder længere end skulder-bredde fra hinanden, at bøje i taljen afhente kettlebell. Som du holde din ryg flad, passere kettlebell mellem dine ben til den anden hånd. Bring bolden uden for benene og gå i den modsatte retning for at gøre en figur 8.

7. Vindmølle

Dette er en anden bevægelse, der vil tone dine mavemuskler. Hold kettlebell med den ene hånd over hovedet. Som du bøje fremad i taljen, skubbe din hofte mod kettlebell. Tryk på gulvet med den frie hånd, og holder din arm lige. Den kettlebell forbliver overhead som du bøjer og hæve i taljen.